• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık-Ocak Ayı Gebelik Planlayanlar

Bir de kızlar sizi uyarmak istiyorum. ben her zaman 14'lü veya 28'li de oluyor softec ultra erken gebelik testi kullanıyordum Trendyoldan alıyordum. Kendi aldığım satıcıda kalmadığı için ECZAKAPIDA satıcısından 28'li softec aldım 540 TL'ye. Bana kargom dün geldi ve başımdan aşağı kaynar su döküldü. Bana 30 tane Artımed göndermişler hemde erken test değil yalancı poazitifle nam salmış bir teste 540 tl para vermiş oldum. Satıcıya mesaj attığımda 28 adet yerine 30 adet geldiyse bir yanlışlık olmuştur; artımedin daha pahalı olduğunu da belirtmek isterim yazmış dalga geçer gibi. Aklınızda olsun ECZAKAPIDA satıcısına güvenmeyin. Asla da bulamıyorum Softec teslerini :(

İğne hariç 10. gün mü canım. Benim bugün iğne hariç 10. gün dün silik çizgiler vardı bugün yok hiçbirşey tertemiz.
31 aralık canım iğne günüm iğne dahil 10 gün sanırım yanlış hesaplamışım 🫣 hayırlısı olsun canım ya aslında benim pek umudum da yok açıkçası ama bilmiyom yani bi an önce regl olsam kafasındayım şu an

Bir de kızlar sizi uyarmak istiyorum. ben her zaman 14'lü veya 28'li de oluyor softec ultra erken gebelik testi kullanıyordum Trendyoldan alıyordum. Kendi aldığım satıcıda kalmadığı için ECZAKAPIDA satıcısından 28'li softec aldım 540 TL'ye. Bana kargom dün geldi ve başımdan aşağı kaynar su döküldü. Bana 30 tane Artımed göndermişler hemde erken test değil yalancı poazitifle nam salmış bir teste 540 tl para vermiş oldum. Satıcıya mesaj attığımda 28 adet yerine 30 adet geldiyse bir yanlışlık olmuştur; artımedin daha pahalı olduğunu da belirtmek isterim yazmış dalga geçer gibi. Aklınızda olsun ECZAKAPIDA satıcısına güvenmeyin. Asla da bulamıyorum Softec teslerini :(
yaa ben trendyol dışında bir yere güvenmiyorum bi kaç kez başka ürünlerde başıma geldi iade etme şansın yokmu acaba sorsaydın aslında iade almak zorunda

Kizlar Bugün Başladim ovülasyon testine dün uzayan akintim olmuştu şeffaf Yarin Koyulaşirmi gecen ay 12.sinde yumurtlama olmuştu ama adetlerim duzensiz🤗🌸 eva0108 eva0108 sen bugun yaptinmi ovulasyon canim
Yaptım canım sen kaçıncı gundesin şuanda

Eklentiler

• IMG_20250109_125824.jpg
    IMG_20250109_125824.jpg
    66,3 KB · Görüntüleme: 10
yaa ben trendyol dışında bir yere güvenmiyorum bi kaç kez başka ürünlerde başıma geldi iade etme şansın yokmu acaba sorsaydın aslında iade almak zorunda
Yok yok iade edicem tabi cumartesi. Bu sabah 3'lü Predictor Early Gebelik Testi aldım trendyoldan. Yarın elimde olu.r Test günü 11 'i yetişr muhtemelen.

bu arada ovula diye bir marka var kaset test asla yanlış pozitif çıkarmıyo ve çok küçük hcg yi bile algılıyo benim kürtajdaki ilk yaptığım test oydu baya belirgin bi çizgi çıktı değer 15 ti bende onu trendyolda bulamıyorum

Back