Popüler Konu 2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    16
Amin canımın inşallah

Onemli olan kaygili oldugunu bilmek bende kontrol edemiyorum dusuncelerimi bazen evet ama sonra fazla dusundgum icin boyle kendimi asaga cekiyorum herseyin bi duzeni var moralini bozma gun dogmadan neler dogar her zaman guzellikler bizi bulsun burda iyiki sizler gibi insanlar var beni motive eden umarim bende seni edebilmisimdir cunku cevremdekiler bile sadece oyle dusunme demekle yetiniyor fakat bunun daha incesi var o yuzden hayat bisekilde yolunu buluyor beraber insallah bu zamanlari da guzelce geciricez birgunde neler degisiyor canini sikma
Selamlar, sizlerde de gece uykusunda uyuyamama, kasıklardaki bazen olan kramplar, ayak yanmaları var mı ?
İlk zamanalar vardi benim uykusuzdum yeni ogrendgmde hatta gece uyuyamammaktan baya rahatsizlik duyuyordm suan o yok smdi gece gunduz uyuyorum

Kızlar merhaba, ben haziran anneleri grubundan geliyorum. Sizi bilgilendirmek istedim gelip, 11 ve 14 haftalar arasi 2li tarama testiniz olacak ve devlette yanilma payi cok fazla oluyomus size doktor fetal dna onerebilir, bu fetal dna bir cok firma yapiyor ve yurtdisina gonderiyor yanilma payi %1 ama fiyat olarak 15 binden basliyor. Ben burda bir gun dek gelmis ve kaydetmistim sizde kaydedin ileride lazim olacak.
Bu fetal dna dedigimiz testte kan alinip tum tarama testleri, cinsiyet vs bakiliyor genetik rahatsizliklara, down vs.
Eskisehir osmangazi universite hastanesi bu fetal dna testini 444 liraya yapiyor, eskiden yurtdisina gonderiliyormus fakat suan kendi labaratuarlarini kurmuslar. Ben bugun istanbuldan geldim ve bu testi burda yaptirdim, yaptirmadan once prof doktorla gorusuyorsunuz zaten oda size yanilma payinin %1 oldugunu anlatiyor. Bunu yaptirdiginiz zaman sonraki haftalardaki 3lu tarama ve 4lu tarama yaptirmanizada gerek kalmiyormus. Size simdi atiyorum bakilan seylere, bana yapilan 2. Seceneklerden nipt plas olan.
Hepinizi opuyorum

Eklentiler

• IMG_20241202_145615.jpg
    148,8 KB · Görüntüleme: 45
Evet canım vardım maalesef erken doğum oldu kızımı kaybettim
Oy canım başın sağolsun çok geçmiş olsun ve çok uzuldumşimdi daha sağlıklı daha guzel gunlere inşallah.Cennette meleğin var kuzum seni bekleyen.bende o gruptaydim nick değişti hatirlamazsin sen beni.kimyasaldan sonra elimi eteğimi çektim şimdi tekrar nasip etti rabbim.kolaylikla güzellikle geçirelim insallah.

Zor günlerdi kızımın vefatı 8 Ocak çok dua ettim alahıma o gün beni teselli edicek bebiş haberi olsun dedim hamileliğimi öğrendin kızım hediye gönderdi annesine rabbim sağ Salim kucaklarımıza almayı nasip etsin stressiz bir hamilelik geçirelim vakti zamanında gelsin tospikler inşallah

Amin canım

Selam kızlar

Randevumu aldım sonunda 17 Aralık 08.50'de ilk kontrolume gidiyorum. 7+5 oluyor inşallah her şey yolunda gider ve muayenede kalp atışını da görürüz
Cook guzelll haberlerle gel insallah hersey yolunda olcak hayirli olsun bende yarin gidicem

Selam kızlar

Randevumu aldım sonunda 17 Aralık 08.50'de ilk kontrolume gidiyorum. 7+5 oluyor inşallah her şey yolunda gider ve muayenede kalp atışını da görürüz
Coook büyük ihtimalle görülür canım kalp atışlarıBende kızımla olan değerler üzerinden hesap yaptım 15 Aralık'ta eşimle gitmek istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…