Popüler Konu 2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• çoğul

• Ankete Katılan
    3
Oh gözün aydın canım hep böyle güzel haberlerle çık doktor odasından inşallah ❤️
Canimmmm çok sağolun valla öyle stresli gittim ki rabbim gulerek çıkardı.Allah kimseyi umdugundan geri koymasın 🤲🤲 doktor yolk kese demedi ama görüntü atıyorum size bakinsana orada bir nokta var yolk mu?Desteğiniz duanız için çok ama çok teşekkür ederim Rabbim iki cihanda güldürsün yüzünüzü🥰🥰🥰

Eklentiler

• IMG_20241207_153456.jpg
    IMG_20241207_153456.jpg
    126 KB · Görüntüleme: 69
  • IMG-20241207-WA0011.jpeg
    IMG-20241207-WA0011.jpeg
    101,4 KB · Görüntüleme: 62
Canimmmm çok sağolun valla öyle stresli gittim ki rabbim gulerek çıkardı.Allah kimseyi umdugundan geri koymasın 🤲🤲 doktor yolk kese demedi ama görüntü atıyorum size bakinsana orada bir nokta var yolk mu?Desteğiniz duanız için çok ama çok teşekkür ederim Rabbim iki cihanda güldürsün yüzünüzü🥰🥰🥰
Canım evet miniminnak bir nokta var o bebek olacak ❤️ yaaa ilk ultrason fotoğraflarının bu kadar küçük olması sonra ise ekrana tam sigamamalari 🙈 Allah'ım o gunleri görmeyi nasip etsin 🥰🥰

Canım evet miniminnak bir nokta var o bebek olacak ❤️ yaaa ilk ultrason fotoğraflarının bu kadar küçük olması sonra ise ekrana tam sigamamalari 🙈 Allah'ım o gunleri görmeyi nasip etsin 🥰🥰
Hiç sorma ya küçücük orada kıpır kıpır olduğu günleride görmek nasip olsun. İnşallah hepimize 🤲🤲🤲

Hayırlı olsun pıtırcık, herkesim altında gebelik günlüğü oluyor, sende aktif edersen gebelik günlüğün alt kısımda herkes tarafından gözükecek, sende başkalarınkini görebileceksin (gebelik takibinde onu bile takip etmek, oradaki yazılanları bile okumak çok güzel oluyor)
Ya ben ayarları yaptım ama bende hala görünmüyor yanlış mı yapıyorum acaba profilden düzenledim oysaki

Gözün aydın canim çok ama çok sevindim🧡🧡🧡kaç haftalık seninki şimdi kendime pay çıkarayım .bende geldim bekliyorum canım güzel haberler veririm inşallah🤲🤲🤲
İnşallah bitanem benimkinin tam tarihî kalp atışıyla belli olacak 10 gün çatladı yumurtan son adet tarihim 27 Ekim canım

İnşallah bitanem benimkinin tam tarihî kalp atışıyla belli olacak 10 gün çatladı yumurtan son adet tarihim 27 Ekim canım
Benim 2 Kasım son adet tarihim.Benim aşılama olduğu için net tarihlerim var.suan femometere göre 5+1 ama diğer uygulamalara göre 5+0 gösteriyor.

Canım hesap detaylarına gir

Sonra üste üç çizgi üstüste hesabınız yazıyor ona tıkla

Forum seçenekleri

Başkalarının imzalarina izin ver kutucuğunu işaretle ❤️
Ben de diyorum. Eskiden günlük vardı kaldırdılar heralde 😂 bir ara kullanmadım burayı. O zaman izin verme olayı çıktı demekki

X