- 12 Ocak 2022
- 1.865
- 1.109
- 63
Bilmiyorumki o yuzden boyle birsey tecrube eden oldumu onu öğrenmek istedim. Suan cok moralim bozulduVajinal ve karından ölçüm farkediyor olabilir mi acaba vajinal daha net ölçüm sonucu veriyor gibi düşündüm şuan
Sizde de bir hafta fark var sizde ozel gerideCrl hakkında bir bilgim yok ama özelde 1 hafta geri atmıştı tarihim. 7 haftalık denmişti devlette özelde 6 denmişti Bugün devlette, 1,5 hafta sonra özelde kontrolüm var yine karşılaştırıp yazarım sen içini rahat tut
Korkma zaten devlette kullanılan aletler biraz eski olabiliyormuş karından bakılınca olduğundan daha küçük görünebilir zaten erken haftalarda karından bakıldığında görülemeyen kese bebek vs. vajinalden bakıldığında görünüyor o yüzden endişe etme hiçBilmiyorumki o yuzden boyle birsey tecrube eden oldumu onu öğrenmek istedim. Suan cok moralim bozuldu
Daha once dusuklerm oldugundan korkuyorum
Bende oyle dusunuyorum ve inanmak istiyorum, umarim herşey yolundadir. Artik bir sonraki gidisimde netlesir. Cok teşekkür ederimKorkma zaten devlette kullanılan aletler biraz eski olabiliyormuş karından bakılınca olduğundan daha küçük görünebilir zaten erken haftalarda karından bakıldığında görülemeyen kese bebek vs. vajinalden bakıldığında görünüyor o yüzden endişe etme hiç
Ooo çok pahalı, benim kendi doktorum klinik. Hastanelerle anlaşması var. Bursa’da Doruk, jimer vs. Ocaktan önce 30 bindi şimdi olsun 50 yaniAtaşehir Acıbadem canım bana da çok geldi MedicalPark geçen sene 90k idi bu sene henüz fiyat almadım şu an sağlıkla gebelik ilerlesin modundayım
Canim makine değişince ölçümler değişebiliyor. Vajinal ve karından da farklı cikabiliyor. Kalp atışı varsa her şey yolundadır sen olcunlere hiç takilma o doktorun takılacağı şeyGunaydin arkadaslar
Bugun hastaneye gittim devlet ve ozel olcumleri farkli olur mu yoksa sorunmu var ?
24 aralikta devlet hastanesi karindan muayene bebek vardi kalp atisi yoktu henuz 6+1 demisti
25 aralikta ozele gittim vajinal 6+4 dedi kalp duyuldu crl 3.55
7.01 Bugun devlete gittim karindan muayene 7+4 dedi - crl 12.7 (ozel hesabina gore 8+3 olmaliydi ve crl en az 16 olmaliydi)
Benim epeydir basen gibi yerlerim ağrıyor. Magnezyum eksikliği dedi doktorum ama doktoruna bir danış bence sendeİyi geceler
Birsey soracagim ya aklima takiliyor 4 gundur baya agrim var yasayan varmi bu sekilde agri
8+2 haftalik hamileyim
Kac gundur iki yanimda kemikli olan kisimda sanki damarlar cekiliyor gibi agrilr var adet agrisi gbi bazen cok fazla oluyor
İsaretli yerler
Allaha sukur kalp atisi vardi hamdolsun sadce birde kist var dedi. Aciklama yapmadi kist tehlikelimi dedim.Canim makine değişince ölçümler değişebiliyor. Vajinal ve karından da farklı cikabiliyor. Kalp atışı varsa her şey yolundadır sen olcunlere hiç takilma o doktorun takılacağı şey
Evet tam olarak oralarim basen yerlerim sanki bole damar cekiliyor gibi agrilrm oluor kemik agrisi degil gibi agridigi zaman sanki adet agrisinq benzior. Sizinde bu sekildemi ? Bugün dr okadar moralimi bozdu ve suratsizdiki onu bile soramadım.Benim epeydir basen gibi yerlerim ağrıyor. Magnezyum eksikliği dedi doktorum ama doktoruna bir danış bence sende
Canım kist olsa da olmasa da ilk üç ayda bebeğin kalbi ve gelişimi durabiliyor. Bizim için çok çok zor bir şey ama aslında çok yaygın ve doğal. Kalp atışını görünce ben rahatlarım hep gerisi beni ilgilendirmez bir hafta ileri ya da geri çıkabilir zaten ancak 11. Haftadan sonra gerçek ölçümleri alınabiliyor sağlıklı bir şekilde. 12. Haftaya kadar kalbi atıyorsa o zamana kadar ölçümlere hiç takilmamak lazım.Allaha sukur kalp atisi vardi hamdolsun sadce birde kist var dedi. Aciklama yapmadi kist tehlikelimi dedim.
