Popüler Konu 2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    18
Almayın kucağınıza. Benim küçük kanamam oldu, doktor direkt kucağına almayacaksın kaldırmayacaksın dedi. Gerek değilse çıkmayın dışarı madem. Herkesin böyle olmuyor ama dikkat etmek gerek. Ben şuan asla taşımıyorum,

Çok geçmiş olsun ya inşallah dinlenmeyle geçer böyle hep yatması gerekip gebeliği sağlıkla devam eden çok duydum, moralini yüksek tutmaya çalış

Çok sağolun destekleriniz için, çok kıymetli

Amin canım inşallah Rabbim nasip ettiyse olacaktır, nasip değilse de vardır bir sebebi. Teslimim tamamen ama üzülmekten de alıkoyamıyorum kendimi…
Uzulme demek fayda etmiyor çok iyi biliyorum canım. evet Rabbim can verdiyse gelecek ama biz beşeriyiz hikmetini anlamakta tabiki aciziz o yüzden dua edelim Rabbime teslim olalım.tedbirimizi alalım takdir Allah'ın dir Dualarimdasin

Allah razı olsun arkadaşım. Dualarınıza ihtiyacım var eksik etmeyin. Nasipten öte yol yok…

Amin canım inşallah Rabbim nasip ettiyse olacaktır, nasip değilse de vardır bir sebebi. Teslimim tamamen ama üzülmekten de alıkoyamıyorum kendimi…

Benim doktorum faydasının kesin ve net olduğunu bildiğimiz tek şey aslında istirahat dedi, ilk gebeliğimde 4 ay yattım. Sıkıntılı bir bölgede büyük kanama alanım vardı, hep yatacaksın demişti doktor. 4 kere heyet raporu verdi. Hep diyordum bir 16 olsak, 22 yi bir görsek, 28 olsak , 32 olsak akciğeri gelişse en azından derken yarın ilk karnesini alacak bile
İnsan yattıkça o psikolojiden daha da etkileniyor. Karamsarlığa kapılıyor. Bol bol dua etmek ya da ruhuna en iyi ne geliyorsa onu yapmak en iyisi. Bir de kafanı dağıtacak ne varsa onu yap bence. Ben moda programları ev dekorasyonu yabancı diziler bir sürü saçma sapan şeyler izlemiştim
İnşallah su gibi ve sağlıkla geçecek bu süreç, dualarım seninle

Ah evet 9 ayı böyle geçirenler var hep sizinki gibi hikayeler okurdum ama ne demek olduğunu insan kendi başına gelince anlıyormuş. Maaşallah sağlıkla kavuşmuşsunuz inşallah bana da nasip olur, kuzum bana tutunur

hay Allah ilk defa böyle bir şey duydum inşallah bir şey olmaz canım dualarım seninle. Mümkün olduğu kadar ayaklarının altına da bir yastık koyup yat. İniallah yukarı çıkar kese

Merhaba hanımlar ben yarın 7 haftalık oluyorum. Dün randevuda kesenin yanında küçük kanama alanı var ama önemli değil dedi doktor. Kahve rengi lekelenme olabilir dedi. Kan değerlerime baktığında ise tsh'ım 7 olduğunu yüksek olduğunu söyledi. Ama buna rağmen geçiştirip 12. Haftalıkken tekrar bakalım dedi. Bende o an bunun ne demek olduğunu bilmediğim için tamam diyip gittim. Eve geldim araştırdım birde ne göreyim, yüksek tsh değeri zeka geriliğine, erken doğum, düşük.,.. sebep olabiliyormuş. 4,5 değerde bile ilaça hemen başlayanlar varken bende 2 katıyken beni resmen eve yolladı. Araştırmasam haberim bile olmayacak.. Yarın başka doktora gideceğim başınıza gelen varmı ilaç kullanırsam düzelirmi? Hayatımda hiç yüksek değerlerim olmamıştı herşey normaldi bu zamana kadar. Bebeğime birşey olurmu

Canım normalde tiroid ile ilgili bir rahatsızlığın var mıydı?

Arkadaşlar merhaba..
cinsiyet tahmini yapabilecek olan var mı? Şimdiden teşekkür ederim

Değeriniz yüksek, ilaca başlamalısınız. Ben normalde de kullanıyorum ilaç. Gebelikte arttı benim de ama bu kadar yüksek değil. İlaç dozum değişti. İnşallah bebeğe bir şey olmaz. Ben bu durumu soracağım yakınımıza (bebek etkilenir mi diye ) size de haber veririm.

Aaaa bu ben. İlk gebelikte balıktan tiksindim, şimdi de tavuğu düşünmek bile bak şuan mahvetti beni. Dediğin gibi ilk hecesi bile iğrençççç geliyor. Prilam da mı işe yaramıyor?
İlkinde koftede olmustu bunda “ismi lazim degil” dicem onda oluyor. Yok valla sabah yine istifra ettim bir suru bir tik gozum acildi gibi ama o kadar

Geçmiş olsun canim daha çok yeni hamile olduğun için ilaç kullanırsan düzene girecek merak etme bazen hamilelik yukseltebiliyomus hormonlardan dolayı bence biran önce ilaç kullanmak gerekiyor başka doktora gorunmen daha iyi olabilir

Kızlar benim de kontrolüm vardı bugün bebek 9 haftalık, kolları, bacakları, gözleri, kulakları belli oluyor artık bu ay sonu fetal dna testi yaptıracağız. Doktorumuz eurofins diye bir firma önerdi, araştırdığım firmalar arasında yoktu. Burayı tanıyan var mı aranızda?

Kızlar inşallah mide bulantılarınız tez vakitte geçer de kraliçeler gibi bir hamilelik geçirirsiniz Benim de ilk hamileliğimde çok bulantım vardı ama bunda daha iyiyim şükür. Özellikle son bir haftadır çok daha iyiyim. Ama ben de aşırı yemekten kilo almaya başladım ve biraz moralim bozuldu. Bel çevrem kalınlaşmış gibi hissediyorum daha 8+5im. Kilo alan var mı benim gibi, yoksa grubun oburixi ben miyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…