Sağlıkla gelsinler amin hepimizin inşallah çok sağolYaa yavastan heyecanlanayim o zaman. Saglikla gelsinler insallah. Allah sizin de gonlunuze gore versin insallah. Kizim cok kiz kardes istiyor degisir belki diye soylemedim henuz.
Hosgeldiniz. Ya keyfini cikarin bebis oradaysa gelisimi iyiyse nasipli sayin kendinizi. 15. Haftadayim sabahtan beri ikinci kere istifra ettim demin prilami hala birakamiyorum mide yanmasi da cabasi. Aslinda yanma cok cok sonra olmasi lazimdi bu gebeligimde erken basladiMerhaba güzel anne adayları bende umarım benide aranıza alirsiniz agustos ayı annesi olacağım inşallah ya arkadaşlar size bir şey soracağım mide yanmasi yaşamayan varmi aranızda bende hicbirsey yok
Ben her akşam prilam içiyorum mide bulantisi yok bende mide yanmasinin 5. Aydan sonra başladığını biliyorum ama sürekli uygulamalarda mide yanmasi filan olunca korkuyorumdaHosgeldiniz. Ya keyfini cikarin bebis oradaysa gelisimi iyiyse nasipli sayin kendinizi. 15. Haftadayim sabahtan beri ikinci kere istifra ettim demin prilami hala birakamiyorum mide yanmasi da cabasi. Aslinda yanma cok cok sonra olmasi lazimdi bu gebeligimde erken basladi
Yani böyle bir şey duymadım olacağını da hiç sanmıyorum.Kizlar sekerli seyler yiyemiyorum. Meyve de haliyle yiyemiyorum. Bir kac kere cilek canim cekti cok sekerli degil diye ama leke olur diyorlar etrafimdakiler. Ben sahsen cok inanmiyorum ama cevresinde bunu yasayan var mi? Hani bir gecerliligi var mi merak ettim
Bebisin saclari cikmaya basladiginda derler evet oluyor biraz benim bu gebeligimde erken basladi demek onunla ilgisi yokmus. Korkulacak bir sey yok rahat olun, olursa gaviscon en yakin dostumuz olmazsa ne alaBen her akşam prilam içiyorum mide bulantisi yok bende mide yanmasinin 5. Aydan sonra başladığını biliyorum ama sürekli uygulamalarda mide yanmasi filan olunca korkuyorumda
Dimi bana da sacma geliyor ama o kadar cok duydum ki insan bi acaba diyorYani böyle bir şey duymadım olacağını da hiç sanmıyorum.
en başından beri her gün meyve yiyorum hatta fazla bile yiyorum lekelenme değilde gebelik şekeri riski olabilir (fazlası)
Evet cok saçma ve komikBebisin saclari cikmaya basladiginda derler evet oluyor biraz benim bu gebeligimde erken basladi demek onunla ilgisi yokmus. Korkulacak bir sey yok rahat olun, olursa gaviscon en yakin dostumuz olmazsa ne ala
Dimi bana da sacma geliyor ama o kadar cok duydum ki insan bi acaba diyor
Çok yağlı bir göbeğim yok fakat benimde saklanamayacak kadar belli artık. Bol giyinsemde hareketlerimden anlaşılıyor.Bu benim 3.gebeligim ve biraz gobegim yagli oldugundan bol giyiniyorum 16. Hafta birden daha belirginlesti sizde durumlar ne merak ediyorum gerci 4 ay dolmak uzere ama 4 ay olup gobegi belli olmayan varmi bende gizlemek istiyorum olmuyor
Gebe pantolonuna erken gecis yaptmBen 18. haftaya girdim bugün. Henüz karnım çıkmadı gibi ama pantolonlarımın üst düğmesi kapanmıyor o ayrı konu
Yani belli olsun ama erkenden kimse bilsin istemiyorum nazara geliyorum saklayabildigim kadar saklayip gizlemek istiyorum. Erken cikti bu sefer gobegimÇok yağlı bir göbeğim yok fakat benimde saklanamayacak kadar belli artık. Bol giyinsemde hareketlerimden anlaşılıyor.
Daha bugun cilek yedim sorun yokKizlar sekerli seyler yiyemiyorum. Meyve de haliyle yiyemiyorum. Bir kac kere cilek canim cekti cok sekerli degil diye ama leke olur diyorlar etrafimdakiler. Ben sahsen cok inanmiyorum ama cevresinde bunu yasayan var mi? Hani bir gecerliligi var mi merak ettim
Valla bende saklamayı çok istiyordum aşırı bol giyiniyorum. Ama tam otururken beni ele veriyor:)Yani belli olsun ama erkenden kimse bilsin istemiyorum nazara geliyorum saklayabildigim kadar saklayip gizlemek istiyorum. Erken cikti bu sefer gobegim
Benimkide bolda giyinsem oturunca cıkıyo ev hali ile zaten baya baya belli artıkValla bende saklamayı çok istiyordum aşırı bol giyiniyorum. Ama tam otururken beni ele veriyor:)
Sanırım 4 ten sonra saklanmıyor. Bazılarının 6 ay oluyor anca anlaşılıyor.:)
Bende var, kahve içersem çarpıntım oluyor. Nefes darlığı da burnum hep tıkalı, hiç rahatlayamadım ondan kaynaklı diye düşünüyorum. Nefes egzersizi yapmak istiyorum ama malesefNefes darlığı yaşayan varmı kızlar
Benim nefes darlığım oluyor çarpıntı azalsada var nabzımda yüksek sanki hep
Benimde öyle ya sanki 6 aylık hamileyim çok rahatsız oluyorum şişkinlikten ödem gibi sankiBu benim 3.gebeligim ve biraz gobegim yagli oldugundan bol giyiniyorum 16. Hafta birden daha belirginlesti sizde durumlar ne merak ediyorum gerci 4 ay dolmak uzere ama 4 ay olup gobegi belli olmayan varmi bende gizlemek istiyorum olmuyor
Çay kahve içmiyorum kan değerlerimde normal ama yine de çarpıntı var bu da anksiyete mi tetikliyorBende var, kahve içersem çarpıntım oluyor. Nefes darlığı da burnum hep tıkalı, hiç rahatlayamadım ondan kaynaklı diye düşünüyorum. Nefes egzersizi yapmak istiyorum ama malesef
Kendimde farkettiğim bir şeyde şu, doğru pozisyonda oturmaz/yatmazsam yine çarpıntım oluyor. Doktor sürekli olur ve rahatsız ederse kardiyolojiye gidersin dedi bana. Gebelikte oluyormuş normal demişti, progesteron hormonu diye söylemişti sebebi.Çay kahve içmiyorum kan değerlerimde normal ama yine de çarpıntı var bu da anksiyete mi tetikliyorkardiyolojiye randevu aldım hiç bişey yok gebelikten demesine ihtiyacım var sanırım.
Benim de en başından beri burnum tıkalı ondan dolayı nefes darlığı oluyor
Evet bende onu fark ettim sırt üstü olduğumda dahada cok oluyo.Kendimde farkettiğim bir şeyde şu, doğru pozisyonda oturmaz/yatmazsam yine çarpıntım oluyor. Doktor sürekli olur ve rahatsız ederse kardiyolojiye gidersin dedi bana. Gebelikte oluyormuş normal demişti, progesteron hormonu diye söylemişti sebebi.
Evet pijama falan giyince gülünce de karnım hopluyorBenimkide bolda giyinsem oturunca cıkıyo ev hali ile zaten baya baya belli artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?