Google amcada da tüp bebekle ilgili karikatürler var hemen onlara bakmak istedimparalı bebek diyen var eşim küçük tüp diyor ben minyonum die
Cok gecmis olsunÇok sağol canımyarın doktruma bi danışayım başım çatlıyor çünkü
Bana da gönderGoogle amcada da tüp bebekle ilgili karikatürler var hemen onlara bakmak istedim
Benim arkadasim var tup bebek yaptirmis diyorum tohumuna para saydi okdr :)))paralı bebek diyen var eşim küçük tüp diyor ben minyonum die
Bende buyunce bisey isteyınce itiraz ederlerse öyle düşünüyorumBenim arkadasim var tup bebek yaptirmis diyorum tohumuna para saydi okdr :)))
Bende tedavi goruyorum biraz tuzlu.Bende buyunce bisey isteyınce itiraz ederlerse öyle düşünüyorumtohumuna para saydık senin kalk ulen
İroni
Sende mi tüp bebeksinBende tedavi goruyorum biraz tuzlu.
Eşimde diorki erkekse 5-7 yasinda işe gircek, kiz olursa o prenses onun yerine ben caliscm dio :)
En kötüsü bu olabilirBana da gönder
Yok ben tupbebek oncesi son çıkıştayimSende mi tüp bebeksin
Doktor vermiş değildir tabi, ben oğlumda o zaman başlamıştım. Şimdi o boyutta değil rahatsızlığım o yüzden öncesi kullanabilir miyim diye sormak hiç aklıma gelmedi. Şimdilik madem suyu ile idare ediyorumEvet bana 6 haftalikken yazdi magnezyum ama bayagi rahatladim huzursuz bacak sendromumda var gece uyandiran uyutmayan ama rahatm ilaci kullandigimdan beri icinde ekstra bisiler daha var kalsiyum magnezyum d3 cinko yaziyo erken baslatmasindA sakinca yoktur umarim
Bana da gönder
Allah yardimcin olsun canimKızlar ben ne yapayım Allah aşkına bulantıdan ölüyorum prilam falan bana mısın demiyor bittim bittim ağlayarak yazıyorum şuan kızlar midem çokkkk bulanıyor dua ediyorum çıkarayım da rahatlarım belki diye ama yok ben çıkartamıyorum
Acıkmıştım da
Rabbım kucağına almak nasıp etsınYok ben tupbebek oncesi son çıkıştayiminsallah bu saglikli olurda gerrk kalmaz
Serum tedavisi goruorm bagisiklik kortizol ilaclri felan o sekilde bir tedavi
Daha once dusuklerm vr son care bunu deniorz.
158 boy 62 ileBen de 1.50 boy 48 kilo ile giris yaptim bu cocuk bu minik karinda nereye sigacak diye dusunuyorum. Agzimdan falan cikmaz insallah ya . Geriliyorum bazen. Ve midem kotu ama inanilmaz yemek.yiyorum. gecistirme olayini anliyo sipa direkt yemek.yemem gerekiyo. Yoksa bulanti bas donmesi vs feci oluyorum. Ve daha 9. Haftada(
Ben rennie duo kullanıyordumKızlar ben ne yapayım Allah aşkına bulantıdan ölüyorum prilam falan bana mısın demiyor bittim bittim ağlayarak yazıyorum şuan kızlar midem çokkkk bulanıyor dua ediyorum çıkarayım da rahatlarım belki diye ama yok ben çıkartamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?