Popüler Konu 2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    84
İlk gebeligimde bi iki kere kalp carpintisi yasamistim hemen muayene olmustum 7 - 8 aylik falandim bebek organlarini sıkıştırıyor demisti doktor kalbimi ultrasonla muayene etmisti

Kızlarr bugün lavaboda peçetede açık renk lekelenme gördüm doktora gittim apar topar, rahim ve bebekten kaynaklı değil dedi idrar yolundan dolayı olmuş gibi görünüyor dedi bol su iç ve dinlen dedi daha önce başına gelen oldu mu biraz tedirginim

selam kızlar, karnı ağrıyan var mı benim ciddi karnım acıyo ağrıyo gibi bugun doktora gittim normal içerden geriliyo dedi ama çok huzursuzum 15 hafta olduk bi sorun yok dedi magnezyum d vitamini falan verdi bi de tansıyonum 14/12 çıkmıştı sürekli ölcemiyorum ama baş ağrısı var ve salak gibiyim doktor yorum yapmadı bu konuya

Merhabalar, oruç tutacak var mıdır aranızda ? Bu konu hakkında çok kararsızım doktor kesin ve kati şekilde tutmamamı söyledi. Ama ben tutabilecek hissediyorum.. bilemedim

Bu benim 3.gebeligim ve biraz gobegim yagli oldugundan bol giyiniyorum 16. Hafta birden daha belirginlesti sizde durumlar ne merak ediyorum gerci 4 ay dolmak uzere ama 4 ay olup gobegi belli olmayan varmi bende gizlemek istiyorum olmuyor
Ya bende gizlemek istiyorum aileye ramazan sonrası söylemek istiyoruz ama birden kilo almadigim halde alt karinda değil üstten sertleşmeye başladı (bende zayıf biri değilim gobekliyim zaten ama yumuşak ve kamufile oluyordu ) kara kara düşünüyorum nasıl saklanacak diye

Merhabalar, oruç tutacak var mıdır aranızda ? Bu konu hakkında çok kararsızım doktor kesin ve kati şekilde tutmamamı söyledi. Ama ben tutabilecek hissediyorum.. bilemedim
Ya eğer riskli durumun yoksa tabi karismak istemem birseye sebepde olmak istemem ama benim Dr çok istiyorsaniz tutmayı deneyin ama tutamayacak gibi olursaniz da zorlama diye gebelerine toplu msj atmış 2. Evderekilere

Burada da yazmıştım, oruca dair bilgileri. İsterseniz kontrol edin Fıkıh ne diyor diye.

Allah nasib ederse niyetleneceğim bende. Rabbim sağlıkla hayırla kolaylıkla tamamlamayı nasib etsin.

Wunsch_dk

Yavaş yavaş heves ettik, bebişe alışveriş yapmaya başladık ama imdat bu bebek doğduğunda ne giyecek, ağustos bebeği yaz bebeği. Ne giydirmek lazım, var mı tecrübeli birileri kızlar neyden kaç tane almak lazım, çabuk büyüyorlar. Hangi bedenleri alacağız bir daldım, çıkamıyorum işin içinden

Merhabalar 14/12 tansiyon çok yüksek

Doktor neden öyle söyledi, riskleriniz neler?
Ya eğer riskli durumun yoksa tabi karismak istemem birseye sebepde olmak istemem ama benim Dr çok istiyorsaniz tutmayı deneyin ama tutamayacak gibi olursaniz da zorlama diye gebelerine toplu msj atmış 2. Evderekilere
Benim 3.5 ay düşük tehditi ve kanamalarla geçtiği için galiba diye düşünüyorum. Yüzyüze gelemedik doktorla. Araştırdım bu arada fıkıhı sadece niyetlenmeyeceğim bakalım deneyeceğim. Çalışmıyor olsam biraz daha kolay olur diyorum bugün iş çıkışı yemek yaparken o kadar halim kaçtı ki 3 saat kendime gelemedim ama denemek istiyorum yinede/

Kızlar anlayan varmı çinsiyeti

Eklentiler

• IMG-20250228-WA0006.webp
    24 KB · Görüntüleme: 6
  • IMG-20250228-WA0005.webp
    23,3 KB · Görüntüleme: 6
  • IMG-20250228-WA0007.webp
    23,3 KB · Görüntüleme: 6
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…