- 20 Ağustos 2022
- 4.770
- 3.871
- 63
Evet hamilelikte biraz sıkıntı oluyor sürekli takip istiyor sende var mı gebelik şuan canımHaklısınız benimde endokrin hamile kalır kalmaz bana geleceksin demişti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet hamilelikte biraz sıkıntı oluyor sürekli takip istiyor sende var mı gebelik şuan canımHaklısınız benimde endokrin hamile kalır kalmaz bana geleceksin demişti
Hayır canım regl tarihimi bekliyorum daha olmadım ayın 8 i . Bir yıldır korunmuyoruz ama daha denk gelmedi hiçEvet hamilelikte biraz sıkıntı oluyor sürekli takip istiyor sende var mı gebelik şuan canım
Canım ben de laborantım 24 saat nöbet tutuyorum. Benim de 15 ay sonra oldu. Ben çok şükür kalp atışımı duydum inşallah darısı sana ve bekleyen herkese olsun. Doktorum nöbetlerde çok yorulunca benim oturmam gerek de ve hemen otur biraz kendini dinlendir sonra geri kalk dediMerhaba son adet tarihim 6 Kasım 26 günlük döngüm var 3 gün gecikmeyle test verdim dün 745 çıktı kese ne zaman görürüm yarın sabah yine kan vereceğim hemşireyim çok ayakta duruyorum karın ağrım çok oluyor 15 aydır gebe kalmayı bekliyorum çok korkuyorum karın ağrısı olanlar var mı normal mi bu
Ovulasyon testi yapmanı tavsiye ederim canım bir de vitamin al eczaneden faydasını görürsünHayır canım regl tarihimi bekliyorum daha olmadım ayın 8 i . Bir yıldır korunmuyoruz ama daha denk gelmedi hiç
Kuzum benim hep 2,5 civarı seyrediyordu hamilelikten önce. Ama benim annem haşimato hastası o yüzden ben gebeyken kesin ilaç kullanırım diyordum. Nitekim 5. Haftamda tsh bakıldı ve 4.5 çıktı koştur koştur endokrine gittim ve 50 mg ilacım hayırlı uğurlu olsunEvet hamilelikte biraz sıkıntı oluyor sürekli takip istiyor sende var mı gebelik şuan canım
Pcos olduğum için hiç pil yakalayamıyorum ikinci çizgi hep daha koyu çıkıyor . 3 ay yapmıştım. Inositol kullanıyorum sen ne kullanmıştın canımOvulasyon testi yapmanı tavsiye ederim canım bir de vitamin al eczaneden faydasını görürsün
Senin betan kaç çıktı hayırlı olsun sana daBenimde son adet tarihim 7 Kasım canım benimde ağrılarım var korkma normal bu aralar böyle ağrı olması yerleştiği için dinlenmeye çalış bol bol bende gün içinde çok aktifim
6 Kasım satCanım oncelikle hoşgeldin ve hayırlı olsun çok uzuuun zaman sonra böyle güzel bir haber almak hem çok sevindirici hem de kaygı verici olabilir. Ama şimdi o elindeki kaygıları yavaşça yere bırak rahim.buyuuor genişliyor o da kasıklarda adet ağrısı gibi ağrılara sebep olabilir. Ağrıdan sizidan sancidan korkma. Yalnızca lekelenme ya da kanama olursa doktora danışmak ya fayda var. Onun dışında keyfini çıkar. Kasiklarin çok agrirsa hemen iki arada bir derede 5-10 dakika uzan dinlen rahatlayacaktır.
Listedeki verileri de bizimle paylaş da senonde ekleyelim
Evet gebelik isterken forumlar da ismini görüyordum ikimize de nasip olması çok güzel bi şey öğrendiğim ilk günden beri şükrediyorumCanım ben de laborantım 24 saat nöbet tutuyorum. Benim de 15 ay sonra oldu. Ben çok şükür kalp atışımı duydum inşallah darısı sana ve bekleyen herkese olsun. Doktorum nöbetlerde çok yorulunca benim oturmam gerek de ve hemen otur biraz kendini dinlendir sonra geri kalk dedi
Bende haşımato var annemde de canım annemden bana kalan tek yadigarKuzum benim hep 2,5 civarı seyrediyordu hamilelikten önce. Ama benim annem haşimato hastası o yüzden ben gebeyken kesin ilaç kullanırım diyordum. Nitekim 5. Haftamda tsh bakıldı ve 4.5 çıktı koştur koştur endokrine gittim ve 50 mg ilacım hayırlı uğurlu olsun
Thanns woman diye bi vitamin kullanmıştım daha önce doktorum yazmıştı 2 kere kullandım 2 sinde de o ay hamile kaldımPcos olduğum için hiç pil yakalayamıyorum ikinci çizgi hep daha koyu çıkıyor . 3 ay yapmıştım. Inositol kullanıyorum sen ne kullanmıştın canım
Bugün verdim 368 çıktı canım. Hayırlısı ile alalım hepimiz kucaklarımızaSenin betan kaç çıktı hayırlı olsun sana da
MaşallahThanns woman diye bi vitamin kullanmıştım daha önce doktorum yazmıştı 2 kere kullandım 2 sinde de o ay hamile kaldım
Çok şükür bin şükürEvet gebelik isterken forumlar da ismini görüyordum ikimize de nasip olması çok güzel bi şey öğrendiğim ilk günden beri şükrediyorum
maalesef benim de anti tpo değerim sınırın bir tık üstünde. Anne kız hastalığı derler genelde zaten maalesef bize yadigar…Bende haşımato var annemde de canım annemden bana kalan tek yadigar
Benim annemde de var, hamile kalmadan 1 ay önce bakılmıştı TSH 2.3’tü. Hamilelikte çıkabiliyor diye şimdi doktor yine kan tahlilinde istedi bakalım…Çok şükür bin şükür
maalesef benim de anti tpo değerim sınırın bir tık üstünde. Anne kız hastalığı derler genelde zaten maalesef bize yadigar…
Canım günaydın. Aynı şekilde iştahım kapandı mide bulantım başladı sabah daha yoğun öğürme şeklinde ama gün içinde bişey olmuyor. Soluna yatmayı dene bide sağ tarafta miden bulanıyorsaKizlar gunaydin dun aksamdan beri istahim gitti mide bulantim basladi evet dayanilmicak sekilde degil ama beni bazi zamanlar rahatsiz edio ozellikle sag tarafima yatinca midem cok bulaniyor sizde durumlar nasil ?
Evet canim senle aramizda bi kac gun var diye hatirliyorum belirtiler ayni gidiyor sola yatiyorum hep. Allah kolaylik versin hepimize benmde aksamlari cok yogun oluyor gunduzde hafifCanım günaydın. Aynı şekilde iştahım kapandı mide bulantım başladı sabah daha yoğun öğürme şeklinde ama gün içinde bişey olmuyor. Soluna yatmayı dene bide sağ tarafta miden bulanıyorsa
Ayy evet bende grip olucak gibiyim burnum tıkandı çok üzgünümEvet canim senle aramizda bi kac gun var diye hatirliyorum belirtiler ayni gidiyor sola yatiyorum hep. Allah kolaylik versin hepimize benmde aksamlari cok yogun oluyor gunduzde hafif