Oluyor mesela dün kasıklarıma sanki 2 cmlik ayaklarını vuruyor hissi geliyorduÇok şükür kuzum ama kasık ağrısı gibi karın ağrısı çekiyorum yaa sizde de oluyor mu? Bi panikleyecek oluyorum sonra kendimi sakinleştiriyorum kanama yok bir şey yok olacak böyle şeyler diye
Evet canim ben de bugün 15 hafta oldum en az altı aylık hamile gibiyim ikinci gebeligimKızlar bende de çok fazla çıktı karnım sanki 6 aylık hamileyim sizde de böyle bir durum var mı ?
Keşke benimde biraz daha büyüse. İlk aylar çok hızlı büyümüştü sonra o şişkinlik bir anda indi. Şuan hamile değil de akşam yemeğini fazla kaçırmış gibi geziyorumKızlar bende de çok fazla çıktı karnım sanki 6 aylık hamileyim sizde de böyle bir durum var mı ?
Benim doktorum doğuma kadar her gün bir vitamin habı birde demir habı yazdı. KullaniyorumKızlar doktorunuzun verdiği takviye vitamin dışında ekstra bişey kullanan var mı? Ben sadece haftada bir d vitamini kullanıyorum ama saçlarım aşırı dökülüyor. Demir hapına henüz başlatmadı . Temmuz grubundaki neredeyse herkes kullanıyor o yüzden merak ettim
Omega 3 lü ve iyotlu Multivitamin+kan ilacı+d vitamini ama d vitaminini hergün kullanılıyor diye biliyorum bana öyle söylenildi tabi kan değerleriyle de alakalı olabilirKızlar doktorunuzun verdiği takviye vitamin dışında ekstra bişey kullanan var mı? Ben sadece haftada bir d vitamini kullanıyorum ama saçlarım aşırı dökülüyor. Demir hapına henüz başlatmadı . Temmuz grubundaki neredeyse herkes kullanıyor o yüzden merak ettim
Multivitamin, d vitamıini bir de magnezyum kullanıyorum ben. Ya benim de saçlarım aşırı dökülüyor neden böyle anlamadım. İlk kızıma hamileliğimde bir tel saçım dökülmezdi hamilelik sırasında çok güçlenmişti saçlarım. Sonra emzirirken döküldü tabii ama bu sefer hamilelik sırasında niye bu kadar dökülüyor şaşkınımKızlar doktorunuzun verdiği takviye vitamin dışında ekstra bişey kullanan var mı? Ben sadece haftada bir d vitamini kullanıyorum ama saçlarım aşırı dökülüyor. Demir hapına henüz başlatmadı . Temmuz grubundaki neredeyse herkes kullanıyor o yüzden merak ettim
12.haftada bıraktım. Multivitamine geçtim ama onun içinde de var folik asitKizlar folik asit kullanimini kacinci haftada biraktiniz?
Benim doktorum doğuma kadar her gün bir vitamin habı birde demir habı yazdı. Kullaniyorum
Teşekkürler kızlar bende bu gidişimde saçlarımın döküldüğünü söyleyeyim belki verir. D vitamin değerim yüksek olduğu için doktor bana haftada 1 yeterli demiştiOmega 3 lü ve iyotlu Multivitamin+kan ilacı+d vitamini ama d vitaminini hergün kullanılıyor diye biliyorum bana öyle söylenildi tabi kan değerleriyle de alakalı olabilir
Benimde topak topak dökülüyor taramaya korkuyorum. Zaten ince telli ve az saçım var böyle giderse kel kalırım doğuma kadarMultivitamin, d vitamıini bir de magnezyum kullanıyorum ben. Ya benim de saçlarım aşırı dökülüyor neden böyle anlamadım. İlk kızıma hamileliğimde bir tel saçım dökülmezdi hamilelik sırasında çok güçlenmişti saçlarım. Sonra emzirirken döküldü tabii ama bu sefer hamilelik sırasında niye bu kadar dökülüyor şaşkınım
Bende vitamin habina yeni başladım.Ama ddmir ilacı 2 aydır kullanıyorum benim kanım çok düşük olduğu içinTeşekkürler kızlar bende bu gidişimde saçlarımın döküldüğünü söyleyeyim belki verir. D vitamin değerim yüksek olduğu için doktor bana haftada 1 yeterli demişti
Çıktı ama aşırı değil 4 lilo aldım ona rağmen ayına göre karnın cok cıkmadı diyo çevremdekiler. Akşamları aşırı büyüyo sadeceKızlar bende de çok fazla çıktı karnım sanki 6 aylık hamileyim sizde de böyle bir durum var mı ?
