Popüler Konu 2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    23
Merhaba. Bende bugün kontrole gittim. Aslında pazartesiydi kontrolüm bugun ilk defa lekelenme yaşadım. 12+0ım bugun. Kendi doktorumda izindeydi. Güvendiğim başka bir doktora gittim. Gitmişken uzunca baktı burun kemiği var ense kalınlığı normal tek tek parmaklarını gösterdi çok şükür. Plesanta biraz aşağıdaymış yorma kendini dedi progesteronu yeni bırakmıştım tekrar başladık. Valla sağlıklı olsun hiç cinsiyetini sormadım bile. Doktor süprizmi olsun istiyosun hiç sormadın dedi. Yoo söyleyin sağlıklı olsunda önemli değil cinsiyeti dedim. çıkıntı var erkek gibi ama bidahaki kontrolde netleşir dedi. Hayırlısı iyi olsun küçük kelebeğim...

Eklentiler

• IMG_20250124_173908.jpg
    76,3 KB · Görüntüleme: 77
Ah canımm maşallah anneden geçen enerji iyimiş ondan öyle oluyormus benimkide renkli poz alıcaktı kıpır kıpır yakalayamadım dedi

Ah canımm maşallah anneden geçen enerji iyimiş ondan öyle oluyormus benimkide renkli poz alıcaktı kıpır kıpır yakalayamadım dedi
Oyyyy yavrum maşallah öyle çocuğu şimdiden etkileyeceğini bilmiyordum ya çok değişik şeyler bende de poz yakalayamadı doktor, durmuyor bu kurbağa gibi zıplıyor dedi

Erkek gibi evet benimkinin pozda böyle ama cıkıntı yok kız dedim ben kesin kız benimki

Kızlar benim tüm belirtilerim bu gün kesildi ya. Mide bulantısı, hazımsızlık, göğüs hassasiyeti hepsi bitti Bi anda sanki.. Zaten çok yoğun değildiler ama mutluydum onlarla

Evet ben son birkaç yıldır böyle grip geçirmemiştim. İlaç alamamak da zor ben de bir kere serum taktırdım. Kimse olmasın inşallah bence maske takın kızlar hastanelere ve çok kalabalık ortamlara girerken

İnşallah ya, böyle hiç hamile değilmişim gibi hissettim bu tedirgin etti beni.

Allah'ım hayır versin. Tekmeleri hissedeceğimiz günlere sağlıkla kavuştursun.
Benim de yavaş yavaş azaldı belirtilerim mide bulantısı eğer tetikleyen şeylerin kokusunu duyarsam oluyor, kasık ağrısı vs hiç kalmadı. Karnım büyüdü sadece tek belirtisi o

Zyrtec alerji ilaci kizim icin kullaniyorduk otekini bilmiyorum canim. Cok gecmis olsun

Ay ben takiyorum unutmusum da takmayi cok rahatsiz oluyorum hele bulantiyla ama cok fena salgin varmis kizima da taktiriyorum hastane vs gbi ortamlara girerken.

Benim de yavaş yavaş azaldı belirtilerim mide bulantısı eğer tetikleyen şeylerin kokusunu duyarsam oluyor, kasık ağrısı vs hiç kalmadı. Karnım büyüdü sadece tek belirtisi o
Yavaş yavaş azalsaydı iyiydi de, birden kesilince bir korku aldı içimi.
Karnım benim de büyük ya 5 aylık gibi

Yavaş yavaş azalsaydı iyiydi de, birden kesilince bir korku aldı içimi.
Karnım benim de büyük ya 5 aylık gibi
herhalde seninki de erkek olacak erkekler analarını rahat ettirirmiş genelde ama bana hep öyle diyorlar ben çok rahatladım diye sanırım

Canım çok geçmiş olsun rabbim şifa versin tez zamanda bende gecen hafta cok kötü grip olmuştum kemiklerim kırılıyordu normalde antibiyotik içmeden ayağa kalkamam zaten öyle de oldu iki gün idare ettim üçüncü gün yüzüme attı gözlerim kapandı şişlikten dudaklarım yanaklarım aynı şekilde sanırım ateşten oldu özelde acile gittim iki serum taktılar ilaç içmemen en iyisi dedi doktor ilk aylar bebeğin gelişimine etki eder diye yazmadı ama serum biraz iyi geldi serumda parol ve sıvı takviyesi içindi başka biley katmadı evde bol bol dinlendin zaten ayağa kalkamıyordum meyveyle çorbalarla elhamdüllah atlattım

Ben Zyrtec kullanıyorum. Amoklavin’i burada yada Temmuz grubunda kullananlar olmuştu gibi hatırlıyorum.

Çok geçmiş olsun, bende biraz hasta gibi oldum ama ayakta atlattım sayılır. Çok dikkat etmek lazım dediğin gibi, sende toparlarsın inşallah

Ne kadar ücret ödediniz acaba birde devlette mi özelde mi verdiniz testi

Günaydın kızlar 10 gündür düşük tehdidi ile tedavi görüyordum, yerimden kıpırdamadan yattım. Beklemek çok zordu ama bugün çok şükür güzel haberler aldık Kese tekrar yukarı çıkmış, bebek de gayet iyi. Şükürler olsun haftaya nipt için kan vereceğim; bir hafta sonra sonuçlar çıkar cinsiyeti de öğreniriz dedi doktor ultrasondan tahminde bulunabilecek var mı?

Eklentiler

• IMG_9046.jpeg
    259 KB · Görüntüleme: 38
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…