- 4 Şubat 2024
- 181
- 76
- 13
- 32
Valla ben bile unuttumSizin sorunuz neydi
Bende sıfır bulantı olduğu için canım ben yazmadım senin iletine yanlışlık olmasın olabildiğince ben çoğu kişiye cevap veriyorum. Benim ilk gebeliğim ve bilmediğim de çok şey var susup kalıyorum çoğu zamanGeçende böyle bi soru sordum cevap gelmedi kendı aranızda gruplaşma varsa yazmayalım ki anladığım kadarıyla 3-5 kişi birbirini görünce cevap veriyor burda
@Eldorin siliver canım listeden. Konuyu takipten çıkıyorum
Benim bulantilarim kuscak sekilde degil ama sabahlari cok oluyo fazla acliktan galiba 2 haftadir var bulantim 5 haftlikken basladi ilac kullanmiyorumBulantılarınız ne zaman başladı
Bende yok almamıştım kapitalizm sisteme köle olmamak için cevap verememiştim sanaValla ben bile unuttum
Sorumuairfyerle alakali bisey sormustm kullanan varmi sagliklimi diye falan az yagla pisiyo gibisinden ama
Bi kac arkadasima sordum ve rafa kaldirdim
Ben 7+3 deyim bulantım yokda bebeklere bisey mı oldu die korktumBenim bulantilarim kuscak sekilde degil ama sabahlari cok oluyo fazla acliktan galiba 2 haftadir var bulantim 5 haftlikken basladi ilac kullanmiyorum
Valla ben bile unuttum
Sorumuairfyerle alakali bisey sormustm kullanan varmi sagliklimi diye falan az yagla pisiyo gibisinden ama
Gebelik yok yani bende bi bende başlamadı zannediyorumBende sıfır bulantı olduğu için canım ben yazmadım senin iletine yanlışlık olmasın olabildiğince ben çoğu kişiye cevap veriyorum. Benim ilk gebeliğim ve bilmediğim de çok şey var susup kalıyorum çoğu zaman
Valla ben bile unuttum
Yok aşkım ben de teee 1-2 hafta önce yazmıştım hiç bi belirti yok korkuyorum bazen diye çünkü kayıplarım var. Ama foktorım da sordu yok hocam belirtim dedim maşallah dediGebelik yok yani bende bi bende başlamadı zannediyorum
Onceki gebelikte varmiydi bulanti cevabini fark etmemisim cok msj olunca demekki benim bacak agrilarm var doktor magnezyum yazdi biraz rahatlattiBen 7+3 deyim bulantım yokda bebeklere bisey mı oldu die korktum
Göğsüm kasıklarım ara ara onlar da geçiyor gibi gelıyor artık ondan korktumYok aşkım ben de teee 1-2 hafta önce yazmıştım hiç bi belirti yok korkuyorum bazen diye çünkü kayıplarım var. Ama foktorım da sordu yok hocam belirtim dedim maşallah dedisende başka var mı belirti
Dogurana kadar üsküfra çıkardım oğlanda hiç geçmediOnceki gebelikte varmiydi bulanti cevabini fark etmemisim cok msj olunca demekki benim bacak agrilarm var doktor magnezyum yazdi biraz rahatlatti
Bulantım 4 ve 5.hafta biraz vardı sonra azaldı daha çok aşırı mide kazinmasi yaşıyorumBulantılarınız ne zaman başladı
Tamam bu benBulantım 4 ve 5.hafta biraz vardı sonra azaldı daha çok aşırı mide kazinmasi yaşıyorum
9+4üm canım ve her şey yolundaydı geçen hafta sıfır belirtiyle. Endişe etmekte çok haklısın ben de öyleyim çünkü ama dua etmekten başka çaremiz yokGöğsüm kasıklarım ara ara onlar da geçiyor gibi gelıyor artık ondan korktum
Belki bu kizdirDogurana kadar üsküfra çıkardım oğlanda hiç geçmedi
9+4üm canım ve her şey yolundaydı geçen hafta sıfır belirtiyle. Endişe etmekte çok haklısın ben de öyleyim çünkü ama dua etmekten başka çaremiz yokben bi de iğne+hap kullanıyorum acaba iğne tam oldu mu ilacın hepsini vurdum mu düşüncesi bitiriyor beni haftaya da nipt yaptıracağım
İkizBelki bu kizdir
Canım bende ilk hamileligimde öyleydim nasıl hamileyim diyodum ama çok sukur sağlıklı bı gebelik geçirdim demekki şanslı kesimdenmisizMerhaba bende şuan sıfır belirti. doktor ölçümüne göre 7+6 yız bugün , bu hafta başlarında birkaç gün regl sancısı gibi sancılarım oldu göğüslerim hassastı epeyce, hiçbişey kalmadı şuan puff uçtu gitti sanki başka da belirtim yoktu zaten mide bulantısı vs. bazen diyorum hamile miyim ben belirti olmayınca da endişe yaratabiliyor
Berbat bısey ya sanki hicbisey yememissin gibi ve canım tatlı istemiyor midemi bastirsin diye hep tuzlu canım çekiyor.insallah doğuma kadar dana gibi olmamTamam bu benhıc doymuyorum çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?