Aa şaşırdım bak duyunca çünkü ben de tiroid ilacı kullanıyorum, onun yan etkisi olabilir mi gerçekten?Benimde topak topak dökülüyor taramaya korkuyorum. Zaten ince telli ve az saçım var böyle giderse kel kalırım doğuma kadarbu arada benim hipotiroidim de var dengeledik gerçi ama acaba onla mı alakalı diye de düşünüyorum
Hayır, illa amniyosentez diye bir durum söz konusu değil o zaten en son oluyor. İkili test falan risk yüksek çıkmış olunca o orana göre doktor karar vermesi gerekiyor. Benim annem 39 yaşında doğum yaptı o zaman ikili test sonucu riskli çıkmıştı doktoru da korkunc bir adamdı amniyosentez yaptı. Temiz olduğunu öğrenmiştik.. 35 öyle cook risk taşıyan bir yaş değil bence ama tavsiyem fetal dna yaptırın kurtulun33 yasindayim bende oyle bisey demedi doktor ikili yaptirdim ve sonuclarima iyi dedi
Benim de oyle benim ikinci hamileligim ondan sanirim. Gece yatarken geriliyor cok cok erken basladi bunlarKızlar bende de çok fazla çıktı karnım sanki 6 aylık hamileyim sizde de böyle bir durum var mı ?
Benim de asiri sacim dokuluyor. Doktorum demirin iyi dedi. Kabak cekirdegi ye bol bol belki cinkon dusuktur yukseltir dediKızlar doktorunuzun verdiği takviye vitamin dışında ekstra bişey kullanan var mı? Ben sadece haftada bir d vitamini kullanıyorum ama saçlarım aşırı dökülüyor. Demir hapına henüz başlatmadı . Temmuz grubundaki neredeyse herkes kullanıyor o yüzden merak ettim
Benim de bu gebeligimde ilk haftalarda bir hafta geriden geliyordu gec dollenme olabilir dedi doktorum sonra duzeldi. Bir kizim var onun hamileliginde de kizim hep iki haftaya yakin geriden geliyordu. Bir damarim tikaliymis ondan oldugu ortaya cikti detaylida. Ama hic bir sorun yasamadik gayet saglikli dogdu biraz zayif dogdu sonra toparladi. Yani geriden takip etse de sorun olmayabilir meraklanmayinArkadaşlar merhaba 7+5’teyim ama doktor 10 gün geriden geldiğini söyledi beta değerlerim de az az artıyor kimyasal olabilir dendi çok şükür olmadı dış gebelik olabilir dendi olmadı boş gebelik olabilir dendi olmadı o yüzden hala umudum varböyle olup düzelen oldu mu
Yaa evet ama arkadasima vitamindeki form aktif form degil demis doktoru o kullanmaya devam etmis bir ay daha aradim ama doktoruma ulasamadim.12.haftada bıraktım. Multivitamine geçtim ama onun içinde de var folik asit
Demir bana vermedi doktorum ben gebelik oncesi kullaniyordum demirin iyi dedi. Normalde cok kabiz olurum sadece sidefer tablet kabiz yapmiyor gebelere uygunsa sorabilirsiniz doktorunuzaKızlar merhaba, demir takviyesi olarak ne kullanıyorsunuz? Kabizlik durumuna etkisi nasıl oldu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?