Popüler Konu 2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    50
Korkma kuzum bak bir şey çıkmamış. Bir şeye sinir stres mi yaptın yoksa üzüldüğün bir şey mi oldu? Geceleri uyuyamıyorsan o da etkiliyordur belki.
Doktor da sordu stres filan yok dedim ama ne bileyim ya cok farklıydı bidaha yaşatmasın rabbim

Amin canım benim cok sağol sağlıkla gelsin hepsi inşallah

Ay çok geçmiş olsun canım benim. Daha önce böyle panik atak gibi bi şikayetin olmuş muydu gebelikle beraber mi gelişti acaba

Sat 8 Aralık ama hep doğumlarım erken oluyor eylüle uzamazsa aranızda bende olucam gibi görünüyor 9 haftalık hamileyim bir kızım birde oğlum var bu biraz sürpriz oldu bakalım ne olacak ama çok stresle geliyor geçen hafta kurdeşen döktüm bu halde hastanede yattım iki çocuk evde perişan oldu geceleri küçüğümü yanıma getirdiler hepimiz bir yerde perişan olduk sebebinizde bulamadılar bağışıklık baskılayıcı yaptılar inşallah benimle birşey olmamıştır Rabbim bütümin bebişleri korusun yarın Berat kandili evlatlarımızı hayırlı bir şekilde kucağımıza alırız hayırlı bir ömür onları bekler sağlıklı sıhhatli bol rızıklı bir ömür nasip etsin Rabbim inşallah hepinizin kandilini şimdiden kutsuyorum Dabbim evlat sahibi olmak isteyenlerimde bu rızık dağıtıldığı yıl içinde çekecek doğacakların belirlendipi bir gündeyiz inşallah isteyen haneden güzel anne adaylarınada hayırlı güzel sağlıklı evlatlar nasip etsin

Kiz bebege hamile olan anneler grup ta agirliklli galiba belirtilerniz asermelerniz nelerden tiksindiniz mesela 11.haftadayim bende daha belli degil merak ediyrm cok sohbet edelimm lutfenn
Oğlanda et isterdi canım sürekli. Bu kız, genellikle sebze istiyorum. Diğer tüm belirtiler aynı

Burada belirli sorunlardan kürtaj yaşamış insanlar var hala acısı içinde taze olanlardan biri olarak yazıyorum ki, o operasyon başlı başına zorken sonra ki süreç sancılı bir süreçken altını çize çize bu cümleleri kurmanız çok yanlış. Bunu “siz” penceresinden değil de “biz” penceresinden bakmanızı öneririm biraz empati biraz anlayış..

