- 16 Ağustos 2024
- 1.225
- 1.211
- 48
- 33
Al benden de o kadarKesinlikle benim önceliğim o. Cinsiyet için hiç hiç düşünmedim insanın kayıpları olunca bi de 10kişiden 10u da erkek diyince saneıım erkeğe hazırladım kendimi
bana da herkes oyle diyor ya kim gorsem erkek olucak diyo. Kizim da bebekken erkek bebege benzerdi tokaliyken bile kiz mi diye sorup emin olmak istiyolardiKesinlikle benim önceliğim o. Cinsiyet için hiç hiç düşünmedim insanın kayıpları olunca bi de 10kişiden 10u da erkek diyince saneıım erkeğe hazırladım kendimi
Geçen hafta sormuştum 140 demişti bana da doktor ne oluyor o zamanAl benden de o kadarbana da erkek diyorlar. Kalp atışı 140 üzeriyse kız altıysa erkek oluyormuş galiba benim ki tam 140 galiba
İnandırıyorlar bizibana da herkes oyle diyor ya kim gorsem erkek olucak diyo. Kizim da bebekken erkek bebege benzerdi tokaliyken bile kiz mi diye sorup emin olmak istiyolardioyle oldugunda arkasi erkek olur derler heralde erkek diye inandim artik
Bizimkiler daha kararsız sanırım bir hafta sonra tekrar gelin diyorlarGeçen hafta sormuştum 140 demişti bana da doktor ne oluyor o zaman
Canım dualarım seninle, içini ferah tut. Allahın izniyle hiçbir şey olmadan, istirahat ile atlatacaksın bu durumu inşallahGünaydın kızlar. Düşük riskim varmış kese iyice alta doğru inmiş. Vücut atmaya calısıyor dedi doktor. Bebeğin büyümesi yerinde haftasıyla uyumlu ama kesesi vajina girişine kadar inmiş. Tuvalete bile kalkmayacaksın 10 gün istirahat dedi. Ne gelirse Allahtan artık. Nasip kısmet
Yalnız değilsin ya bende aynılarını yaşıyorum. 5 8 haftalar arası çok bulantım oldu, o zamanlarda içimi bastırsın diye tuzlu karbonhidrata gömüldüm, çoğu şeyden tiksiniyorum yine karbonhidrat yiyorumKızlar inşallah mide bulantılarınız tez vakitte geçer de kraliçeler gibi bir hamilelik geçirirsinizBenim de ilk hamileliğimde çok bulantım vardı ama bunda daha iyiyim şükür. Özellikle son bir haftadır çok daha iyiyim. Ama ben de aşırı yemekten kilo almaya başladım ve biraz moralim bozuldu. Bel çevrem kalınlaşmış gibi hissediyorum daha 8+5im. Kilo alan var mı benim gibi, yoksa grubun oburixi ben miyim
Yaa benim oğluma da arkası kız diyorlardı şu an hatırladımbana da herkes oyle diyor ya kim gorsem erkek olucak diyo. Kizim da bebekken erkek bebege benzerdi tokaliyken bile kiz mi diye sorup emin olmak istiyolardioyle oldugunda arkasi erkek olur derler heralde erkek diye inandim artik
Hep olumlu düşünün rabbim size bağışlasın inşallahÇalışıyorum ama rapor verdi doktor hemen sağolsun. Haftaya cumartesiye kadar progestan iğnesi fitili bir ton şey verdi. Bu 10 günü geçirirsek sonrası tamam artık bir şey olmaz dedi. İnşallah sağlıklı ise tutunur bebeğim. Çok üzüldüm tabii şok oldum ama insan bunu da kabulleniyormuş
bana da rapor verdi doktorum size neden rapor verdi hekiminizÇalışıyorum ama rapor verdi doktor hemen sağolsun. Haftaya cumartesiye kadar progestan iğnesi fitili bir ton şey verdi. Bu 10 günü geçirirsek sonrası tamam artık bir şey olmaz dedi. İnşallah sağlıklı ise tutunur bebeğim. Çok üzüldüm tabii şok oldum ama insan bunu da kabulleniyormuş
O kadar bulantıya erkek ihtimal vermiyorum ben ama sen bilirsinbana da herkes oyle diyor ya kim gorsem erkek olucak diyo. Kizim da bebekken erkek bebege benzerdi tokaliyken bile kiz mi diye sorup emin olmak istiyolardioyle oldugunda arkasi erkek olur derler heralde erkek diye inandim artik
