- 14 Kasım 2024
- 1.160
- 379
- 38
- 30
- Konu Sahibi denizadamasal
- #10.741
Malesef bunda yok cnm bekle bakalım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Malesef bunda yok cnm bekle bakalım
Cnm bunda çok silik var ama gün gün yap bakalım ne çıkacak hadi hayırlısı inşallah kuruma degildirKızlar şuradaki çizgiye bir tek ben mi görüyorum yine ya ilk dkda acaba da kaldım şimdi kuruyunca bakayım dedim kuruma çıkarmıyor diyorlar ya bu ne smd. Bu arada ishal oldum dün gece ateşlendim kızlar çok kötüyüm ilaç içmek zorunda kaldım ishali kesen ilaçlar var ya acaba zararlı olur mu kullansam gebelik varsa
Bende göremedim canm ama daha çok erken bakalım hayırlısıMalesef bunda yok cnm bekle bakalım
Evet çizgi yerinde hafif karartı varCanım umutlandirmak istemem ama gölge gbi var
Cnm gölge çizgi var daha çok erken bekle bence 4 gün. Kala birdaha yap istersenKızlar pes ettim ya testim de bitti. Hayalet çizgi gözüküyor ama ümidim yok pek dün gece ki ağrıda üstüne ümitsizliğimi arttırdı yumurtlamadan sonra 8. gün. Hala her gün kasık ağrıları yaşıyorum. Bende kimyasal mı diye düşünüyorum
Aynen cnm 4 kala yap bence kaç gün var şuan seninBende göremedim canm ama daha çok erken bakalım hayırlısı
Canm sen idrarı kaç damla koydun çok koymuşsun gibi duruyoKızlar şuradaki çizgiye bir tek ben mi görüyorum yine ya ilk dkda acaba da kaldım şimdi kuruyunca bakayım dedim kuruma çıkarmıyor diyorlar ya bu ne smd. Bu arada ishal oldum dün gece ateşlendim kızlar çok kötüyüm ilaç içmek zorunda kaldım ishali kesen ilaçlar var ya acaba zararlı olur mu kullansam gebelik varsa
6 gün varAynen cnm 4 kala yap bence kaç gün var şuan senin
Valla öyle bi şey yapıyor ki ben bile bazen vicdan yapıyorum. Ya buraya gelmeden önce diyordum ki annem gibi olur severiz sayarız birbirimizi.ay allam, bu benim annem. böyle bi insana karşı siz ne derseniz deyin suçlu olursunuz. eşinizin anlayıp çizgi çizmesi lazım.
aynı yakınmaları benim annemde yapıyor, yalnızım ölsem kimse duymayacak, ekmek alanım bile yok şöyle böyle
aslında öyle de güzel tek başına yemek yenir ki , komşusu da mı , arkadaşı da mı yok.
ben annemin bu halleri yüzünden psikoloğa bile gittim. içten içten vicdan azabı çekiyordum evlendim annemi yalnız bıraktım diye
şimdi çok şükür iyiyim umursamıyorum
herşeyy eşinizde bitiyor umarım yakın zamanda aydınlanır
Estağfurullah aşkık gözükördür Canım en azından şartları kendine göre yönetebilirsin yani bu kadar kendini ezdirme hadi bizden aldığın güçle artık yemekleri yapmak istemediğini evin senin de bir kızı olduğunu söyle bir evde anne varsa yemekler ona düşer tabii ki yardımlaşma yapabilirsiniz ama O çorbayı yemeği yapsın Sen salata pilav yap gibi
Valla öyle bi ley yapıyor ki ben bile bazen vicdan yapıyorum. Ya ben seviyordum annesini gelmeden önce annem gibi olur ne olacak kalırım bir süre yanında severiz sayarız birbirimizi diyordum da asla seni kızı gibi görmeyip hasta olsanda işleri yemeği çayını sadece kendi önüne değil kızının da önüne katması gerek hizmeyçi gibi gördüğünü anlayınca oğluyla her probleminde seni suçladığını o suratını tavırlarını gördükçe bir dakika bile yanlarında kalmak istemiyorsun.ay allam, bu benim annem. böyle bi insana karşı siz ne derseniz deyin suçlu olursunuz. eşinizin anlayıp çizgi çizmesi lazım.
aynı yakınmaları benim annemde yapıyor, yalnızım ölsem kimse duymayacak, ekmek alanım bile yok şöyle böyle
aslında öyle de güzel tek başına yemek yenir ki , komşusu da mı , arkadaşı da mı yok.
