Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ohhh çok sevindimm cnm gözün aydın.Çıktı çıktı
3.5 attım ama değdi kuzum 2 gün önce 102 olan sonuç şimdi 368 olmuş çok şükür rabbime
Sağol kuzum derin bi ohh çektim vallahiOhhh çok sevindimm cnm gözün aydın.
Oy maşallah bitanem çok şükürÇıktı çıktı
3.5 attım ama değdi kuzum 2 gün önce 102 olan sonuç şimdi 368 olmuş çok şükür rabbime
Banada dua edin yarın kese için gidicem inşallahSağol kuzum derin bi ohh çektim vallahi
Çok şükür kuzumOy maşallah bitanem çok şükür
Hayırlı haberle gel kuzucummmmBanada dua edin yarın kese için gidicem inşallah
Kuzum inşallah çok güzel bir şekilde görürsün keseni bende yarın gidicem 12 de benimde büyümesine bakacak hekim inşallah büyümüştürBanada dua edin yarın kese için gidicem inşallah
Benim 3 de Rabbim hepimize göz aydınlığı versinKuzum inşallah çok güzel bir şekilde görürsün keseni bende yarın gidicem 12 de benimde büyümesine bakacak hekim inşallah büyümüştür
Amin canım hepimize inşallahBenim 3 de Rabbim hepimize göz aydınlığı versin
Tiroid ilacını şuanda kaç mg kullanıyorsunuz acaba . Hayırlı olsun rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinHaftaya perşembe doktor randevusu aldım kendi doktoruma gidicem geç kalmak istemedim belki ilaç filan verir diye tiroid hastasıyım muhtemelen kalp atışı duyamayız ama kese görürürz artık amin canım rabbim hepimizin sağlıklı zamanında kucaklarımıza almasını nasip etsin inşallah
100 kullanıyorum canım. Amin teşekkür ederimTiroid ilacını şuanda kaç mg kullanıyorsunuz acaba . Hayırlı olsun rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Evet bunlarda var tabi abi canımız çekti belki napıcazBana eti tam pişirerek ye içi pembe kalmasın dedi. Şarküteri yok, somon füme ve onun gibi pişmemiş veya işlenmiş herhangi bir et yok. Yumuşak peynirlerler ve pastörize olmamış peynirler yok. Yumurtanın sarısı tam pişecek ama çok da pişmeyecek. Pastörize olmamış hiç bir süt ve süt ürünü tüketilmeyecek. Meyveler kabuğuyla yenmeyecek. Kesin unuttukların vardır
Vallahi benim bugün iş yerinde canım gerçekten böyle dana jambonu bir sandviç çekti ama o kadar korktum ki çok ikilemde kaldım ve peynirli sandviç tercih ettim Ama bu böyle olmaz arada bir yesek ne olur ki sanki azar azarEvet bunlarda var tabi abi canımız çekti belki napıcaz
İlk zamanlar ağrı oluyor canım hiç strese girme. Artışın çoğalarak katlansin sağlıklı güzel haberlerini alalım hayırlı olsunMerhaba son adet tarihim 6 Kasım 26 günlük döngüm var 3 gün gecikmeyle test verdim dün 745 çıktı kese ne zaman görürüm yarın sabah yine kan vereceğim hemşireyim çok ayakta duruyorum karın ağrım çok oluyor 15 aydır gebe kalmayı bekliyorum çok korkuyorum karın ağrısı olanlar var mı normal mi bu
Kızlar ya benimde canım Çiğköfte cips falan istiyor yeniliyor mu bunlar önümde duruyor şuan cevap bekliyorum misafirlikteyimVallahi benim bugün iş yerinde canım gerçekten böyle dana jambonu bir sandviç çekti ama o kadar korktum ki çok ikilemde kaldım ve peynirli sandviç tercih ettim Ama bu böyle olmaz arada bir yesek ne olur ki sanki azar azar
Benimde son adet tarihim 7 Kasım canım benimde ağrılarım var korkma normal bu aralar böyle ağrı olması yerleştiği için dinlenmeye çalış bol bol bende gün içinde çok aktifimMerhaba son adet tarihim 6 Kasım 26 günlük döngüm var 3 gün gecikmeyle test verdim dün 745 çıktı kese ne zaman görürüm yarın sabah yine kan vereceğim hemşireyim çok ayakta duruyorum karın ağrım çok oluyor 15 aydır gebe kalmayı bekliyorum çok korkuyorum karın ağrısı olanlar var mı normal mi bu
Ben yiyorum hemde deli gibi çiğ köfte yiyorum her gün eşime aldırıyorumKızlar ya benimde canım Çiğköfte cips falan istiyor yeniliyor mu bunlar önümde duruyor şuan cevap bekliyorum misafirlikteyim