• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık-Ocak Ayı Gebelik Planlayanlar

Eklentiler

• IMG_20250109_134737.jpg
    IMG_20250109_134737.jpg
    27,7 KB · Görüntüleme: 15
bu arada ovula diye bir marka var kaset test asla yanlış pozitif çıkarmıyo ve çok küçük hcg yi bile algılıyo benim kürtajdaki ilk yaptığım test oydu baya belirgin bi çizgi çıktı değer 15 ti bende onu trendyolda bulamıyorum
Bende beğendim o testi oda güzeldi sadce 1 eczanede buldum 120 tldi fiyati

Ben 11.gundeyim bugun başladim teste adetim duzensiz Gecen ay 12dinde yumurtlama olmuştu senin regl duzenlimiydi canim
Düzenli normalde cnm sadce 2 ay korunmayı bırakınca 2 gün ve 3 gün erken regl oldum bu ay tam dongumde oldum 12.gun pik oldu 14 çatlama oldu ama ilişki olmamıştı malesef sorunlardan ötürü

Ben 11.gundeyim bugun başladim teste adetim duzensiz Gecen ay 12dinde yumurtlama olmuştu senin regl duzenlimiydi canim
Eşimin sonuç haberi gelemk üzere tamda yumurtlama günleri çok kaygilanmaya başladım ya yine gününü kacircaz diye ne yapsam bilemedim bugün ilişki olmamalı mı acaba sonuç çıkınca Adana'da yatış verebilirler yine kacircam çatlama gününü geçen sadece pik günü ilişki oldu tutmadı acaba sprem bende 1 günde sonra canlı kalmiyormu genelde 3gun yaşar diyorlar ama bende tutmayınca acaba 1 gunmu canlı kalıyor bende bunu takmaya başladım bende simdi

Kızlar yalancı pozitif çıkarmayan en güvenilir test markaları nedir? Daha 8 günüm var ama şimdiden sipariş ediyim 🙉🙊

Eşimin sonuç haberi gelemk üzere tamda yumurtlama günleri çok kaygilanmaya başladım ya yine gününü kacircaz diye ne yapsam bilemedim bugün ilişki olmamalı mı acaba sonuç çıkınca Adana'da yatış verebilirler yine kacircam çatlama gününü geçen sadece pik günü ilişki oldu tutmadı acaba sprem bende 1 günde sonra canlı kalmiyormu genelde 3gun yaşar diyorlar ama bende tutmayınca acaba 1 gunmu canlı kalıyor bende bunu takmaya başladım bende simdi
Kafana takma canim ne kadar kaygilanirsan o kdr stres olursun rahat ol eşinin sonucu umarim guzel cikar Bende gecen ay degerlendirdm yumurtalama gununu çatlama gununu filan ama olmadi.sanirim nasip işi yinede umudumu kaybetmedim test yapip denemeye devam ediyorum bu ayda olmazda ovulasyonu filan birakcam akişina birakcam sprem 3-4gun canli kaliyor diyorlar

Back