Popüler Konu 2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    16
Selam kızlar

Randevumu aldım sonunda 17 Aralık 08.50'de ilk kontrolume gidiyorum. 7+5 oluyor inşallah her şey yolunda gider ve muayenede kalp atışını da görürüz
Sen nasıl dayanıp sabrediyorsun kuzucum yaaaa

Sen nasıl dayanıp sabrediyorsun kuzucum yaaaa
Canım bu zamanlarda erken ya da geç gitmenin çok büyük bir fark yaratmadığını deneyimleyerek öğrendim çünkü. İki kere kalp atışını dahi duyduğum bebeğimin sessiz sedasız hiç haber vermeden beni terk etmesini yaşadım. O yüzden acele etmiyorum. Benimle kalmak isterse, bu dünyaya gelmek isterse her şekilde geleceğini biliyorum çünkü gelmek istemezse de ne yaparsam yapayım ne kadar erken kontrole gidersem gideyim gelmeyeceğini de...

Sürece güvenip akışa bırakıyorum

Muhteşem yüzyılda sanıyor kendini herhalde, İnan iyi tahammül ediyorsun sabrını takdir ettim ben kontrolümü kaybederdim böyle birine karşı

İstanbulda devlette yapan var mı bu testi acaba? Eskişehire gitme imkanım olmayabilir. Bir de randevu mu alarak gittiniz iletişim nasıl kuracağız? Çok teşekkür ederiz

Yaş 34 2. Çocuk sat 30Ekim tahmini doğum 7 ağustos galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…