Var valla sivilce de cikiyor ama kizimdaki kadar degil gerci onda da daha ilerleyen zamanlarda basmisti. Tatli goresim de yok hep tuzlu hadi insallahO kadar bulantıya erkek ihtimal vermiyorum ben ama sen bilirsinhele de sivilce de çıktıysa kesin kız diyorum kesinnn
Çok teşekkür ederimHep olumlu düşünün rabbim size bağışlasın inşallahbenim de kayıplarım olduğu için sizi o kadar iyi anlıyorum ki ama aklınıza kötüyü hiç getirmeyin doktor ne dediyse yapıp tefekkür edin bol bol. Bu sefer sağlıkla ilerlesin diye 4444 kere terficiye okudum size de öneririm. inşallah güzel haberler getirirsiniz bizlere de
Benim hem bulantım var hem sivilcemO kadar bulantıya erkek ihtimal vermiyorum ben ama sen bilirsinhele de sivilce de çıktıysa kesin kız diyorum kesinnn
Düşük tehlikem varmış bebeğin kesesi rahimin en tepesinden rahim ağzına kadar inmiş… hiç hareket etmeden yatman gerekiyor dedi. Siz neden rapor aldınız?bana da rapor verdi doktorum size neden rapor verdi hekiminiz
12+2 deyim azalacağı yerde iyice arttıSelam kızlar nolur motive edin beni hergün kusuyorum artık hayattan soğudum. Onzyd diye en etkili dedikleri ilacı aldım onu da kustum. Mideyi boş bırakmamaya çalışıyorum ama azıcık acıksam hemen midem hiçbişe kabul etmeyecek hale geliyor. İlk gebeliğimde asla böyle değildi. Toplamda 4-5 defa kusmuşumdur ama böyle tüm gün bulantı hali yoktu. Biliyorum bin defa konuşuldu bu konu artık ağlayacağım tüm gün bulantı içinde halsiz uykuluyum. Nolursunuz bişe deyin. 9+5teyim bugün. Burda kimisi tüm hamileliği boyunca bulantısı olduğunu yazmıştı. Çok korkuyorum. Ev leş hiçbişe yapamaz haldeyim. Lütfen normal deyin, geçecek deyin
Ben hemşireyim ve yoğun çalışıyoruz bir de 1 sene sonra olduğu için riske atmak istemedi doktorum hafif riskin var dedi ve kanama alanları da vardı malesefDüşük tehlikem varmış bebeğin kesesi rahimin en tepesinden rahim ağzına kadar inmiş… hiç hareket etmeden yatman gerekiyor dedi. Siz neden rapor aldınız?
İnşallah hiç sorun olmadan kolaylıkla geçer gider bütün risklerBen hemşireyim ve yoğun çalışıyoruz bir de 1 sene sonra olduğu için riske atmak istemedi doktorum hafif riskin var dedi ve kanama alanları da vardı malesef
Bolca dinlen ve oku Allah’ın dediği olur. Bende 6 haftalıkken bana göre büyük bir kanama yaşadım. kesem aşağıdaydı ve şekilsizdi sonraki hafta çok şükür bebeğim hayata tutundu. Bugün yine bir şok yaşadım 11 haftalığım olmadı. Günlük pedim kan olmuş kırmızı bildiğin. Apar topar hastaneye gittik. Kalbini duyduk kanama alanı yok dedi. Düşük tehdidi devam ediyor. Çok ağladım çok üzüldüm ama şu an iyi diyorlar. Takipte kalıcaz. Ben galiba 9 ay kanamalar görücemGünaydın kızlar. Düşük riskim varmış kese iyice alta doğru inmiş. Vücut atmaya calısıyor dedi doktor. Bebeğin büyümesi yerinde haftasıyla uyumlu ama kesesi vajina girişine kadar inmiş. Tuvalete bile kalkmayacaksın 10 gün istirahat dedi. Ne gelirse Allahtan artık. Nasip kısmet
Neredeyse aynı durumdayımŞunu duymak bile güç oluyor bana. Ya geçmezse diye deliriyorum düşünmesi bile berbat. Ama geçmişti ilkinde. Bu biraz farklı olunca korkuyorum. İki üç hafta içinde geçmesi gerek bu durumda ama o kadar yıldım ki gözümde sonsuz gibi görünüyor. Sizin de başka çocuk varmış anlarsınız beniProgestan vermişti doktor, onu bile kullanmayı bırakacağım bugün itibarı ile.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?