ben annemin bu halleri yüzünden psikoloğa bile gittim. içten içten vicdan azabı çekiyordum evlendim annemi yalnız bıraktım diye
şimdi çok şükür iyiyim umursamıyorum
herşeyy eşinizde bitiyor umarım yakın zamanda aydınlanır
Gerçekten iyi ki varsınız ya hiç tanımıyoruz birbirimizi konusu çok başka birşey olan bu forumda derdimi dert bilip dertleşmeniz akıl vermeniz yanımda olmanız çok kıymetli. Yalnız değilim hissi oluyor buraya girdikçe. Çok teşekkür ederimmEstağfurullah aşkık gözükördür Canım en azından şartları kendine göre yönetebilirsin yani bu kadar kendini ezdirme hadi bizden aldığın güçle artık yemekleri yapmak istemediğini evin senin de bir kızı olduğunu söyle bir evde anne varsa yemekler ona düşer tabii ki yardımlaşma yapabilirsiniz ama O çorbayı yemeği yapsın Sen salata pilav yap gibi
Çatlama olcak gibi geliyor bana canımKzlar günaydın sabah yaptığım ovü testi de böyle çıktı yumurtladım yumurtlayacak mıyım kafayı yiycem bir bakar mısınız bu daha koyu çıktı eva0108 @babylovee
Var canım. Kendilerinin istemediği çoğu şeyi ben yapmaya mecburmuşum gibi davranıyorlar. Ooo o neler neler çekmiş. Neler yaşamışş demek ki benimde yaşamam gerekiyor böyle bir kafa yapısına sahip. Her konuda tuhaf geliyor burası alışamıyorum. Bizim aile evinde sesler yükselmez herkes teşekkür etmesini rica etmeyi birbiriyle güzel konuşmayı bilirdi. Böyle bir evde büyüdüm. Burda kimse teşekkürü eline sağlık gibi nezaketli cümleleri rica etmeyi bilmiyor sesler hep yüksek birbirlerine sürekli bi bağırışma var evin içinde. Onlarda buna alışkın işte. Ben tuhaf geliyorum onlara. Kaynım evlenmeden mümkün görünmüyor evi ayırmam. En az 2 yıl var ona da. Ben nasıl dayanırım bilemiyorumTek de değil bekar bir kızı ve bir oğlu da yok mu. Kendisi ister miydi kayınvalidesiyle aynı evde yaşamayı acaba. Ya da görümcen yaşayabilecek mi aynı evde. Bence sen eşinle tüm şartları zorla ve en ksa sürede başka eve çık. Bu bizim aile hayatımızı etkiliyor de eşine. O da bunu istemiyorsa sana destek çıkmalı.
Canım bence pik yakın vucudunda var mı değişiklikKzlar günaydın sabah yaptığım ovü testi de böyle çıktı yumurtladım yumurtlayacak mıyım kafayı yiycem bir bakar mısınız bu daha koyu çıktı eva0108 @babylovee
Canım üzgünüm ama buna sen sebep oluyorsun dost acı söyler . Yapmayacaksın bu kadar basit sen orda yokken o ev dönüyordu ay Allah askına bırak yapma yaVar canım. Kendilerinin istemediği çoğu şeyi ben yapmaya mecburmuşum gibi davranıyorlar. Ooo o neler neler çekmiş. Neler yaşamışş demek ki benimde yaşamam gerekiyor böyle bir kafa yapısına sahip. Her konuda tuhaf geliyor burası alışamıyorum. Bizim aile evinde sesler yükselmez herkes teşekkür etmesini rica etmeyi birbiriyle güzel konuşmayı bilirdi. Böyle bir evde büyüdüm. Burda kimse teşekkürü eline sağlık gibi nezaketli cümleleri rica etmeyi bilmiyor sesler hep yüksek birbirlerine sürekli bi bağırışma var evin içinde. Onlarda buna alışkın işte. Ben tuhaf geliyorum onlara. Kaynım evlenmeden mümkün görünmüyor evi ayırmam. En az 2 yıl var ona da. Ben nasıl dayanırım bilemiyorum
Canım üzgünüm ama buna sen sebep oluyorsun dost acı söyler . Yapmayacaksın bu kadar basit sen orda yokken o ev dönüyordu ay Allah askına bırak yapma
Haklısın canım bundan sonra söz ezdirmeyecem kendimiCanım üzgünüm ama buna sen sebep oluyorsun dost acı söyler . Yapmayacaksın bu kadar basit sen orda yokken o ev dönüyordu ay Allah askına bırak yapma ya
Bi bakayım ya bugün kü o 7 sinden daha koyuÇatlama olcak gibi geliyor bana canım
Pelvik sızılarım var o kadarCanım bence pik yakın vucudunda var mı değişikl