Popüler Konu 2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    18
Allah razı olsun teşekkür ederim. Dört gözle bekliyorum

Yok hatta 4 ay önce kantahlilimde 2,30'du. Yani hayatımda hiç tiroid problemim olmadı. Anlamadım niye böyle oldu
Gebelikte yükselebiliyormuş. Benim de yükselmişti ama bu kadar değildi. O zaman doktorum eğer yükselmeye devam ederse endokrinolojiye gitmemi söylemişti. Bence zaman kaybetmeden endokrinolojiye git canım. Hiç strese girme ama vakit de kaybetme. İlaçla birlikte hemen düşüyor bu arada. Kendi doktorunla da koordine halinde ol

Öyle yapayım ozaman, çok teşekkür ederim nekadar telaşlıyım şuan anlatamam.

İnşallah sağlıkla tutunsun size miniğiniz

Benim ilkinde Eurofinsdi. Bir haftada çıktı sonuç. Cinsiyeti de öyle öğrenmiştik, bir problem olmadı. Memnunum yani.

Yok hatta 4 ay önce kantahlilimde 2,30'du. Yani hayatımda hiç tiroid problemim olmadı. Anlamadım niye böyle oldu

Canım hamile kalınca çok hızlı yükseliyormuş bende haşimato olduğu için düzenli endokrine gidiyordum ama ilaç kullanmıyordum. Hamile kalınca ayda bir bakıcaz dedi doktorum. İlk hamile kaldığımda 1,86 ondan iki hafta sonra 2,77 ondan iki hafta sonra da 4,37 oldu düşün ne kadar hızlı arttı. Ben şimdi ilaç kullanıyorum. Sen de bence hızlıca bi endokrin doktoruyla görüş ilaca başlarsın hiçbir şey olmaz korkma

Kızlar ikili test hakkında ne düşünüyorsunuz? Ya da Fetal DNA? Bir yanım yaptırmak istiyor, ne gelirse Allah’tan gelir, kabulüm her sonucu ama en azından sağlıklıysa da değilse de buna hem psikolojik olarak hem de mental olarak hazır olmak istiyorum. Ama güvenilir olmadığından bu sefer de atıyorum down sendromlu ihtimali var diyebilirler, sağlıklı doğabilir, ya da tam tersi de olabilir. Bu sefer de kalan altı ayımı sürekli endişe içinde geçirmek, hamileliği kendime zehir etmek de istemiyorum.

Sanırım yaptırmayacağım ben, siz neler düşünüyorsunuz?

Ben burda kendime şunu soruyorum: “Sonuç iyi deseler de emin olabilecek misin? Bu seni tam anlamıyla rahatlatacak mı?” Cevabım hayır. Yani her iki ihtimalde de içim içimi yiyecek biliyorum O yüzden yaptırmayacağım gibi. Direkt zamanı geldiğinde detaylı ultrason.

Ben de ayni kararsizliktayim. Fatal dna su an yaptiramam yaptirabilecek olsam onu yaptirirdim en azindan dogrulugu kanitlanmis bir test. ikiliye de hic guvenmiyorum yanlislik orani cok yuksek ve yastan oturu zaten riskli cikacak muhtemelen. Kizimda yaptirmisim. Yanlis bir sonuctan cok korkuyorum ama eger bir sey varsa bilip kendimi o zamana kadar hazirlamak da istiyorum. Kafam cok karisik bu kontrolumde de yaptirmam lazim bir iki haftam kaldi karar vermek icin.

İnşaallah canım çok teşekkür ederim. Allah razı olsun. Endokrin doktorunda randevu aldım yarına inşaallah güzel haberler alırım. Sayenizde çabucak uyandım olaya dualarımdasınız

İnşaallah canım çok teşekkür ederim. Allah razı olsun. Endokrin doktorunda randevu aldım yarına inşaallah güzel haberler alırım. Sayenizde çabucak uyandım olaya dualarımdasınız
Sorun olmayacak bence endişe etme birkaç güne değerin düzelecek kendini strese sokma boşuna bebiş üzülmesin

Benim ilkinde Eurofinsdi. Bir haftada çıktı sonuç. Cinsiyeti de öyle öğrenmiştik, bir problem olmadı. Memnunum yani.
İnternette baya bir yorum okudum da emin olamadım ama birkaç tane olumlu tecrübe benim için yeterli teşekkür ederim inşallah sağ salim çıkar bizim de sonucumuz.

Ben aramıştım canım 2dir adam dişçideyim ben sizi ararım deyip aramamıştı. Direkt elemiştim ben ben de bugün verdim fetal

Ay ciddi misin nerde verdin kuzum? başıma böyle bir şey gelirse ben de elerim direkt
Vallahi bak bi de panorama vardı Amerika'ya gidiyor kan orada araştırılıyor uş ama ben Viagenlab'da verdim. Hatta doktoruma kitleri getirmelerini istedim doktorum aldı kanımı. Cinsiyet için yasak mı ne getirilmiş söyleyemiyorlarmış. Sağlıklı olsun da biz zaten cinsiyet öğrenmek istemiyoruz her şey zamanında öğrenilir

Aaaaa yıkıldım şu an nasıl cinsiyet söylemiyorlar ya benim çocuğum nasılsa birkaç hafta sonra öğrencem neden söylemiyorlar

Aaaaa yıkıldım şu an nasıl cinsiyet söylemiyorlar ya benim çocuğum nasılsa birkaç hafta sonra öğrencem neden söylemiyorlar
Cumhurbaşkanlığı yasak getirmiş. Belki bi ihtimal doktora söyleyebilirlermiiş. Çok soran üsteleyen varmış. %99 sonucu olan bi test ama yine de yanılma payı varmış bi de oradan örnek veriyor dedim istemiyoruz öğrenmek gidiin başımdan artık

ay benim için çok büyük bir hayal kırıklığı oldu ne yapalım sağlıklı olsun da yeter ki

ay benim için çok büyük bir hayal kırıklığı oldu ne yapalım sağlıklı olsun da yeter ki
Kesinlikle benim önceliğim o. Cinsiyet için hiç hiç düşünmedim insanın kayıpları olunca bi de 10kişiden 10u da erkek diyince saneıım erkeğe hazırladım kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…