Ya evet iki farklı cinsiyet olması bence anne babalar için çok tatlı alışıyor insan ya zamanla benim kedim disi ona kızım demekten alışkınım ben
Ay ben yazana kadar haberi gelmis bile. Hayirli olsuuunn oglusun vardi degil mi?
Evet kuzum bir tane oğlum var şimdi de bir koz geliyor inşallah
Çok sevindim kız olduğuna dair belirtilerin nelerdi sence canım
Ya belirti aslında çok tutmuyor gibi ama birisi yazmıştı buraya kalçalar büyüyor kız bebekte diye. Benimde hemen kalçalarım büyüdü. Karnım oğlumda topl gibi gergindi, bunda biraz daha yumuşak ve yayvan. Asla yemek yemek istemiyor canım. Oğlumda hiç şekerli şeyler cekmemisti bunda wafflellari üst üste dizip yiyesim var başka da valla bilemiyorum canım.
Çok geçmiş olsun canım bazen geldi mi üst üste geliyor Allah şifa versin.hormonlarimiz zaten tavan herşeye aglaniyo üzme kendini
Kuzum çok teşekkür ederim aynen öyle oldu her şey üstüste geldi feraha cikacagimiz için böyle oluyordur diye düşünmek istiyorum
cinsiyeti belli olan hamişler Çin takvimi sizde tuttumu
Çin oğlumda tutmamisti. Bunda tuttu. Yüzük testi doğru çıktı tuz tesri tutmadı
Canım çok geçmiş olsun, Allah anneciğine şifa versin. Minik prensesinde hayırlı olsun gözün aydınnn
Çok teşekkür ederim canım benim sağolasın
Canim parlaklık ile ilgili yorum yapılması için 15 hafta erken. Benim oğlumda detaylida görünse parlak nokta. Doktor dedi ki 5 tane onemsedigimiz şey var eğer bunların en az ikisi çıkarsa ileri tetkik isteriz. Benim oğlumda kalpte parlak nokta + bir böbrekte büyüme çıkmıştı. O zaman çok korkmuştum.aglamaktan helak olmuştum. Fetal DNA testi yaptırdık sonra sağlıklı çıktı. Yani tek başına kalpte parlak nokta hiçbir şey ifade etmiyor için rahat olsun. Sadece doktorun takip eder son aylara doğru kapanmış ki diye. Kapanmasa bile doğumdan sonra zaten kapanıyor
Dna sonucumuz çıktı kızlar şükürler olsun temiz
Veeeee bir kızım daha oluyor
Ayyy sende tam bir kız annesi enerjisi vardı zaten. İki tane tatlis kızın olacak çok sevindim
Aşermem olmadı ama proteinlerden özellikle de hayvansal tüm proteinlerden çok tiksindim, genelde karbonhidrat yiyebildim
Ben de ya yemek yiyemiyorum. Ev yemegj sulu yemek çok zorlanıyorum. Ama ver elime börekleri. Kekleri, sandvicleri nasıl yerim. Canim da gebelede tatlı çekiyor. Oğlumda hiç yemeden neredeyse

Ben kürtaja karşıyım demedim. Genellikle insanlar test yaptırmaya karşı çıkıyor. Gerekçeleri de kürtaja karşı olmaları. Sosyal medyada kadın erkek farketmeksizin bu düşünceye karşı çıkanlar var. “Test yaptırmaya karşıyız çünkü çocuğumuzda atıyorum turner sendromu olsa kürtaj mı yaptıracağız?” diyerek fetal dna ya da ikili, üçlü tarama testlerini reddediyorlar. Benim kürtaj tecrübem yok, fakat çok başka tecrübelerim var. Bu demek değil ki kürtaja karşıyım ya da sizlerin kararına saygı duymadım. Başıma gelseydi belki ben de başka bir karar verirdim fakat şu an içimdeki his bu.

Bu her ailenin kendi kararı, karar ne olursa olsun saygı duyulur. Siz belki isteyerek belki zorunluluktan bunu yaşamışsınız, üzgünüm çok geçmiş olsun.

Benim test yaptırmaktaki amacım en başında olası bir hastalık durumunda önceden hazırlıklı olmaktı. Gerekirse buna göre bir hastane seçmek, maddi manevi imkan hazırlamak, belki eğitim imkanlarını araştırmak, varsa önceden okuyabileceğim kaynakları edinmek veya tecrübeli ailelerle konuşmak hatta belki yurtdışı imkanlarını değerlendirmekti. Bu çıkabilecek bazı hastalıklara göre eşimle ortak kararımızdı.

Geri kalan diğer hastalıklar için belki biz de kürtaj düşünebilirdik, yapardık ya da yapmazdık diyemiyorum. Çünkü bu varsayımla verilebilecek bir karar değil. Çok şükür ki bütün bunlara gerek kalmadı. Fakat ben yine de verdiğim kararın, yazdıklarımın arkasındayım. Çünkü ben 5 senenin sonunda bu bebeğe tüp bebek ile kavuştum. O sebeple herkes kendi penceresinden baksın bence.

Son düzenleme:
Jokeranne hayırlı olsun editörlük. Çok iyi oldu yaa sağolasıncinsiyeti güncelleyebilirmisin 14. Haftada öğrendim erkek olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…