Popüler Konu 2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    50
Kuzum 3 gündür arttı vardı ama bir kere olur geçerdi. Cok kötüydüm bu sefer ölücem sandım ya of neyseki temiz cıktı ekg kalpte bişey yok
Yok yok doktoruma gözükücem yarın kanlarımı veririm cuma yada cumartesi doktoruma giderim inşallah onun fikrini alıcam.
Cinsiyet içinde tahminde bulundu bu arada

Ne dedi çiçeğim cinsiyete

Aa ne dedi ne dedi? Kız?

Kızlar midem bulantım beni mahvediyor. Yemek yiyorum yarım saat sonra bulanıyor. Yemiyorum acıkınca bulanıyor. Kraker yiyorum 10 dk normal sonra geri başlıyor. Bir çözüm bulan var mı

Aşermem olmadı ama proteinlerden özellikle de hayvansal tüm proteinlerden çok tiksindim, genelde karbonhidrat yiyebildim
Bana da kiz gibi dediler belirtiler ayni sizinle
Ayyy cok gecmis olsun
Proteinden tiksindim hala balık ve tavuk yiyemiyorum. Karbonhidrat ve tatlı canım çooook çekiyor.
Tatli canim cok istemiyor ama karbonhodratsiz bes dakka duramiyo gibiyim. Et tavuk yumurta goresi gozum yok. Eksi tuzlu seyler canim istiyor. Kizimda da boyle olmustu kesinlessin diye bekliyorim valla
Nerden bildn kıza benzettim dedi ama kız ya boş bomboş bacak arası
Yaa eldorin ve senin kiz doguyodu benim de icime gozun aydin saglikla kucagina al insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…