Beni anlatıyorsn ki sanki cnm aynı durumdaymAyyyy çok bulantısusadığım için midem bulanıyor, su içtiğim için daha çok bulanıyor içimi bastırsın diye ekmek arası peynir yerken buluyorum kendimi
Yok canım söylemiyorlar.Kızlar tecrübeli olanlar bilirler belki başınıza gelmiştir ikili taramada cinsiyet söylüyorlar mı, zıbın vs bakıyorum her şey çok tatlı ama alamıyorum
Alternatif düşün kuzum. Portakal suyu sıkıp içebilirsin, belki o biraz daha tatlı olduğu için rahatlatır mideniBeni anlatıyorsn ki sanki cnm aynı durumdaymAz önce peynir ekmek yedm dha yeni bogazma dizildi cikrdm cikrcm bgn 2yudm anca şu icmsmdr o da ilaç içmek icn Allah yardmcmz olsn.
Bende bunu sorucaktım önümüzdeki hafta sonu benimde ikili tarama, soruyu yine farklı olarak değerlendireyim mademKızlar tecrübeli olanlar bilirler belki başınıza gelmiştir ikili taramada cinsiyet söylüyorlar mı, zıbın vs bakıyorum her şey çok tatlı ama alamıyorum
Aaaa bende izleyeyim, bir sürü kişi izliyordum Instagramda falan ama hiç ikili tarama aklıma gelmediBende bunu sorucaktım önümüzdeki hafta sonu benimde ikili tarama, soruyu yine farklı olarak değerlendireyim mademçocukları olanlar var grupta ikili tarama nasıl oluyor mesela sonucu ne kadar güvenilir varmı tecrübesi olan youtube da kağan kocatepe var onu izliyorum ama birinci ağızdan tecrübeli bir anneden dinlemek istiyor insan
Üstüne portakal da yemstm yarım yok o da etki etmedi smdi bulantı ilacımı icicem ,yarına dha iyi olurm inşallahAlternatif düşün kuzum. Portakal suyu sıkıp içebilirsin, belki o biraz daha tatlı olduğu için rahatlatır mideni
Yarın ve diğer günler senin için çok daha kolay geçsin inşallahÜstüne portakal da yemstm yarım yok o da etki etmedi smdi bulantı ilacımı icicem ,yarına dha iyi olurm inşallah
Ben ilk bebeğim de 12+5 de kan vermiştim,ozele gdyodm akşamına aradılar ikili tarama sonucnz iyi çıktı dediler o kdr.Sukur bir sorun çıkmadı evladım da.Bende bunu sorucaktım önümüzdeki hafta sonu benimde ikili tarama, soruyu yine farklı olarak değerlendireyim mademçocukları olanlar var grupta ikili tarama nasıl oluyor mesela sonucu ne kadar güvenilir varmı tecrübesi olan youtube da kağan kocatepe var onu izliyorum ama birinci ağızdan tecrübeli bir anneden dinlemek istiyor insan
İnşallah canim hepimiz icnYarın ve diğer günler senin için çok daha kolay geçsin inşallah
hic hatirlamiyorum bir an yanlis hatirladim acaba yaptirmadim mi ben yaKızlar tecrübeli olanlar bilirler belki başınıza gelmiştir ikili taramada cinsiyet söylüyorlar mı, zıbın vs bakıyorum her şey çok tatlı ama alamıyorum
Maşallah canım ultrasonla da bakılmış mıydı?Ben ilk bebeğim de 12+5 de kan vermiştim,ozele gdyodm akşamına aradılar ikili tarama sonucnz iyi çıktı dediler o kdr.Sukur bir sorun çıkmadı evladım da.
Bende 24 ünde gidicem benim doktorum ikili test düşünüyormusun dedi hayır dedim.Maşallah canım ultrasonla da bakılmış mıydı?
Evt canım rutin muayene de olmuştuk,bebisin ense kalınlığı ve burun kemiğine bakmsti doktorumMaşallah canım ultrasonla da bakılmış mıydı?
Kesinlikle rabbim ol derse olur eşime tüp bebek ile zor demişti profesör ürolog ama çok dua ettim ve sonuç 1 yıl sonra kendiliğinden oldu çok şükürKanama alanlarından korkma canım benim bu gebeligimde de oldu ama bebiş iyi çok şükür..güzelce dinlen .kimyasal zaten doktorlarca gebelik sayılmaz denilip çokta üzüntü duyulacak birşey değil gibi lanse ediliyor ama ben olmaya çalışırken kaybedilen umutlar olarak görüyorum.kayip olarak 2023 Eylül'de malesef kese ve yolk görünmesine rağmen diğer hafta kalp ve bebeği aynı anda.goruruz heyecanı ile gittiğimse yolksac in kese boyutu kadar olduğunu gördük keseyi kaplamış ve oluşan embriyo altta kalıp gelişimini durdurmuş yani ben ne kalp atışını duyabildim ne de bebeği gorebildim.7+4 de kürtaj oldum 6+5 de gelişimi durmus yani raporda öyle yazıyordu.bu gebeligimde çok panik yaptım başlarda şimdi elhamdülillah iyiyim rabbim ona can verdiyse nefes verdiyse ne yaparsam yapayım istersem hoplayıp zipliyayim o gelecek dünyaya.Rabbim sağlıklı güzel hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize.Ben 40 yaşındayim risklerim kağıt uzerinde çok var ama Ol diyen Rabbim Oldurur
Ben hemşireyim ve gebeliğin başında olduğum için dinlen dedi ama ben rapor yazamıyorum dedi bende kendi hastanemden aldım zaten hafif riskin var verelim dedi devletteki kendi doktorum da 2 aydır çalışmıyorum hemşirelik malum zor bir meslekNe raporu almanız gerekiyordu, iş için felan mı ? Ben evden çalışmak için durum bildirir raporu aldım doktor beyden ama son zamanlardaki rapor için bilemiyorum.
6. Haftada basladi benim cok erken degil mi diyip duruyodum. 7nin sonlarina dogru bir pik yapti simdi daha kontrolluMerhaba,
Benimde bir sorum var, acaba bulantilariniz ne zaman başladı.
Benim 6dan sonra başladı şuan 8 hftadym baya bi artms durumdaMerhaba,
Benimde bir sorum var, acaba bulantilariniz ne zaman başladı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?