2025 şubat ayında transfer olanlar tablo yaptım gelin✨☺️

Benim 6.günüm cesaret edip yapamıyorum test sizinki baya belirgin Allah tamamını erdirsin inşallah
Bende yapamıyorum valla bugün transfer gününü sayarsak 7. Günüm ama cesaret edemiyorum ya tek çizgi görürsem die tüm umutlarım yıkılır. 3. Gün embriyosu bide benmki varsada çıkmaz die en iyisi 11. Gün sabah yapmak diorum

Bende yapamıyorum valla bugün transfer gününü sayarsak 7. Günüm ama cesaret edemiyorum ya tek çizgi görürsem die tüm umutlarım yıkılır. 3. Gün embriyosu bide benmki varsada çıkmaz die en iyisi 11. Gün sabah yapmak diorum
Sizde mı 6 şubat transfer oldunuz benım 5.gun embrıyosu ama cesaretim yok ilkinde pozıtıfı gördüm kanda da ama maalesef kimyasal sonuçlandı

MaşaAllah kizlar herkes de bi cosku heyecan bugün 😂ben cesaret edemiyorum edenleri tebrik ediyorum pozitif gorelim hepimiz hayirla saglikla☺️❤️🤲🏻 tabloda 12 şubat test tarihli A albet durumlar nedir canım kan verdin mi 😍

Canım bugün benimde 5.gün.. dün akşam benimde böyle silik çizgi çıktı az önce kan verdim bakalım sonuç bekliyorum hayırlısı hepimiz için 💕
Canım kan verdim demissin sonuc cikti mi 😍
Kaç gün aldın. Ben kararsızım doktor almana gerek yok dedi
sen onlara bakma bence en az iki 3 gun ayaklarini uzatip yatman lazim hatta haftayi kapat nasil bi iste calisiyosun bilmiyorum ama bence almalisin

sen onlara bakma bence en az iki 3 gun ayaklarini uzatip yatman lazim hatta haftayi kapat nasil bi iste calisiyosun bilmiyorum ama bence almalisin
Transfer ctesi olacak çok yoğun bir işte çalışmıyorum genelde oturuyorum. Pazartesi ola hayır ola diyeyim kararsızım.

Peki ilk günden itibaren miydi kasik agriniz? Goguslerde de adetteki gibi acı ve doluluk var mıydı?

Sonuç 17 çıktı yani çokkkk ara şüpheli bir değer dediler. Ama zaten transferden sonra 5.gün bugün..teste 7 gün var.. iki gün sonra tekrar edeyim diyorum? bu değer bana normal geldi 🥲 sizceee?

Eklentiler

• IMG_20250212_141712.jpg
    IMG_20250212_141712.jpg
    32,6 KB · Görüntüleme: 2
Sonuç 17 çıktı yani çokkkk ara şüpheli bir değer dediler. Ama zaten transferden sonra 5.gün bugün..teste 7 gün var.. iki gün sonra tekrar edeyim diyorum? bu değer bana normal geldi 🥲 sizceee?
2 gün sonra 2 ye katlarsa çok iyi gidiyor demektir. Hayırla sağlıkla gelsin inş.

Ay hadi hayirli olsun katlanicagina inaniyorum daha cok yeni evet 17 gayet iyi bugune gore bence 😍

Back