- 22 Haziran 2023
- 101
- 110
- 23
Benimde sizin gibi oldu ilk gebeliklerde o kadar yayginmis ki. Vücut sağlıkli gebelik için kendini hazırlıyor bende ikinci reglimi olduktan sonra kızıma hamile kalmıştımBenim bir kaybım var ilk gebeliğim 6 haftada kalp durduğu için 8 haftada kürtaj oldum geri dönüp baktığımda çok tepki vermişim diyorum mesela yiyecek ekmeği bu dünya da değilmiş Rabbim yanına almayı seçti. Şu an ikinci gebeliğim bu kürtajdan sonra ki ilk regl bitince hamile kalmışım yanı kaybımdan 1 ay sonra başlarda çok korkuyordum ama şuan varsa ekmeği bu dünyada gelir benim yanıma diyerek sakinleştiriyorum.
Bu arada düşükte ne kanama yaşadım ne bir farklılık kürtajdan sonra bile göğüslerim acıdı. Doktorum kalp atışı göremedi 2 hafta boyunca bu şekilde sonlandı sebebine de anomali dendi gayet yaygın bir durum ilk gebeliklerde veya ilk haftalarda diye de ekledi anne babadan gelen kromozonal eksiklik veya fazlalık vb. Nasip
Ozaman ben iki hafta daha dişimi sıkayımTabii ilacı bıraktığım zaman iştahım kesilmişti 2 haftada 5 kilo vermiştim
Ne raporu almanız gerekiyordu, iş için felan mı ? Ben evden çalışmak için durum bildirir raporu aldım doktor beyden ama son zamanlardaki rapor için bilemiyorum.Aaa ziya bey benimde doktorum ama rapor almam gerektiği için devlet hastanesine gitmek zorunda kaldım kendisi çok iyi bir hekimdir ama rapor yazamadığı için gidemedim
Çoğu bitmiş çiçeğim öyle düşün azıcık kalmış, sabrın sonu selametOzaman ben iki hafta daha dişimi sıkayımbende progestan iğne kullanıyorum 2 bucuk aydır tüp bebek oldugu için 12. Haftaya kadar devam dedi doktorum
Ah ah sorma cok zor oldu hergün kalçadan iğne göbekten ayrı iğne neyseki bitiyor elhamdülillahÇoğu bitmiş çiçeğim öyle düşün azıcık kalmış, sabrın sonu selamet
Kese içindeki konumuna göre erkek canım6+5 En son o zaman gitmistim benimkinde de belli olur munolur olsun ya cikinti mikinti yok hic bisey anlamiyorim kendiminkinden. Karindan bakilmisti melegim can
Suyu da az içince açlık hissi oluyor, kriz gelince bir iki bardak su içip biraz beklemekte fayda var tabi su içince midesi bulanmayanlar için söylüyorumEvet ben diyetisyen arkadaşıma sordum öğünlerde yeterince protein alınmazsa sürekli açlık yaşarmışız
Ayyyy çok bulantıSuyu da az içince açlık hissi oluyor, kriz gelince bir iki bardak su içip biraz beklemekte fayda var tabi su içince midesi bulanmayanlar için söylüyorum
Maşallah maşallahAh ah sorma cok zor oldu hergün kalçadan iğne göbekten ayrı iğne neyseki bitiyor elhamdülillah
Aman maşallah 12 haftada görüntü böyle net oluyor mu yaBuda 12+2 haftalık hala aynı fikirde misiniz acaba?
Yumurtayı sadece yumurtalı ekmek olarak 1-2 dilim yiyebiliyorum. Bugün yoğurt çorbası içebildim. Ekmek kafalı oldum iyice neyse ki çok iştahım yok. Beyaz peynirli salçalı tost benim de favorim olduBende bendehiç hayvansal protein alamadığıma üzülüp yumurta falan yemeye çalışıyorum, o da kokuyor ama et kadar baskın değil inşallah geçer bu kokma olayı. Ben gebeliğimi çayın tadı çamaşır sulu geldiğinde anladım gibi bir şey oldu şimdi normale döndü. Belki kokularda öyle olur
Yaa tesekkur ederim yorumunuz icin. Bir kizim var 10 yasinda kiz olursa daha iyi anlasirlar gibi hissediyorum ama erkek cocugum da yok o da guzel olur. ikisinin da gonlumde yeri var. Rabbim hepimizinkini saglikla versinKese içindeki konumuna göre erkek canım
Aaa yarin yumurtali ekmek yapayim belki yerim ben de aklima gelmemistiYumurtayı sadece yumurtalı ekmek olarak 1-2 dilim yiyebiliyorum. Bugün yoğurt çorbası içebildim. Ekmek kafalı oldum iyice neyse ki çok iştahım yok. Beyaz peynirli salçalı tost benim de favorim oldu
Ay gülesim geliyor fasulye kadar bebeler ne etkiler ediyor bizeYumurtayı sadece yumurtalı ekmek olarak 1-2 dilim yiyebiliyorum. Bugün yoğurt çorbası içebildim. Ekmek kafalı oldum iyice neyse ki çok iştahım yok. Beyaz peynirli salçalı tost benim de favorim oldu
Rabbim bu bebisinizi saglikla kucaginiza versin insallahBenim bir kaybım var ilk gebeliğim 6 haftada kalp durduğu için 8 haftada kürtaj oldum geri dönüp baktığımda çok tepki vermişim diyorum mesela yiyecek ekmeği bu dünya da değilmiş Rabbim yanına almayı seçti. Şu an ikinci gebeliğim bu kürtajdan sonra ki ilk regl bitince hamile kalmışım yanı kaybımdan 1 ay sonra başlarda çok korkuyordum ama şuan varsa ekmeği bu dünyada gelir benim yanıma diyerek sakinleştiriyorum.
Bu arada düşükte ne kanama yaşadım ne bir farklılık kürtajdan sonra bile göğüslerim acıdı. Doktorum kalp atışı göremedi 2 hafta boyunca bu şekilde sonlandı sebebine de anomali dendi gayet yaygın bir durum ilk gebeliklerde veya ilk haftalarda diye de ekledi anne babadan gelen kromozonal eksiklik veya fazlalık vb. Nasip
Amin hepimizin inşallahRabbim bu bebisinizi saglikla kucaginiza versin insallah
Onun yanına su içAyyyy çok bulantısusadığım için midem bulanıyor, su içtiğim için daha çok bulanıyor içimi bastırsın diye ekmek arası peynir yerken buluyorum kendimi
Oğlana yumurta yedirmeye çalışırken bulmuştum ben de nasip banaymışAaa yarin yumurtali ekmek yapayim belki yerim ben de aklima gelmemisti
Mineralli olsun diye maden suyu içiyorum o da hızlı sindirim malumOnun yanına su iç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?