- 19 Ekim 2024
- 304
- 234
- 18
Allah razı olsun teşekkür ederim. Dört gözle bekliyorumDeğeriniz yüksek, ilaca başlamalısınız. Ben normalde de kullanıyorum ilaç. Gebelikte arttı benim de ama bu kadar yüksek değil. İlaç dozum değişti. İnşallah bebeğe bir şey olmaz. Ben bu durumu soracağım yakınımıza (bebek etkilenir mi diye ) size de haber veririm.
Gebelikte yükselebiliyormuş. Benim de yükselmişti ama bu kadar değildi. O zaman doktorum eğer yükselmeye devam ederse endokrinolojiye gitmemi söylemişti. Bence zaman kaybetmeden endokrinolojiye git canım. Hiç strese girme ama vakit de kaybetme. İlaçla birlikte hemen düşüyor bu arada. Kendi doktorunla da koordine halinde olYok hatta 4 ay önce kantahlilimde 2,30'du. Yani hayatımda hiç tiroid problemim olmadı. Anlamadım niye böyle oldu
Öyle yapayım ozaman, çok teşekkür ederim nekadar telaşlıyım şuan anlatamam.Gebelikte yükselebiliyormuş. Benim de yükselmişti ama bu kadar değildi. O zaman doktorum eğer yükselmeye devam ederse endokrinolojiye gitmemi söylemişti. Bence zaman kaybetmeden endokrinolojiye git canım. Hiç strese girme ama vakit de kaybetme. İlaçla birlikte hemen düşüyor bu arada. Kendi doktorunla da koordine halinde ol
İnşallah sağlıkla tutunsun size miniğinizAh evet 9 ayı böyle geçirenler var hep sizinki gibi hikayeler okurdum ama ne demek olduğunu insan kendi başına gelince anlıyormuş. Maaşallah sağlıkla kavuşmuşsunuz inşallah bana da nasip olur, kuzum bana tutunur
Benim ilkinde Eurofinsdi. Bir haftada çıktı sonuç. Cinsiyeti de öyle öğrenmiştik, bir problem olmadı. Memnunum yani.Kızlar benim de kontrolüm vardı bugünbebek 9 haftalık, kolları, bacakları, gözleri, kulakları belli oluyor artık bu ay sonu fetal dna testi yaptıracağız. Doktorumuz eurofins diye bir firma önerdi, araştırdığım firmalar arasında yoktu. Burayı tanıyan var mı aranızda?
Yok hatta 4 ay önce kantahlilimde 2,30'du. Yani hayatımda hiç tiroid problemim olmadı. Anlamadım niye böyle oldu
Ben de ayni kararsizliktayim. Fatal dna su an yaptiramam yaptirabilecek olsam onu yaptirirdim en azindan dogrulugu kanitlanmis bir test. ikiliye de hic guvenmiyorum yanlislik orani cok yuksek ve yastan oturu zaten riskli cikacak muhtemelen. Kizimda yaptirmisim. Yanlis bir sonuctan cok korkuyorum ama eger bir sey varsa bilip kendimi o zamana kadar hazirlamak da istiyorum. Kafam cok karisikKızlar ikili test hakkında ne düşünüyorsunuz? Ya da Fetal DNA? Bir yanım yaptırmak istiyor, ne gelirse Allah’tan gelir, kabulüm her sonucu ama en azından sağlıklıysa da değilse de buna hem psikolojik olarak hem de mental olarak hazır olmak istiyorum. Ama güvenilir olmadığından bu sefer de atıyorum down sendromlu ihtimali var diyebilirler, sağlıklı doğabilir, ya da tam tersi de olabilir. Bu sefer de kalan altı ayımı sürekli endişe içinde geçirmek, hamileliği kendime zehir etmek de istemiyorum.
Sanırım yaptırmayacağım ben, siz neler düşünüyorsunuz?
Sorun olmayacak bence endişe etme birkaç güne değerin düzelecekİnşaallah canım çok teşekkür ederim. Allah razı olsun. Endokrin doktorunda randevu aldım yarına inşaallah güzel haberler alırım. Sayenizde çabucak uyandım olaya dualarımdasınız
İnternette baya bir yorum okudum da emin olamadım ama birkaç tane olumlu tecrübe benim için yeterliBenim ilkinde Eurofinsdi. Bir haftada çıktı sonuç. Cinsiyeti de öyle öğrenmiştik, bir problem olmadı. Memnunum yani.
Haberdar et bizi de mutlakaİnşaallah canım çok teşekkür ederim. Allah razı olsun. Endokrin doktorunda randevu aldım yarına inşaallah güzel haberler alırım. Sayenizde çabucak uyandım olaya dualarımdasınız
Ben aramıştım canım 2dir adam dişçideyim ben sizi ararım deyip aramamıştı. Direkt elemiştim benKızlar benim de kontrolüm vardı bugünbebek 9 haftalık, kolları, bacakları, gözleri, kulakları belli oluyor artık bu ay sonu fetal dna testi yaptıracağız. Doktorumuz eurofins diye bir firma önerdi, araştırdığım firmalar arasında yoktu. Burayı tanıyan var mı aranızda?
Ay ciddi misinBen aramıştım canım 2dir adam dişçideyim ben sizi ararım deyip aramamıştı. Direkt elemiştim benben de bugün verdim fetal
Vallahi bakAy ciddi misinnerde verdin kuzum? başıma böyle bir şey gelirse ben de elerim direkt
Aaaaa yıkıldım şu an nasıl cinsiyet söylemiyorlar yaVallahi bakbi de panorama vardı Amerika'ya gidiyor kan orada araştırılıyor uş ama ben Viagenlab'da verdim. Hatta doktoruma kitleri getirmelerini istedim doktorum aldı kanımı. Cinsiyet için yasak mı ne getirilmiş söyleyemiyorlarmış. Sağlıklı olsun da biz zaten cinsiyet öğrenmek istemiyoruz her şey zamanında öğrenilir
Cumhurbaşkanlığı yasak getirmiş. Belki bi ihtimal doktora söyleyebilirlermiiş. Çok soran üsteleyen varmış. %99 sonucu olan bi test ama yine de yanılma payı varmış bi de oradan örnek veriyor dedim istemiyoruz öğrenmek gidiin başımdan artıkAaaaa yıkıldım şu an nasıl cinsiyet söylemiyorlar yabenim çocuğum nasılsa birkaç hafta sonra öğrencem neden söylemiyorlar
ay benim için çok büyük bir hayal kırıklığı olduCumhurbaşkanlığı yasak getirmiş. Belki bi ihtimal doktora söyleyebilirlermiiş. Çok soran üsteleyen varmış. %99 sonucu olan bi test ama yine de yanılma payı varmış bi de oradan örnek veriyor dedim istemiyoruz öğrenmek gidiin başımdan artık
Kesinlikle benim önceliğim o. Cinsiyet için hiç hiç düşünmedim insanın kayıpları olunca bi de 10kişiden 10u da erkek diyince saneıım erkeğe hazırladım kendimiay benim için çok büyük bir hayal kırıklığı oldune yapalım sağlıklı olsun da yeter ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?