- 22 Ağustos 2024
- 550
- 359
- 18
- 27
Ya kuzum bende gece değilde gün içinde inanılmaz gaz oluyor kabızlıkta yok çok şükür ama beni çok rahatsız ediyorKizlar biraz tuhaf olacak ama gece yarisi gazlanan varmi ve buna rahatsiz olup uyanan
Kuzum kusura bakma o zaman ne diyeyimYaaa aynı grubtaymışız bilmem hatırlıcak mısın 2 3 gün önce test sormuştum yok gebelik demiştin ama hamileymişim burda denk gelmek nasip oldu
Bendede gündüz gaz çok.birde dünden beri söylemesi ayıp ishalim ve midem ılık ılık bulanıyor.Hastaliktan mi yoksa gebelikten mi bilmiyorum.Ya kuzum bende gece değilde gün içinde inanılmaz gaz oluyor kabızlıkta yok çok şükür ama beni çok rahatsız ediyor
Ahahah sen aynı bensin
Gebelikte yapabiliyormuş kendine dikkat etBendede gündüz gaz çok.birde dünden beri söylemesi ayıp ishalim ve midem ılık ılık bulanıyor.Hastaliktan mi yoksa gebelikten mi bilmiyorum.
Kavun aşerdim 3 gun once bilmiyorum once yiyesim geldi daha erken dedim aşermeye sonra ruyamda gordumKızlar aşermeler başladımı
Evet rahatsiz edici bir sey gebislerde oluyor demekki icim rahatladiYa kuzum bende gece değilde gün içinde inanılmaz gaz oluyor kabızlıkta yok çok şükür ama beni çok rahatsız ediyor
Kavun aşerdim 3 gun once bilmiyorum once yiyesim geldi daha erken dedim aşermeye sonra ruyamda gordumama hizli acikmaya başladim o ayri
Ben ekmeği kestim sadece şimdilik kendi düzenimde ilerliyorumİki kase tursu yedim ya cok erken ama asiri eksi cekiyor canim ben biraz abarttim tabi. O degilde smdiden 2 kilo felan aldm regl de olmuyoruz malumaz once diyetisyen arastirmaya basladim hatta
GebeliktendirBendede gündüz gaz çok.birde dünden beri söylemesi ayıp ishalim ve midem ılık ılık bulanıyor.Hastaliktan mi yoksa gebelikten mi bilmiyorum.
Ben ekmeği kestim sadece şimdilik kendi düzenimde ilerliyorum
Karın guruldamasıda oluyormu sendeEvet rahatsiz edici bir sey gebislerde oluyor demekki icim rahatladi
Yok piskolojik değil suandada bir seyler yiyorum dayanamadım geldim mutfağa acliktan karnim ağirmaya başladiBen sabah uyandigimda tok uyanirdm hatta oglen 1-2 kda rbisey yemeyen ben smdi karnim gurulduyarak uyaniyorum ya psikolojik mi acaba????
Hayir o yok o gazini tutunca olur sonrada sancı yaparKarın guruldamasıda oluyormu sende
Yok öyle değil yemek yedikten sonra özellikle karnımdan sesler geliyor gurultu gibiHayir o yok o gazini tutunca olur sonrada sancı yapar
Bu sabah uyandigimda bende hic yoktu hatta yazdm gruba ama oglen yurudkce hareket ettikce giriyor kramp bide herkesde farkli mesela kabizlik olur deniyor hamilelikte bende kabizlik hic olmadiKızlar bide bende hiç kasık ağrısı yok normalmi sizce
Akşama kadar çalıştım iş yerimde gerçi bende baştan beri yok hiç inşallah normaldirBu sabah uyandigimda bende hic yoktu hatta yazdm gruba ama oglen yurudkce hareket ettikce giriyor kramp
O bende yok ama yanindakilere bebek teşekkür etdi yemek icin der şakaya vurur gidersinYok öyle değil yemek yedikten sonra özellikle karnımdan sesler geliyor gurultu gibi
Akşama kadar çalıştım iş yerimde gerçi bende baştan beri yok hiç inşallah normaldir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?