Popüler Konu 2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    83
Yaa yavastan heyecanlanayim o zaman. Saglikla gelsinler insallah. Allah sizin de gonlunuze gore versin insallah. Kizim cok kiz kardes istiyor degisir belki diye soylemedim henuz.
Sağlıkla gelsinler amin hepimizin inşallah çok sağolyinede ayrintiliyi bekleyelim kısmet

Merhaba güzel anne adayları bende umarım benide aranıza alirsiniz agustos ayı annesi olacağım inşallah ya arkadaşlar size bir şey soracağım mide yanmasi yaşamayan varmi aranızda bende hicbirsey yok
Hosgeldiniz. Ya keyfini cikarin bebis oradaysa gelisimi iyiyse nasipli sayin kendinizi. 15. Haftadayim sabahtan beri ikinci kere istifra ettim demin prilami hala birakamiyorum mide yanmasi da cabasi. Aslinda yanma cok cok sonra olmasi lazimdi bu gebeligimde erken basladi

Kizlar sekerli seyler yiyemiyorum. Meyve de haliyle yiyemiyorum. Bir kac kere cilek canim cekti cok sekerli degil diye ama leke olur diyorlar etrafimdakiler. Ben sahsen cok inanmiyorum ama cevresinde bunu yasayan var mi? Hani bir gecerliligi var mi merak ettim

Ben her akşam prilam içiyorum mide bulantisi yok bende mide yanmasinin 5. Aydan sonra başladığını biliyorum ama sürekli uygulamalarda mide yanmasi filan olunca korkuyorumda

Yani böyle bir şey duymadım olacağını da hiç sanmıyorum.
en başından beri her gün meyve yiyorum hatta fazla bile yiyorum lekelenme değilde gebelik şekeri riski olabilir (fazlası)

Ben her akşam prilam içiyorum mide bulantisi yok bende mide yanmasinin 5. Aydan sonra başladığını biliyorum ama sürekli uygulamalarda mide yanmasi filan olunca korkuyorumda
Bebisin saclari cikmaya basladiginda derler evet oluyor biraz benim bu gebeligimde erken basladi demek onunla ilgisi yokmus. Korkulacak bir sey yok rahat olun, olursa gaviscon en yakin dostumuz olmazsa ne ala
Yani böyle bir şey duymadım olacağını da hiç sanmıyorum.
en başından beri her gün meyve yiyorum hatta fazla bile yiyorum lekelenme değilde gebelik şekeri riski olabilir (fazlası)
Dimi bana da sacma geliyor ama o kadar cok duydum ki insan bi acaba diyor

Evet cok saçma ve komik

Bu benim 3.gebeligim ve biraz gobegim yagli oldugundan bol giyiniyorum 16. Hafta birden daha belirginlesti sizde durumlar ne merak ediyorum gerci 4 ay dolmak uzere ama 4 ay olup gobegi belli olmayan varmi bende gizlemek istiyorum olmuyor
Çok yağlı bir göbeğim yok fakat benimde saklanamayacak kadar belli artık. Bol giyinsemde hareketlerimden anlaşılıyor.

Çok yağlı bir göbeğim yok fakat benimde saklanamayacak kadar belli artık. Bol giyinsemde hareketlerimden anlaşılıyor.
Yani belli olsun ama erkenden kimse bilsin istemiyorum nazara geliyorum saklayabildigim kadar saklayip gizlemek istiyorum. Erken cikti bu sefer gobegim

Daha bugun cilek yedim sorun yok

Yani belli olsun ama erkenden kimse bilsin istemiyorum nazara geliyorum saklayabildigim kadar saklayip gizlemek istiyorum. Erken cikti bu sefer gobegim
Valla bende saklamayı çok istiyordum aşırı bol giyiniyorum. Ama tam otururken beni ele veriyor:)
Sanırım 4 ten sonra saklanmıyor. Bazılarının 6 ay oluyor anca anlaşılıyor.:)

Nefes darlığı yaşayan varmı kızlar
Benim nefes darlığım oluyor çarpıntı azalsada var nabzımda yüksek sanki hep

Nefes darlığı yaşayan varmı kızlar
Benim nefes darlığım oluyor çarpıntı azalsada var nabzımda yüksek sanki hep
Bende var, kahve içersem çarpıntım oluyor. Nefes darlığı da burnum hep tıkalı, hiç rahatlayamadım ondan kaynaklı diye düşünüyorum. Nefes egzersizi yapmak istiyorum ama malesef

Bu benim 3.gebeligim ve biraz gobegim yagli oldugundan bol giyiniyorum 16. Hafta birden daha belirginlesti sizde durumlar ne merak ediyorum gerci 4 ay dolmak uzere ama 4 ay olup gobegi belli olmayan varmi bende gizlemek istiyorum olmuyor
Benimde öyle ya sanki 6 aylık hamileyim çok rahatsız oluyorum şişkinlikten ödem gibi sanki

Bende var, kahve içersem çarpıntım oluyor. Nefes darlığı da burnum hep tıkalı, hiç rahatlayamadım ondan kaynaklı diye düşünüyorum. Nefes egzersizi yapmak istiyorum ama malesef
Çay kahve içmiyorum kan değerlerimde normal ama yine de çarpıntı var bu da anksiyete mi tetikliyor kardiyolojiye randevu aldım hiç bişey yok gebelikten demesine ihtiyacım var sanırım.
Benim de en başından beri burnum tıkalı ondan dolayı nefes darlığı oluyor

Kendimde farkettiğim bir şeyde şu, doğru pozisyonda oturmaz/yatmazsam yine çarpıntım oluyor. Doktor sürekli olur ve rahatsız ederse kardiyolojiye gidersin dedi bana. Gebelikte oluyormuş normal demişti, progesteron hormonu diye söylemişti sebebi.

Evet bende onu fark ettim sırt üstü olduğumda dahada cok oluyo.
Yani hergün oluyor bir iki bazen 3 bu gece uykumda oldu mesela ona uyandım. Gidicem bakalım bişey çıkmayacak muhtemelen cok araştırdım çünkü genelde gebelerde olan bişeymiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…