Popüler Konu 2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    16
Kızlar aşermeler başladımı
Bende miğde bulantısı var canım yağ falan mafediyor beni kızımda da öyleydi çok erken başladı ve 17 haftaya kadar sürdü. Benim için çok problem değil açıkçası iki gebelik.kaybim.oldugu için o bana iyi hissettiriyor bebeğim iyiyim diyor gibi düşünüyorum

Ah canım vallahi stresli bende daha vermeyi düşünmüyorum cumartesi giderim doktora artık.5+1 olacak inşallah herhalde kese görünür o zaman
İyi canım Beta takibi biraz stresli bende en son pazar verdim hekimim daha vermene gerek yok dedi çok şükür

Selam kızlar herkese iyi akşamlar.. bugün tekrar beta baktırdım güzel yükselmiş şükür. Cumartesi kontrole gitmeyi düşünüyorum 5+3 olacak kese görünür diye düşünüyorum

Yaa bende mide bulantısı yok sadece bu sabah bir iki kere öğürme tuttu o kadar o bile çok zordu

Bendede var sizlama yapiyor gidiyor sağ kasıkta sızlama oluyor bendede aslinda arada solada vuruyor öyle olunca ayaklarini yukari duvara yasla 10 dakika gibi geçiyor
Sana birkez daha teşekkür etmeye geldim tüm gün ayaktaydım akşam dinlenme modunda başlıyor kasık ağrısı soldan vuruyor. Diktim ayakları. 10dk sonra geçti. Okulda yine sancı girerse spor salonu minderine koyucam totomu dikicem ayakları inş rezil olmam

ay ben ekşi şeyleri hiç sevmem tam bir tatlı insanıyımdır. tatlı midemi kaldırıyor bu ara, azıcık salataya bile koca limon sıkıyorum aşermek sayılırsa
Ben kızımda tammm bu dediğin gbi olmustum canım normalde tatlı bayılırım kızımda içim istemiyordu sevmezdim ama ekşi şeyleri yemeye başlamıştım bunda bı degisiklik henüz yok

Rica ederim ne demek sevindim

Bende tam tuzlu insanıyım tatlıda çok yemem ekşide ama çok tuaf şeyler istiyor canım geçen hafta herşeyi yoğurtlayıp yedim
Yaaa aynı grubtaymışız bilmem hatırlıcak mısın 2 3 gün önce test sormuştum yok gebelik demiştin ama hamileymişim burda denk gelmek nasip oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…