Popüler Konu 2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    16
Benim eski eltim boşandılar boşanmadan önce ben yeni evlenmistim o benden 5 yıl önce hamileydi ben evlendim hemen hamile kaldım arkamdan 2 ay sonra hamile kaldı. Benimde kızın olcakti bir gör başladılar İsmail Eymen geliyor cinsiyeti belli değil ve kızı oldu sonra ben oğluma hamile kaldım. Arkamdan yine hamile kaldı. Yine başladılar erkek yine kızı oldu ama ben hiç hasetlenmemistim demem o ki onlar yapsınlar rabbim herkesin kalbine göre veriyor

Doktor diyor ki kaygısız relax insanların hamileliği çok kolay geçer diyor gerçekten öyle sanırım keşke ben de azıcık birazcık sen gibi olabilseymişim ya

Ayyy gerçekten herkes kalbinin ekmeğini yiyor kuzucum senin kide çok fenaymış

Sen eltini daha iyi tanırsın tabi ki. Ama hani sosyal medya da falan dolaşan hürrem sesiyle videolar var ya yine erkek olacak falan diye. Acaba öyle espri tarzında yapmış olabilir mi. Kendisi de kız istiyordur belki bilmiyorum tabi. Okurken o geldi aklıma

Yok kuzum keşke öyle olsa daha önce bin kere ben erkek doğurdum vb. Seyler söyledi hatt en sonunda ben taç mı taktılar peki sana dedim gayet ciddi bi şekilde söyledi. Bu arada kendisi hiç kız istemiyor ben kız doğurmam kız deliliği yok ben her anne bir kızı olsun ister diyordum gerek yok diyordu ondan kız annesi olmazmış

Ay o zaman düşman başına bir eltiymiş. Allah yardımcın olsun. Sallama. Bu tarz insanlar kendileri ciddiye alınmadığını hissedince daha çok çıldırıyolar

Ayyy gerçekten herkes kalbinin ekmeğini yiyor kuzucum senin kide çok fenaymış
Ama noldu fenaligi fesatligi ona kaldı boşandı kocası 2 sene olmadan adam başkasıyla evlendi Allah bilir neler konuştular arkamdan

Kizlar sağlık ocakları bu hafta kan aliyo mu tamamen mi kapali bilgisi olan var mi

Ama noldu fenaligi fesatligi ona kaldı boşandı kocası 2 sene olmadan adam başkasıyla evlendi Allah bilir neler konuştular arkamdan
Allah hepimizi merhametli temiz kalpli insanlarla karşılaştırsın inşallah Yeni eltinde aynı değildir umarım

Kızlar bugün kendimi çok mutsuz hissediyorum.. ya olumsuz bir şey olursa bakamazsam yetemezsek maddi zorluklar vs.. çevremde yakınım yok bir yerden sonra işe dönmeye mecburum Allah her şeyin hayırlısını versin çocuğum olacak diye çok mutluyum ama annelik =kaygı işte

günaydın güzel anneler, bulantılarınız ne alemde?
Eldorin hani bizim günlük motivasyon mesajlarımızzzzz bak herkes yine stres dolmuş motive et bizi başkanımm
Ahahaha dün unutmuşum kuzum ya oğlanı uyuturken onunla uyuyakaldim seviliyoraa devam ederiz tabi. Bu akşam salarım.bir tane daha

Doktor diyor ki kaygısız relax insanların hamileliği çok kolay geçer diyor gerçekten öyle sanırım keşke ben de azıcık birazcık sen gibi olabilseymişim ya
hahahahaha benimki de biraz fazlaymış ama tecrübeyle sabittir
Ne varsa eski isimlerde var modern isimleri sevemiyorum ben ya Neşeçok güzel.omrunuze neşe olsun inşallah
çok teşekkür ederizzz <3
Yaa kız olursa Helen erkek olursa belli değil
helen ismini de çok severimmm çok güzel bi isim
canım kızım 4 aylıkken işe başladım. daha minnacıktııı, içine sinen güzel bir bakıcı bulmak zor ama bulunca gözün arkada kalmayacak eminim. her ihtimale karşı eve bir de kamera takarsın. açıp bakmaya ihtiyaç bile duymayacağın bir bakıcı bulursun umarım <3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…