- 23 Ekim 2024
- 65
- 101
- 8
Ya cok sevindim. Ben de yarin gidecegim bakacak enseye burna. Fetal cikmadi henuz..cok uzun suren bir sey mi bu ensye bakmasi falanKızlaar çok şükür rabbime bugün kontrolümüz vardı12+0 olarak herşey yolunda dedi doktorumuz burun kemiği var ense kalınlığı normal gelişimi güzel olumsuz bişey görmüyorum dedi kıpır kıpırdı minnoşum ikili test istemedik 1 ay sonra kontrolümüz var ekstra vitamin başladık. @anoniiim Y yulafff haber bekliyordunuz kızlar
Yok canım normal muayene işte baya baktı kafasına beynine elleri ayakları filan hemen görünüyor ense kalınlıgı burnu uzun bakılcak bişey değilYa cok sevindim. Ben de yarin gidecegim bakacak enseye burna. Fetal cikmadi henuz..cok uzun suren bir sey mi bu ensye bakmasi falan
Çok sevindim canıımKızlaar çok şükür rabbime bugün kontrolümüz vardı12+0 olarak herşey yolunda dedi doktorumuz burun kemiği var ense kalınlığı normal gelişimi güzel olumsuz bişey görmüyorum dedi kıpır kıpırdı minnoşum ikili test istemedik 1 ay sonra kontrolümüz var ekstra vitamin başladık. @anoniiim Y yulafff haber bekliyordunuz kızlar
Amiiin gelir canım gelir içini ferah tut rabbime emanet etÇok sevindim canıımmaşallah bebişine hep böyle kıpır kıpır olsun seninle aynıyız canım inş benim de fetal sonucu temiz gelir
Geçen hafta perşembe vermiştim 16ıydı ayın. Bu hafta bitti artık gelmez mesaj haftaya nasipAmiiin gelir canım gelir içini ferah tut rabbime emanet etne kadar kaldı senin sonucuna
Merhaba hangi firma ile verdiniz bilmiyorum ama ben natera ile geçen hafta çarşamba yani 15 inde vermiştim. Sonuç bugün geldi. Fikir olması için yazayım istedim.Geçen hafta perşembe vermiştim 16ıydı ayın. Bu hafta bitti artık gelmez mesaj haftaya nasip
Böyle hayırlı güzel haberler alınca çok seviniyor insan ya sanki kırk yıllık arkadaşmışız gibi
Ah canım benimGeçen hafta perşembe vermiştim 16ıydı ayın. Bu hafta bitti artık gelmez mesaj haftaya nasip
Böyle hayırlı güzel haberler alınca çok seviniyor insan ya sanki kırk yıllık arkadaşmışız gibi
Aynıyım ben de pazartesiden beri, kafam kalkmıyor artık. Dikkat etmek lazım kapalı alanlarda özellikleAy kizlar ben gunlerdir hastayim bebelerimde sirayla hasta oldular yüksek ates mahfetti cocuklari bende bugun gittim artik doktora gozler kizarmiati kulagima vuruyordu agri kemik agrisi filan infuluenza dedi ilaclarini verdi serum taktirdim bide tam iki ay olucak nerdeyse asla geçmeyen bir hastalik var cok dikkat edin sizde
Ben gunlerdir disari cikmadim canim evdeydim de cocuklar okuldan getirdi aman cok kotu bir iki gun cekip duzelmiyorsum gunlerce surunduyor insani ilac kullaniyorum diyede tedirginim kötü bir döngünün icindeyim .En guzeli hic yakalanmamak yoksa cok zor geciyor benden soylemesi kizlarAynıyım ben de pazartesiden beri, kafam kalkmıyor artık. Dikkat etmek lazım kapalı alanlarda özellikle
Hadi gözün aydın canım maşallahKızlar size bir haberim var. Fetal dna sonucum az once geldi. Herhangi bir risk SAPTANMAMIŞTIR. Rabbim bekleyen herkese böyle sevincli haberler versin. 4 günde geldi sonuc. Biraz daha beklesem sanırım aklımı yitirecektim. Insallah herkeseten güzel sonuclar bekliyorum. Amin.
Benim 10+4 olmam lazım bende sürekli uyuyorum gözümü açamıyorum. Kimsede bitti uyku hali demiyor demekki daha bür süre daha devamMerhaba 11+4'teyim uyku hali hala devam ediyor iş yerinde kafamı masaya koyup 15'er dk uyuyorum günde belki 3-4 kez. Arabayla işe erken gelirsem o 10 dakikayı bile uykuyla değerlendiriyorum çok fenaa
Çok şükürKızlar size bir haberim var. Fetal dna sonucum az once geldi. Herhangi bir risk SAPTANMAMIŞTIR. Rabbim bekleyen herkese böyle sevincli haberler versin. 4 günde geldi sonuc. Biraz daha beklesem sanırım aklımı yitirecektim. Insallah herkeseten güzel sonuclar bekliyorum. Amin.
Benim hiç olmamıştıBenim 10+4 olmam lazım bende sürekli uyuyorum gözümü açamıyorum. Kimsede bitti uyku hali demiyor demekki daha bür süre daha devam
Yani allah bana acidi sanirim :) geoks karadeniz bolgesi. Belki yogunluga gore erken cikmistirÇok şükür4 gün çok az sürmüş ne güzel hangi firmaya yaptırmıştın
Genoks fetal dna firmasiYani allah bana acidi sanirim :) geoks karadeniz bolgesi. Belki yogunluga gore erken cikmistir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?