Popüler Konu 2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    82
D vitaminini başından beri kullanıyorum canım, demiri de geçen hafta kontrolde verdi başladım ayrıca bende de dökülme çok var

karnın mı geriliyor ?

Teşekkür ederim biraz içimi rahatlattınız beta değerleriniz de yavaş mı ilerliyordu Doktor mucize olması lazım düzelmesi için dedi. Kese şekli bebek çok mu küçük ve tuhaf

Bende hergün hem d vitamini hem demir Hemde magnezyum kullanmaya çalışıyorum (hepsi düşük çıkmıştı benim) çalışıyorum diyorum çünkü çok ağır geliyor bulantı yapıyor birkaç günde bir içmeye karar verdim..

Kizlar goguslerim kasinmaya basladi sanirim catlayacak. Cabuk emilen kotu kokmayan killandirmayan yag/krem onerileriniz var mi? İlkinde cok catlagim oldu bunda bari artmasin.Google da Cok fazla oneri var kafam karistc
Lierac kullanmıştım ama yine çatlamıştı son ay. Bunda biooil ve incia aldım artık çatlayan çatlıyo umudumu kestim genetik heralde bu çatlama işleri

karnın mı geriliyor ?
Evet yan yattigimda geriliyor gibi bir sey hissediyorum
Teşekkür ederim biraz içimi rahatlattınız beta değerleriniz de yavaş mı ilerliyordu Doktor mucize olması lazım düzelmesi için dedi. Kese şekli bebek çok mu küçük ve tuhaf
Beta sadece ilk sefer hamilemiyim diye baktim ikisinde de baska hic bakilmadi. Degerin ilerlemesi hakkinda bilgim yok maalesef. Baska bir doktora daha gorundunuz mu? Bir arkadasima da bir doktor ayni bu sekilde olumsuz seyler soylemisti sonra baskasina gitti hic bir sorun yok. Kiz cok uzulmustu cok istiyordu simdi 6 aylik masallah gayet iyiler
Lierac kullanmıştım ama yine çatlamıştı son ay. Bunda biooil ve incia aldım artık çatlayan çatlıyo umudumu kestim genetik heralde bu çatlama işleri
Yaa lierac cok ovuluyordu. İnciaya baktim kokusu nasil acaba kokuya cok hassaslastim dogal urunlerde badem yagi kokusu yogun oluyor oyle bisey var mi? İlk gebeligimde de nasilsa catlicam dedim ama bu sefer artmasin istiyorum denicem

Merhaba clexane iğneye rapor çıkardınız mı

Merhaba kızlar özel hastaneye gittim kaşıntı için gebeliğe bağlı bazı kişilerde olabiliyormuş özel bir yağ yazdı onu kullanacak çatlaklardan iyi geliyormuş. Bir kızım daha olacak Allahın izniyle üç kız annesi oluyorum

Bende lierac ve shea butter aldım. Ama sanki shea butter daha uzun süre daha çok nemlendiriyormuş gibi hissediyorum aklıma geldikçe sürüyorum. Diğeri jel olduğu için çabuk kuruyor nemli hissetmiyorum ama herkes çok memnun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…