- 2 Aralık 2024
- 1.183
- 473
- 38
- Konu Sahibi denizadamasal
- #10.781
6 fln kuzumRegline kac gun var canim erken olabilir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
6 fln kuzumRegline kac gun var canim erken olabilir
Ay çok merak ediyorum bu aksam başla mesela de ki ben artık her yemego yapmıcam sizin. Gibi ben de yoruluyorum... Ay hadi hadiHaklısın canım bundan sonra söz ezdirmeyecem kendimi
Şimdi baktım dahada koyulasmis benimki 2 güne pik olcak gibi sankiYaptım canım sen kaçıncı gundesin şuanda
Bende beğendim o testi oda güzeldi sadce 1 eczanede buldum 120 tldi fiyatibu arada ovula diye bir marka var kaset test asla yanlış pozitif çıkarmıyo ve çok küçük hcg yi bile algılıyo benim kürtajdaki ilk yaptığım test oydu baya belirgin bi çizgi çıktı değer 15 ti bende onu trendyolda bulamıyorum
Düzenli normalde cnm sadce 2 ay korunmayı bırakınca 2 gün ve 3 gün erken regl oldum bu ay tam dongumde oldum 12.gun pik oldu 14 çatlama oldu ama ilişki olmamıştı malesef sorunlardan ötürüBen 11.gundeyim bugun başladim teste adetim duzensiz Gecen ay 12dinde yumurtlama olmuştu senin regl duzenlimiydi canim
Bak gör ikimizinde aynı gün olacakŞimdi baktım dahada koyulasmis benimki 2 güne pik olcak gibi sanki
Ya ne güzel
Bende dün başladı şeffaf akıntı şuan daha bişey yok arada sol kasık ağrısı ve meme hassasiyeti başladı canımSende yumurtlama akintisi filan varmi veya baska belirti canim benim iki gundr akintim çoğaldi.
Heralde cnm senle 1 gün var aramızdaBak gör ikimizinde aynı gün olacak
Bilgilerinizi karuştırıyorumYa ne güzel
evet çok güzel bi testBende beğendim o testi oda güzeldi sadce 1 eczanede buldum 120 tldi fiyati
İnşallah pozitifleri de görürüzHeralde cnm senle 1 gün var aramızda
Ben 11.gundeyim bugun başladim teste adetim duzensiz Gecen ay 12dinde yumurtlama olmuştu senin regl duzenlimiydi canim
İnsallah yakın zamanda güzel haberler alırızOlur mu canim oyle sey. Niye kötü bisey olsun. Istersen 5 tane dogurursun onlara ne. Sen bakma millete. Ama bir kere olmus bak saglikla, yine olur. Cok rahat olman lazim
Eşimin sonuç haberi gelemk üzere tamda yumurtlama günleri çok kaygilanmaya başladım ya yine gününü kacircaz diye ne yapsam bilemedim bugün ilişki olmamalı mı acaba sonuç çıkınca Adana'da yatış verebilirler yine kacircam çatlama gününü geçen sadece pik günü ilişki oldu tutmadı acaba sprem bende 1 günde sonra canlı kalmiyormu genelde 3gun yaşar diyorlar ama bende tutmayınca acaba 1 gunmu canlı kalıyor bende bunu takmaya başladım bende simdiBen 11.gundeyim bugun başladim teste adetim duzensiz Gecen ay 12dinde yumurtlama olmuştu senin regl duzenlimiydi canim
Amin canım inşallah ya bu ay bu haberi almaya okdar ihtiyacim varki rabbim duysun sesimizi niyetimiziİnşallah pozitifleri de görürüz
Kafana takma canim ne kadar kaygilanirsan o kdr stres olursun rahat ol eşinin sonucu umarim guzel cikar Bende gecen ay degerlendirdm yumurtalama gununu çatlama gununu filan ama olmadi.sanirim nasip işi yinede umudumu kaybetmedim test yapip denemeye devam ediyorum bu ayda olmazda ovulasyonu filan birakcam akişina birakcam sprem 3-4gun canli kaliyor diyorlarEşimin sonuç haberi gelemk üzere tamda yumurtlama günleri çok kaygilanmaya başladım ya yine gününü kacircaz diye ne yapsam bilemedim bugün ilişki olmamalı mı acaba sonuç çıkınca Adana'da yatış verebilirler yine kacircam çatlama gününü geçen sadece pik günü ilişki oldu tutmadı acaba sprem bende 1 günde sonra canlı kalmiyormu genelde 3gun yaşar diyorlar ama bende tutmayınca acaba 1 gunmu canlı kalıyor bende bunu takmaya başladım bende simdi
Evet canım normalde önceki doktorum 14. gün test yaptırıyordu ama yeni doktorum 12. gün dedii.11 indemi yapçan test canım
softec, freelyKızlar yalancı pozitif çıkarmayan en güvenilir test markaları nedir? Daha 8 günüm var ama şimdiden sipariş ediyim