Dr birdhakine kalbi durabilirde atabilirde bilmem, geride de olabilir, gecde dollenmis olabilir bisyler dedi iyice moralim bozuldu.
Riskleri solesin tabide yuzune bakmadin hot zot kotu konuşmalar yapti, aciklama bile yapmadı kist nedir ne olr tehlikelimi degilmi, nerde. yani tuaf bir drduCanım kist olsa da olmasa da ilk üç ayda bebeğin kalbi ve gelişimi durabiliyor. Bizim için çok çok zor bir şey ama aslında çok yaygın ve doğal. Kalp atışını görünce ben rahatlarım hep gerisi beni ilgilendirmez bir hafta ileri ya da geri çıkabilir zaten ancak 11. Haftadan sonra gerçek ölçümleri alınabiliyor sağlıklı bir şekilde. 12. Haftaya kadar kalbi atıyorsa o zamana kadar ölçümlere hiç takilmamak lazım.
Yani doktorlar riskleri söylemek zorundalar ama bazen biraz biyle hot hot siyliyorlar o da bizi kaygilandiriyor haliyle. Sen içini hep ferah tut.
Doktorunuzu değiştirin kesinlikle suratsız doktorlarla bu süreç ilerlemez sizi rahatlacak bir doktorla devam etseniz daha iyi olurEvet tam olarak oralarim basen yerlerim sanki bole damar cekiliyor gibi agrilrm oluor kemik agrisi degil gibi agridigi zaman sanki adet agrisinq benzior. Sizinde bu sekildemi ? Bugün dr okadar moralimi bozdu ve suratsizdiki onu bile soramadım.
Evet canım bazende hatta uyuşma oluyor. Bana magnezyuma başladı doktorum birde ağrı kesici gün aşırı içtiğimEvet tam olarak oralarim basen yerlerim sanki bole damar cekiliyor gibi agrilrm oluor kemik agrisi degil gibi agridigi zaman sanki adet agrisinq benzior. Sizinde bu sekildemi ? Bugün dr okadar moralimi bozdu ve suratsizdiki onu bile soramadım.
Doktorunuzu değiştirin kesinlikle suratsız doktorlarla bu süreç ilerlemez sizi rahatlacak bir doktorla devam etseniz daha iyi olur
Riskleri solesin tabide yuzune bakmadin hot zot kotu konuşmalar yapti, aciklama bile yapmadı kist nedir ne olr tehlikelimi degilmi, nerde. yani tuaf bir drdu
Tabiki risk hep var Rabbim saglik versin.
Kalbi atttigina sevindim sukur tabiide ona odaklanamadm okadar suratsiz konustuki neyse artik bir sonraki kontrolde hersy daha netlesir teşekkür ederim
Kimşasala çevirdi bitti iki hafta oldu biteliSonucunuz ne oldu acaba
Beta sonıcunuz nasıldıKimşasala çevirdi bitti iki hafta oldu biteli
Kanama oldu batam çok hızlı düştüBeta sonıcunuz nasıldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?