- 20 Ağustos 2022
- 4.644
- 3.786
Maşallah hadi gözün aydın kuzumKızlar çok şükür kese büyümüş yolk saç da görüldü bugün
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Maşallah hadi gözün aydın kuzumKızlar çok şükür kese büyümüş yolk saç da görüldü bugün
Gözün aydın canim çok ama çok sevindimkaç haftalık seninki şimdi kendime pay çıkarayım .bende geldim bekliyorum canım güzel haberler veririm inşallahKızlar çok şükür kese büyümüş yolk saç da görüldü bugün
Ay hadi İnşallah canım güzel haberlerin olsunGözün aydın canim çok ama çok sevindimkaç haftalık seninki şimdi kendime pay çıkarayım .bende geldim bekliyorum canım güzel haberler veririm inşallah
Oh gözün aydın canım hep böyle güzel haberlerle çık doktor odasından inşallahKizlarrrrr kese göründü şükürler olsun Rabbime.haftası ile uyumlu dedi.heyecandan hicbirsey soramadım mal gibi baktım doktorun suratına
Canimmmm çok sağolun valla öyle stresli gittim ki rabbim gulerek çıkardı.Allah kimseyi umdugundan geri koymasın doktor yolk kese demedi ama görüntü atıyorum size bakinsana orada bir nokta var yolk mu?Desteğiniz duanız için çok ama çok teşekkür ederim Rabbim iki cihanda güldürsün yüzünüzüOh gözün aydın canım hep böyle güzel haberlerle çık doktor odasından inşallah
Canım evet miniminnak bir nokta var o bebek olacak yaaa ilk ultrason fotoğraflarının bu kadar küçük olması sonra ise ekrana tam sigamamalari Allah'ım o gunleri görmeyi nasip etsinCanimmmm çok sağolun valla öyle stresli gittim ki rabbim gulerek çıkardı.Allah kimseyi umdugundan geri koymasın doktor yolk kese demedi ama görüntü atıyorum size bakinsana orada bir nokta var yolk mu?Desteğiniz duanız için çok ama çok teşekkür ederim Rabbim iki cihanda güldürsün yüzünüzü
Hiç sorma ya küçücük orada kıpır kıpır olduğu günleride görmek nasip olsun. İnşallah hepimizeCanım evet miniminnak bir nokta var o bebek olacak yaaa ilk ultrason fotoğraflarının bu kadar küçük olması sonra ise ekrana tam sigamamalari Allah'ım o gunleri görmeyi nasip etsin
Ya ben ayarları yaptım ama bende hala görünmüyor yanlış mı yapıyorum acaba profilden düzenledim oysakiHayırlı olsun pıtırcık, herkesim altında gebelik günlüğü oluyor, sende aktif edersen gebelik günlüğün alt kısımda herkes tarafından gözükecek, sende başkalarınkini görebileceksin (gebelik takibinde onu bile takip etmek, oradaki yazılanları bile okumak çok güzel oluyor)
Canım ben görüyorum senin altında gebelik günlüğünüYa ben ayarları yaptım ama bende hala görünmüyor yanlış mı yapıyorum acaba profilden düzenledim oysaki
İnşallah bitanem benimkinin tam tarihî kalp atışıyla belli olacak 10 gün çatladı yumurtan son adet tarihim 27 Ekim canımGözün aydın canim çok ama çok sevindimkaç haftalık seninki şimdi kendime pay çıkarayım .bende geldim bekliyorum canım güzel haberler veririm inşallah
Ben göremiyorum nasıl görücem ay bozdum bunu ben galiba djjfjfCanım ben görüyorum senin altında gebelik günlüğünü
Canım hesap detaylarına girBen göremiyorum nasıl görücem ay bozdum bunu ben galiba djjfjf
Ay evet gördüm çok teşekkür ederimmCanım hesap detaylarına gir
Sonra üste üç çizgi üstüste hesabınız yazıyor ona tıkla
Forum seçenekleri
Başkalarının imzalarina izin ver kutucuğunu işaretle
Benim 2 Kasım son adet tarihim.Benim aşılama olduğu için net tarihlerim var.suan femometere göre 5+1 ama diğer uygulamalara göre 5+0 gösteriyor.İnşallah bitanem benimkinin tam tarihî kalp atışıyla belli olacak 10 gün çatladı yumurtan son adet tarihim 27 Ekim canım
Ben de diyorum. Eskiden günlük vardı kaldırdılar heralde bir ara kullanmadım burayı. O zaman izin verme olayı çıktı demekkiCanım hesap detaylarına gir
Sonra üste üç çizgi üstüste hesabınız yazıyor ona tıkla
Forum seçenekleri
Başkalarının imzalarina izin ver kutucuğunu işaretle
Maşallah canım Rabb'im hepimize sağ Salim kucağımıza almaayi nasip etsinBenim 2 Kasım son adet tarihim.Benim aşılama olduğu için net tarihlerim var.suan femometere göre 5+1 ama diğer uygulamalara göre 5+0 gösteriyor.
İzin verme bayandır vardı ya bende de bir kere hepsi kaybolmuştu böyle çıkmıştıBen de diyorum. Eskiden günlük vardı kaldırdılar heralde bir ara kullanmadım burayı. O zaman izin verme olayı çıktı demekki