- Konu Sahibi denizadamasal
- #10.761
İnşallah ipne etkisi değildirçatlama iğnesi 10. günü kızlar iğne etkisimi acaba üstteki predictör early alttaki innovita
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah ipne etkisi değildirçatlama iğnesi 10. günü kızlar iğne etkisimi acaba üstteki predictör early alttaki innovita
Regline kac gun var canim erken olabilirBende bu sbah bsy yok sanrm bu aydan cokkk umutluydum halbuko bunca kalabalık ıcınde gelir sandım kafam attı suan neyse nasıp
hayırlısı canım bakalım yarın öbür gün netleşir inşAllahİnşallah ipne etkisi değildir
İğne hariç 10. gün mü canım. Benim bugün iğne hariç 10. gün dün silik çizgiler vardı bugün yok hiçbirşey tertemiz.çatlama iğnesi 10. günü kızlar iğne etkisimi acaba üstteki predictör early alttaki innovita
hayırlısı canım bakalım yarın öbür gün netleşir inşAllah
31 aralık canım iğne günüm iğne dahil 10 gün sanırım yanlış hesaplamışım hayırlısı olsun canım ya aslında benim pek umudum da yok açıkçası ama bilmiyom yani bi an önce regl olsam kafasındayım şu anİğne hariç 10. gün mü canım. Benim bugün iğne hariç 10. gün dün silik çizgiler vardı bugün yok hiçbirşey tertemiz.
O zaman 9. gün olarak düşün kuzu31 aralık canım iğne günüm iğne dahil 10 gün sanırım yanlış hesaplamışım hayırlısı olsun canım ya aslında benim pek umudum da yok açıkçası ama bilmiyom yani bi an önce regl olsam kafasındayım şu an
14.gune kadar yap genede sen değerlendirek canimBi bakayım ya bugün kü o 7 sinden daha koyu
yaa ben trendyol dışında bir yere güvenmiyorum bi kaç kez başka ürünlerde başıma geldi iade etme şansın yokmu acaba sorsaydın aslında iade almak zorundaBir de kızlar sizi uyarmak istiyorum. ben her zaman 14'lü veya 28'li de oluyor softec ultra erken gebelik testi kullanıyordum Trendyoldan alıyordum. Kendi aldığım satıcıda kalmadığı için ECZAKAPIDA satıcısından 28'li softec aldım 540 TL'ye. Bana kargom dün geldi ve başımdan aşağı kaynar su döküldü. Bana 30 tane Artımed göndermişler hemde erken test değil yalancı poazitifle nam salmış bir teste 540 tl para vermiş oldum. Satıcıya mesaj attığımda 28 adet yerine 30 adet geldiyse bir yanlışlık olmuştur; artımedin daha pahalı olduğunu da belirtmek isterim yazmış dalga geçer gibi. Aklınızda olsun ECZAKAPIDA satıcısına güvenmeyin. Asla da bulamıyorum Softec teslerini
Yaptım canım sen kaçıncı gundesin şuandaKizlar Bugün Başladim ovülasyon testine dün uzayan akintim olmuştu şeffaf Yarin Koyulaşirmi gecen ay 12.sinde yumurtlama olmuştu ama adetlerim duzensiz eva0108 sen bugun yaptinmi ovulasyon canim
tamam canım zaten yapmıcam daha da test osikolojim bozuluyo test görünceO zaman 9. gün olarak düşün kuzu
Yok yok iade edicem tabi cumartesi. Bu sabah 3'lü Predictor Early Gebelik Testi aldım trendyoldan. Yarın elimde olu.r Test günü 11 'i yetişr muhtemelen.yaa ben trendyol dışında bir yere güvenmiyorum bi kaç kez başka ürünlerde başıma geldi iade etme şansın yokmu acaba sorsaydın aslında iade almak zorunda
bu arada ovula diye bir marka var kaset test asla yanlış pozitif çıkarmıyo ve çok küçük hcg yi bile algılıyo benim kürtajdaki ilk yaptığım test oydu baya belirgin bi çizgi çıktı değer 15 ti bende onu trendyolda bulamıyorumBir de kızlar sizi uyarmak istiyorum. ben her zaman 14'lü veya 28'li de oluyor softec ultra erken gebelik testi kullanıyordum Trendyoldan alıyordum. Kendi aldığım satıcıda kalmadığı için ECZAKAPIDA satıcısından 28'li softec aldım 540 TL'ye. Bana kargom dün geldi ve başımdan aşağı kaynar su döküldü. Bana 30 tane Artımed göndermişler hemde erken test değil yalancı poazitifle nam salmış bir teste 540 tl para vermiş oldum. Satıcıya mesaj attığımda 28 adet yerine 30 adet geldiyse bir yanlışlık olmuştur; artımedin daha pahalı olduğunu da belirtmek isterim yazmış dalga geçer gibi. Aklınızda olsun ECZAKAPIDA satıcısına güvenmeyin. Asla da bulamıyorum Softec teslerini
benim 2 tane early vardı birini bugün yaptım birini de pazar günü yaparımYok yok iade edicem tabi cumartesi. Bu sabah 3'lü Predictor Early Gebelik Testi aldım trendyoldan. Yarın elimde olu.r Test günü 11 'i yetişr muhtemelen.
11 indemi yapçan test canımYok yok iade edicem tabi cumartesi. Bu sabah 3'lü Predictor Early Gebelik Testi aldım trendyoldan. Yarın elimde olu.r Test günü 11 'i yetişr muhtemelen.
Ben 11.gundeyim bugun başladim teste adetim duzensiz Gecen ay 12dinde yumurtlama olmuştu senin regl duzenlimiydi canimYaptım canım sen kaçıncı gundesin şuanda
Sende yumurtlama akintisi filan varmi veya baska belirti canim benim iki gundr akintim çoğaldi.Yaptım canım sen kaçıncı gundesin şuanda
Kimle karıştırıyorsun canmay konudan bağımsız olarak ben sizi ve mmatmazellll i karıştırıyorum bana aynı vibe veriyorsınuz