Popüler Konu 2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• çoğul

• Ankete Katılan
    3
Kızlar merhaba bugün biraz stresliyim malesef elimde değil.icim sıkısıyor sanki.Allah hayırlara yazsın.Saat 3 de randevum var ve beni ağlama krizi tuttu dün akşamdan beri😔 Benim için El Musavvir esmasini cekermisiniz🤲🤲
Canım kendini sakinleştirmeye calis. Vesveselere teslim olma . Allahin izniyle çok güzel geçecek emin ol bizede haber ver dualarım seninle ❤️

Hanımlar merhaba sizi uzaktan takip ediyordum aranıza katılmak için muayene günümü bekliyorum ☺️
Size birşey soracağım ben tüp bebekle hamileyim salı günü kese görmeye gideceğim inşallah sat göre 5+1 im hafif hafif lekelenmem var kahve değil ama cok acık renkte sarımtrak akıntı değil leke.
Her gün progestan iğne oluyorum transferimde lekelenme olduğunda hemşireye yazmıştım kanama olmadığı sürece sorun yok demişti sizce normal midir?

Kızlar hastanedeyim kese büyümüş mu diye bakacak doktor bana dua edin kızlar 💐💐💐💐💐😔😔😔😊
Canimm güzel haberler alacaksın ben eminim ki ❤️ bizi de haberdar etmeyi unutma ❤️ beni etiketle de listeye haftani yazalım 🤭
Hanımlar merhaba sizi uzaktan takip ediyordum aranıza katılmak için muayene günümü bekliyorum ☺️
Size birşey soracağım ben tüp bebekle hamileyim salı günü kese görmeye gideceğim inşallah sat göre 5+1 im hafif hafif lekelenmem var kahve değil ama cok acık renkte sarımtrak akıntı değil leke.
Her gün progestan iğne oluyorum transferimde lekelenme olduğunda hemşireye yazmıştım kanama olmadığı sürece sorun yok demişti sizce normal midir?
Canım eğer idrar yaparken yanma vs yoksa ya da kötü koku yoksa endişelenecek bir şey yok. Kırmızı kanama olmadığı sürece içini ferah tut canım ❤️ kesejingorunce bulgilerini yaz da listeye ekleyelim seni de ❤️

Canimm güzel haberler alacaksın ben eminim ki ❤️ bizi de haberdar etmeyi unutma ❤️ beni etiketle de listeye haftani yazalım 🤭

Canım eğer idrar yaparken yanma vs yoksa ya da kötü koku yoksa endişelenecek bir şey yok. Kırmızı kanama olmadığı sürece içini ferah tut canım ❤️ kesejingorunce bulgilerini yaz da listeye ekleyelim seni de ❤️
Yok yok o tarz şikayetlerim yok cok şükür 🥲Tesekkür ederim tabiki yazıcam size katılmak nasip olur inşallah 🥰

Kızlar merhaba bugün biraz stresliyim malesef elimde değil.icim sıkısıyor sanki.Allah hayırlara yazsın.Saat 3 de randevum var ve beni ağlama krizi tuttu dün akşamdan beri😔 Benim için El Musavvir esmasini cekermisiniz🤲🤲
Kuzum içini ferah tut güzel haberle geliceksin 🌸 bunlar hep bebişten oluyor duygu durum bozukluğu yani senin için sıkılmıyor aslında kötü bişey yok yani gayet normal bi durum hamişsin anne ben burdayım diyor bak senin dengeni alt üst ederek sevin kız sevin 🥰 bende ağlıyorum duygusalım çok bahçede kedi doğum yaptı yavrusuna vuruyor diye oturup ağladım düşün yani bunlar hep bebişten 🌸😇

Kuzum içini ferah tut güzel haberle geliceksin 🌸 bunlar hep bebişten oluyor duygu durum bozukluğu yani senin için sıkılmıyor aslında kötü bişey yok yani gayet normal bi durum hamişsin anne ben burdayım diyor bak senin dengeni alt üst ederek sevin kız sevin 🥰 bende ağlıyorum duygusalım çok bahçede kedi doğum yaptı yavrusuna vuruyor diye oturup ağladım düşün yani bunlar hep bebişten 🌸😇
İnşallah canım inşallah rabbim ferahlik versin okuyorum dewamli.oglum sarıldı saçımı okşuyordu sabah ona bile ağladım.O korku içime yerleşmiş resmen elimde değil Rabbim inşirah ferahlığı versin.yine göğüslerim gitti sakin absürt bulmayın göğüslerin sönmesi bana eskileri hatırlatıyor dewamli ister istemez evhamlaniyorum😔

Selam tekrar kızlar :)

Bugün şükürler olsun rabbime keseyi gördüm.. Eldorin Eldorin 5+2 ekleyebilirsen sevinirim

Hayırlı olsun pıtırcık, herkesim altında gebelik günlüğü oluyor, sende aktif edersen gebelik günlüğün alt kısımda herkes tarafından gözükecek, sende başkalarınkini görebileceksin (gebelik takibinde onu bile takip etmek, oradaki yazılanları bile okumak çok güzel oluyor)

İnşallah canım inşallah rabbim ferahlik versin okuyorum dewamli.oglum sarıldı saçımı okşuyordu sabah ona bile ağladım.O korku içime yerleşmiş resmen elimde değil Rabbim inşirah ferahlığı versin.yine göğüslerim gitti sakin absürt bulmayın göğüslerin sönmesi bana eskileri hatırlatıyor dewamli ister istemez evhamlaniyorum😔
Haklısın canım seni çok iyi anlıyorum 6 buçuk aylıkken erken doğumla kızımı kaybettim bende seninle aynı kaderi yaşıyorum ama senin gibi aklıma getirmiyorum şuan sana söylemek için bu konuyu açtım hatta kendime bile söylemiyorum yani bu konudan ne kadar uzak olursan o kadar mutlu olursun kendime hamileliği ziyan etme önünde güzel zamanlar var ağız tadıyla çıkart hamileliğini inan bana böyle olumlu düşünmek daha iyi gelicek biliyorum elinde değil ama dua et kitap oku başka şeylerle uğraş buraya yazma bile bu konuyu biri cevap verecek diğeri cevap verecek aklından çıkmış olsa bile yine aklına gelicek beni dinle aklına gelince direk dikkatini başka şeye odakla ben öyle yapıyorum ve gayet mutluyum. Hem onun yicez rızkı varsa zaten doğucaktır. Üstelik şunu da ekliyim benim durumum senin durumunda da ağır acil sezeryana alındım ve bebeğin eşi heryere yapışmış benim kalbim 2 kere durmuş ameliyat esnasında ve 2 gün yoğun bakımda kaldım buna rağmen böyle pozitif olabiliyorsam sen hayli hayli olursun inan bak bana 🌸🩷

X