• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık-Ocak Ayı Gebelik Planlayanlar

Bu sefer de siz gideceksiniz kaynınlar mı annenle yaşayacak. Allahım silsileye bak bi kadın herkese yetiyor. Kaç ailenin düzenini bozuyor. Allah yardımcın olsun valla güzelim.
Benm annem de yalnız yaşıyor oğlu zaten karısının derdinde. Ne sacma adetler bunlar bı kadın elı ayagı tutuyorsa kendine baglı tutamaz kımseyı . Arkadasmız bunu bile bile yapmış ah canım kimse de demedi mi yapma etme dye. Cok afedersin yanlıs anlama ama ogluna gelin değil eve hizmetçi almış kadın. Eşin nasıl seni ezdiriyor ben o kısımdaym . Böyle kadınlar yarın öbür gün torununa da bakmaz yemeği de yine senden bekler söyleyeyim. A adenim0011

Benm annem de yalnız yaşıyor oğlu zaten karısının derdinde. Ne sacma adetler bunlar bı kadın elı ayagı tutuyorsa kendine baglı tutamaz kımseyı . Arkadasmız bunu bile bile yapmış ah canım kimse de demedi mi yapma etme dye. Cok afedersin yanlıs anlama ama ogluna gelin değil eve hizmetçi almış kadın. Eşin nasıl seni ezdiriyor ben o kısımdaym . Böyle kadınlar yarın öbür gün torununa da bakmaz yemeği de yine senden bekler söyleyeyim. A adenim0011
Valla hayatımda ki büyük küçük herkes dedi yapma etme diye ama işte akıl yoksunuyum demek ki. Kimseyi anlamadım dinlemedim. Çok güzel acıtasyon yapıyor valla insan tek başına yemek yiyemiyormuş evde ölse kimsenin haberi olmazmış bilmem ne. Kocam ezdirmediğini düşünüyor anlatamıyorum...

Valla hayatımda ki büyük küçük herkes dedi yapma etme diye ama işte akıl yoksunuyum demek ki. Kimseyi anlamadım dinlemedim. Çok güzel acıtasyon yapıyor valla insan tek başına yemek yiyemiyormuş evde ölse kimsenin haberi olmazmış bilmem ne. Kocam ezdirmediğini düşünüyor anlatamıyorum...
ay allam, bu benim annem. böyle bi insana karşı siz ne derseniz deyin suçlu olursunuz. eşinizin anlayıp çizgi çizmesi lazım.
aynı yakınmaları benim annemde yapıyor, yalnızım ölsem kimse duymayacak, ekmek alanım bile yok şöyle böyle
aslında öyle de güzel tek başına yemek yenir ki , komşusu da mı , arkadaşı da mı yok.
ben annemin bu halleri yüzünden psikoloğa bile gittim. içten içten vicdan azabı çekiyordum evlendim annemi yalnız bıraktım diye
şimdi çok şükür iyiyim umursamıyorum
herşeyy eşinizde bitiyor umarım yakın zamanda aydınlanır

Benim de normalde 14 ocaktı yumurtlama 3ünde oldu sadece daha önceleri ne zaman tumurtladığımı bilmiyorum ama bu zamana kadar uygulamaların dışında bi regl tarihi olmadı. Yumurtlama sonrası illa 14 gün ya da üzerinde mi geçiyor acaba
Ya bende takip etmediğim için bilemiyorum. Bu ay göreceğiz sanırım. Kızlar 14 gün sonra diyor ama

Kzlar günaydın sabah yaptığım ovü testi de böyle çıktı yumurtladım yumurtlayacak mıyım kafayı yiycem bir bakar mısınız bu daha koyu çıktı eva0108 eva0108 babylovee babylovee

Eklentiler

• IMG_3359.jpeg
    IMG_3359.jpeg
    129,2 KB · Görüntüleme: 45
Son düzenleme:
Estağfurullah aşkık gözükördür Canım en azından şartları kendine göre yönetebilirsin yani bu kadar kendini ezdirme hadi bizden aldığın güçle artık yemekleri yapmak istemediğini evin senin de bir kızı olduğunu söyle bir evde anne varsa yemekler ona düşer tabii ki yardımlaşma yapabilirsiniz ama O çorbayı yemeği yapsın Sen salata pilav yap gibi

Bat 2 3 ken bukadar silik olması normalmı acaba diğer ay gibi mi olacak çıkıp sonra iyice silikleşti

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    139,5 KB · Görüntüleme: 35
  • image.jpg
    image.jpg
    148,2 KB · Görüntüleme: 35
Olmuyor olmuyor bütün gardırobumu indirdim ve sinirden mide ağrısıyla kendimi yatak odama kapattım kızımın ödevleri birikmişti ona bir yandan dikte yaptırdım bir yandan dolabmı duzenledm. Hanımefendiyi az öncesnde bir konuda çıkışmıştm üstüne bana hala diyor ki bir süre sonra yağ çekerek istersen ben malzemeleri keseyim sen yap dolmamizi yapacak gücüm yok dayanamıyorum yapmayacağım dedm. Hala dolma bekliyor kendisi de mutfağı temizliyordu. Bir sürü iş yaptım tabii sonra yine perişan eklemlerim ağrımaya başladı yorgunluktan. Bu arada sen benim testlerimi görmednnn
Allah sabır versin kuşum valla ne diyim umarım onlarda evlerini döner artık testlerini gördüm ama çok anlamadım bu günü bekledim şimdi girdim kulübe umarım güzel haberler vardır 🫶🙏

Bende bu sbah bsy yok sanrm bu aydan cokkk umutluydum halbuko bunca kalabalık ıcınde gelir sandım kafam attı suan neyse nasıp 😔
Canım umutlandirmak istemem ama gölge gbi var

Eklentiler

• Screenshot_2025-01-09-12-21-30-399_com.niksoftware.snapseed.jpg
    Screenshot_2025-01-09-12-21-30-399_com.niksoftware.snapseed.jpg
    69,9 KB · Görüntüleme: 28
Ya bende takip etmediğim için bilemiyorum. Bu ay göreceğiz sanırım. Kızlar 14 gün sonra diyor ama
Ben kendi yumurtlamamı hep böyle oluyor diye düşünüyorum çünkü daha önce uygulamanın gösterdiği zamanları baktım hep negatif çıkıyodu sonra daha bakmıyodum. Benim arkadaşım reglsine 4 gün kala yumurtlayıp hamile kalmıştı

Tek de değil bekar bir kızı ve bir oğlu da yok mu. Kendisi ister miydi kayınvalidesiyle aynı evde yaşamayı acaba. Ya da görümcen yaşayabilecek mi aynı evde. Bence sen eşinle tüm şartları zorla ve en ksa sürede başka eve çık. Bu bizim aile hayatımızı etkiliyor de eşine. O da bunu istemiyorsa sana destek çıkmalı.

Back