- Konu Sahibi birhemsiree
Benim 6.günüm cesaret edip yapamıyorum test sizinki baya belirgin Allah tamamını erdirsin inşallahKızlar bugün 4. Günüm erken gebelik testinde 10-15 dkk sonra çıktı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim 6.günüm cesaret edip yapamıyorum test sizinki baya belirgin Allah tamamını erdirsin inşallahKızlar bugün 4. Günüm erken gebelik testinde 10-15 dkk sonra çıktı
Bende yapamıyorum valla bugün transfer gününü sayarsak 7. Günüm ama cesaret edemiyorum ya tek çizgi görürsem die tüm umutlarım yıkılır. 3. Gün embriyosu bide benmki varsada çıkmaz die en iyisi 11. Gün sabah yapmak diorumBenim 6.günüm cesaret edip yapamıyorum test sizinki baya belirgin Allah tamamını erdirsin inşallah
Sizde mı 6 şubat transfer oldunuz benım 5.gun embrıyosu ama cesaretim yok ilkinde pozıtıfı gördüm kanda da ama maalesef kimyasal sonuçlandıBende yapamıyorum valla bugün transfer gününü sayarsak 7. Günüm ama cesaret edemiyorum ya tek çizgi görürsem die tüm umutlarım yıkılır. 3. Gün embriyosu bide benmki varsada çıkmaz die en iyisi 11. Gün sabah yapmak diorum
Evet bnmde 6 şubatSizde mı 6 şubat transfer oldunuz benım 5.gun embrıyosu ama cesaretim yok ilkinde pozıtıfı gördüm kanda da ama maalesef kimyasal sonuçlandı
Kaç gün aldın. Ben kararsızım doktor almana gerek yok dediBen aldım canm
Canım kan verdim demissin sonuc cikti miCanım bugün benimde 5.gün.. dün akşam benimde böyle silik çizgi çıktı az önce kan verdim bakalım sonuç bekliyorum hayırlısı hepimiz için![]()
Canım kan verdim demissin sonuc cikti miCanım bugün benimde 5.gün.. dün akşam benimde böyle silik çizgi çıktı az önce kan verdim bakalım sonuç bekliyorum hayırlısı hepimiz için![]()
sen onlara bakma bence en az iki 3 gun ayaklarini uzatip yatman lazim hatta haftayi kapat nasil bi iste calisiyosun bilmiyorum ama bence almalisinKaç gün aldın. Ben kararsızım doktor almana gerek yok dedi
Hadi bakalim hayirli olsun inşaAllah guzel sonuclar alalim hepimizbenim de transfer tarihim belirlendi 18 şubatta transfer olacağım nasipse size yetişiyorumB birhemsiree
Transfer ctesi olacak çok yoğun bir işte çalışmıyorum genelde oturuyorum. Pazartesi ola hayır ola diyeyim kararsızım.Canım kan verdim demissin sonuc cikti mi
sen onlara bakma bence en az iki 3 gun ayaklarini uzatip yatman lazim hatta haftayi kapat nasil bi iste calisiyosun bilmiyorum ama bence almalisin
Sonuç 17 çıktı yani çokkkk ara şüpheli bir değer dediler. Ama zaten transferden sonra 5.gün bugün..teste 7 gün var.. iki gün sonra tekrar edeyim diyorum? bu değer bana normal geldiCanım kan verdim demissin sonuc cikti mi
sen onlara bakma bence en az iki 3 gun ayaklarini uzatip yatman lazim hatta haftayi kapat nasil bi iste calisiyosun bilmiyorum ama bence almalisin
2 gün sonra 2 ye katlarsa çok iyi gidiyor demektir. Hayırla sağlıkla gelsin inş.Sonuç 17 çıktı yani çokkkk ara şüpheli bir değer dediler. Ama zaten transferden sonra 5.gün bugün..teste 7 gün var.. iki gün sonra tekrar edeyim diyorum? bu değer bana normal geldisizceee?
Ha istiraat raporumu sordun pardon canım ben çalışmıyorum onu almadım. Tüp bebek için heyet raporu sandım indirim için onu aldım benKaç gün aldın. Ben kararsızım doktor almana gerek yok dedi
MaşallahSonuç 17 çıktı yani çokkkk ara şüpheli bir değer dediler. Ama zaten transferden sonra 5.gün bugün..teste 7 gün var.. iki gün sonra tekrar edeyim diyorum? bu değer bana normal geldisizceee?
6. Gün yapabilirsin aslındaBenim 6.günüm cesaret edip yapamıyorum test sizinki baya belirgin Allah tamamını erdirsin inşallah
Ama normal canım şuan daha yükselir o telaş yapmaSonuç 17 çıktı yani çokkkk ara şüpheli bir değer dediler. Ama zaten transferden sonra 5.gün bugün..teste 7 gün var.. iki gün sonra tekrar edeyim diyorum? bu değer bana normal geldisizceee?
Ay hadi hayirli olsun katlanicagina inaniyorum daha cok yeni evet 17 gayet iyi bugune gore benceSonuç 17 çıktı yani çokkkk ara şüpheli bir değer dediler. Ama zaten transferden sonra 5.gün bugün..teste 7 gün var.. iki gün sonra tekrar edeyim diyorum? bu değer bana normal geldisizceee?
Açıkçası korkuyorum biraz negatif falan cıkar dıye6. Gün yapabilirsin aslında![]()