Popüler Konu 2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    80
1 ayda 2 kilo almışım. Bu ay için çok fazla dedi
Yok artık! Bu şekilde genelleme yapmak istemem ama doktorun cinsiyeti ve tipi gözümde canlandı direkt İlk ayda 2-4 kilo arası almak normal kabul ediliyor diye okumuştum. Sonuçta rahim genişliyor, memeler büyüyor, kan artıyor ve plasenta vs. Tabii doktor tüm hamilelikte sadece karnınız büyüsün diye hedefliyorsa bilemem

valla bilmiyorum ki, 2 kilo önümüzdeki aylar için normal ama 3. ay için fazla dedi. ilk kızımda da kaç kilo almıştım hiç hatırlamıyorum ay ay ama totalde 17 kilo almıştım, yine aynı doktordu mesela o total 17 kiloya normal demişti o zaman

Bana kizimda saglik ocagindaki hemsire hedefimiz her aya 1 kilo son aylar 2 ser olabilir demisti. 9-12 olmasi gerekiyormus. Anneye 4-5 kilo kalacak sekilde almak normalmis. Bebek 3.5 olsa kalan da 3.5 olsa, 4-5 kilo da yag annenin almasi beklenirmis. 12 den asagisi zor yani ilk aylarda istifra yuzunden kilo kaybi yoksa

Bence o da kadının boyuna göre değişir. 1.55 bir kadının her ay bir kilo almasıyla 1.80 bir kadının Her ay bir kilo alması aynı değil

Bebek Arabası Güneşliği
ebaby Bebek Arabası Güneşliği - ebebek güneşlik buldum bu olabilir örtü gibi

Bence o da kadının boyuna göre değişir. 1.55 bir kadının her ay bir kilo almasıyla 1.80 bir kadının Her ay bir kilo alması aynı değil
Goruntu olarak tabi degil beklenilen bu sekilde 3.5 cocuk 3.5 esi 4-5 kilo da yaglanma. Boyu 1.85 de olsa cocugu 3.5, esi 3.5 olacak.Boyla ilgili degil bu beklenti. Tabi buna uymak pek mumkun degil bu sadece beklentilerikolaysa kendileri tutsunlar o bogazi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…