Popüler Konu 2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    15
Benimde sizin gibi oldu ilk gebeliklerde o kadar yayginmis ki. Vücut sağlıkli gebelik için kendini hazırlıyor bende ikinci reglimi olduktan sonra kızıma hamile kalmıştım şimdide ikinciyi bekliyorum nasipse. Sizinde öyle olur Allah'ın izniyle sağlıkla kucağımiza alalım

Aaa ziya bey benimde doktorum ama rapor almam gerektiği için devlet hastanesine gitmek zorunda kaldım kendisi çok iyi bir hekimdir ama rapor yazamadığı için gidemedim
Ne raporu almanız gerekiyordu, iş için felan mı ? Ben evden çalışmak için durum bildirir raporu aldım doktor beyden ama son zamanlardaki rapor için bilemiyorum.

Suyu da az içince açlık hissi oluyor, kriz gelince bir iki bardak su içip biraz beklemekte fayda var tabi su içince midesi bulanmayanlar için söylüyorum
Ayyyy çok bulantı susadığım için midem bulanıyor, su içtiğim için daha çok bulanıyor içimi bastırsın diye ekmek arası peynir yerken buluyorum kendimi

Yumurtayı sadece yumurtalı ekmek olarak 1-2 dilim yiyebiliyorum. Bugün yoğurt çorbası içebildim. Ekmek kafalı oldum iyice neyse ki çok iştahım yok. Beyaz peynirli salçalı tost benim de favorim oldu

Kese içindeki konumuna göre erkek canım
Yaa tesekkur ederim yorumunuz icin. Bir kizim var 10 yasinda kiz olursa daha iyi anlasirlar gibi hissediyorum ama erkek cocugum da yok o da guzel olur. ikisinin da gonlumde yeri var. Rabbim hepimizinkini saglikla versin

Yumurtayı sadece yumurtalı ekmek olarak 1-2 dilim yiyebiliyorum. Bugün yoğurt çorbası içebildim. Ekmek kafalı oldum iyice neyse ki çok iştahım yok. Beyaz peynirli salçalı tost benim de favorim oldu
Aaa yarin yumurtali ekmek yapayim belki yerim ben de aklima gelmemisti

Rabbim bu bebisinizi saglikla kucaginiza versin insallah

Kızlar tecrübeli olanlar bilirler belki başınıza gelmiştir ikili taramada cinsiyet söylüyorlar mı, zıbın vs bakıyorum her şey çok tatlı ama alamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…