Evet ilaç kullanıyorum dün ilaç almadım bulantım geçmiştir belki diye. Tüm gün bulandımAçıkçası 11. Haftadan itibaren ben baya rahatladım. Hayat kaliteni çok etkiliyorsa hamilelikte kullanılan bulantı ilaçları var belki iyi gelir
Genelde o tarihlerde yapılıyo canım kardeşimde o zamanlarda yaptırdı banada sana erken vermişler gibi geldiAynen öyle ama sana da baya geç vermişler tarih nerdeyse arada bir ay varşu işlerin bi standartı yok sanırım
Çin takvimi Rus takvimi aşerme olayları hepsi kız gösteriyor bakalım şimdi bilimle yarış halindeyizCanim benim ilk cocukta 13.hftada erkek dedi doktorum ,20.hfta detaylı da kız oldgnu öğrendik.
Ben de galiba sizin gibiyim her an acaba sağlıklı mı diye düşünmekten doktor kontrollerini iple çekmekten sabırsızlıkla geçirmek zor oluyor ama bebeğin sağlıklı olması herseyden önemli tabiBenim süreç en başından beri tam da anlattığın gibi, asla belirtim olmadı. Bendeki asla bitmeyen endişe halini var sen düşünAma artık 15 haftalık olduk, bu duruma da alışıyorum yavaş yavaş
Teşekkür ederimÖncelikle hayırlı olsunseyahat etmemizde bir sakınca olmadığınj söylemişti doktorum. ben ilk haftalardan itibaren sık sık uçak yolculuğu yaptım bir sıkıntı yaşamadım
TeşekkürlerBen de 7. haftada seyahat ettim uçakla, sonra tekrar 10. haftada. Doktor bir sorun olmaz dedi
Anladım, teşekkür ederimKanama vs olmadığı sürece doktorlar izin beriyoe genelde, ben 8 haftalık için sormuştum dr izin vermişti ama 2 gün önce lekelenmem başkadı diye ben riske alıp gitmedim
Teşekkür ederim cevabınız içinÖncelikle hayırlı olsunseyahat etmemizde bir sakınca olmadığınj söylemişti doktorum. ben ilk haftalardan itibaren sık sık uçak yolculuğu yaptım bir sıkıntı yaşamadım
Ben 6. Haftamda 15 saatlik uçak yolculuğu yaparak Türkiye’ye geldim, ki bir önceki gün lekelenmem olmasına rağmen doktor sorun olmayacağını söylemişti, gerçekten de sorun yaşamadım şu an 13. Haftamdayım. İngiltere çok uzak bir mesafe değil bence, aile hekiminiz varsa ona da danışın isterseniz.Kızlar iyi geceler. Bir sorum olacak benim. Geçen akşam gebeliğimi öğrendim. Henüz doktora gitmedim. Tahminim 4 haftalık. Ama aklıma takılan bir şey var. Ben İngiltere’de yaşıyorum ve burada sağlık biraz farklı işliyor. Hastaneden randevu aldım. 18 Mart’a verdiler. Burada ilk kontrol 12.haftada oluyormuş, saçmalık. 8 Mart’ta da Türkiye’ye gidiyorum, biletimi hamile kalmadan önce almıştık.Yani burada hiç muayene olmadan uçağa binmiş olacağım. Ve bu beni endişelendiriyor. İlk aylar uçak yolculuğu yapanlar oldu mu aranızda? Veya yapılıyor mu? Bilginiz var mı? Kanama vs herhangi bir durum olmasa bile uçak yolculuğu riskli mi sizce?
Geçen yıl bir arkadaşım da embriyo transferinden hemen sonra 14 saatlik uçuş yapmıştı, hiçbir sorun yaşamadı tüp bebek olmasına rağmen.Kızlar iyi geceler. Bir sorum olacak benim. Geçen akşam gebeliğimi öğrendim. Henüz doktora gitmedim. Tahminim 4 haftalık. Ama aklıma takılan bir şey var. Ben İngiltere’de yaşıyorum ve burada sağlık biraz farklı işliyor. Hastaneden randevu aldım. 18 Mart’a verdiler. Burada ilk kontrol 12.haftada oluyormuş, saçmalık. 8 Mart’ta da Türkiye’ye gidiyorum, biletimi hamile kalmadan önce almıştık.Yani burada hiç muayene olmadan uçağa binmiş olacağım. Ve bu beni endişelendiriyor. İlk aylar uçak yolculuğu yapanlar oldu mu aranızda? Veya yapılıyor mu? Bilginiz var mı? Kanama vs herhangi bir durum olmasa bile uçak yolculuğu riskli mi sizce?
Çin,rus takvimi ve yüzük falı erkek çıktı bende de ama doktor kıza benzetti haftaya tekrar bakıcak bakalımÇin takvimi Rus takvimi aşerme olayları hepsi kız gösteriyor bakalım şimdi bilimle yarış halindeyizsonuç ne olacak.. sağlıklı olsun da insallah haftaya fetal dna vereceğim belli olur artık
Yaa maşallahDna sonucumuz çıktı kızlar şükürler olsun temiz
Veeeee bir kızım daha oluyor
Şimdi aklıma geldi sadece doktor kalçaya kadar gelen varis çorabı tavsiye etmişti. Özellikle 4 saat ve üzeri uçuşlarda giymek gerekiyormuş hamilelerde pıhtı daha çabuk oluştuğu için. Eğer bulamazsan önemli değil saatte bir kalk yürü, ayaklarını yerinde gerdir demiştiTeşekkürler
Öyle canım oncelikle saglikli olsunlrda,rabbim hepimizn gönlündekini versn inşallah.Çin takvimi Rus takvimi aşerme olayları hepsi kız gösteriyor bakalım şimdi bilimle yarış halindeyizsonuç ne olacak.. sağlıklı olsun da insallah haftaya fetal dna vereceğim belli olur artık
Ay hayrli olsn canım.Dna sonucumuz çıktı kızlar şükürler olsun temiz
Veeeee bir kızım daha oluyor
Gönlündeki neyse nasip olsun inşallahAy hayrli olsn canım.Benim de bir kızm vr yarın gidicm doktora ne diyecek bklm ck heyecnlym
İkili tarama sonucu %75-80 oranlarında doğru oluyor. Bu yüzden risk durumunda amniyosentez vs gerekiyor. Haliyle doğruluk oranı düşük olduğu için risk durumu daha fazla oluyor. Devamında ise 3lü, 4lü tarama gerekebiliyor. Bütün bunları yaptırırsanız zaten bir fetal dna parası kadar para harcanmış oluyorsunuz üstelik sonuçlar da kesin değil.Mesajlara bakıyorum da çoğunluk fetal DNA yaptırmış ikili yaptırmadığınız için mi doktor mu istedi yaptırmanızı? İkili ben yaptırmadım fetal DNA dedi doktor kararsızım eşim çok taraftar değil bilemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?