- 6 Ocak 2025
- 28
- 15
- 3
- 39
evet ben de Antalya için ortalama 90-100 gibi bir şey tutacağını öğrendim ve şok oldum. özel sigortam vardı zaten ama teminatı sadece 60 bin lira100-130k mı aman yarabbi.
Hangi hastahane bu acaba
2. Bebek planlarımı gözden geçirmem gerekebilir
Delirmiş insanlar ben çok net hatırlıyorum hastaneye 3 bin doktora 8 bin verdim 3 sene önce kasım ayında şimdi mecbur devlette yapacağım doğumu Allah'a emanetevet ben de Antalya için ortalama 90-100 gibi bir şey tutacağını öğrendim ve şok oldum. özel sigortam vardı zaten ama teminatı sadece 60 bin liraşimdi ocak ayında teminatını yükselteceğim, inşallah yeter ,
yani kızım daha 4 sene önce doğdu ve o zaman 5 bin liraydı diye hatırlyıorum ben doğum ücreti. özel sigortam karşılamıştı sorunsuz şekilde. 4 senede nasıl 20 katına çıktı hayretler içerisindeyim
Benim doğum teminatımda 70 bin ama 5 bini sadece muayenelere gitti bileevet ben de Antalya için ortalama 90-100 gibi bir şey tutacağını öğrendim ve şok oldum. özel sigortam vardı zaten ama teminatı sadece 60 bin liraşimdi ocak ayında teminatını yükselteceğim, inşallah yeter ,
yani kızım daha 4 sene önce doğdu ve o zaman 5 bin liraydı diye hatırlyıorum ben doğum ücreti. özel sigortam karşılamıştı sorunsuz şekilde. 4 senede nasıl 20 katına çıktı hayretler içerisindeyim
Canım çook üzüldüm
Çok üzgünüm, çok geçmiş olsun ne diyeceğimi bilmiyorum ama inşallah Allah en kısa zamanda üzüntünüzü dindirsin
Ne diyeceğimi bilemiyorum canım çok çok üzgünümkendine zaman ver bizi habersiz bırakma
Bir önceki hamileliğimde bende 8+4te kaybetmiştim geçmiş olsun yaşayan bilir Allah hiç bir kız kardeşime yaşatmasın, bizlere de tekrarını yaşatmasın insallah her şey bir sınav ne dersek boş
Cok uzuldum. Allah en kisa zamanda yeniden nasip etsin insallah
valla ben de düşünüyorum, sonuçta sezaryen olacağım ha özelde ha devlette ikisi de aynı ameliyat değil mi diye düşünüyorum. iyice netleştireyim ben de belki devlete dönerim doğum yaklaştıkçaDelirmiş insanlar ben çok net hatırlıyorum hastaneye 3 bin doktora 8 bin verdim 3 sene önce kasım ayında şimdi mecbur devlette yapacağım doğumu Allah'a emanet
gerçekten hayret. bir de ben fiyatları sordum diyorlar ki muhtemelen temmuz gibi zam gelirBenim doğum teminatımda 70 bin ama 5 bini sadece muayenelere gitti bilehastaneden henüz fiyat almadım ama tahminim 90-100 arası 3 sene önce doğum yapan arkadaşım da bütün muayenelerini özelde yaptırmasına rağmen yetti de arttı bile demişti
Ben diğer doğumunda doktorum serbest kendi kliniği vardı hep prenses gibi agirlandim her muayenede devlette biraz balık istifi gibi davranıyorlar maalesef biraz o açından güvende değilim gibi hissediyorum ama el mecbur o kadar para vermem yani öyle bir bütçemiz yok maalesefvalla ben de düşünüyorum, sonuçta sezaryen olacağım ha özelde ha devlette ikisi de aynı ameliyat değil mi diye düşünüyorum. iyice netleştireyim ben de belki devlete dönerim doğum yaklaştıkça
Benide 4 gün geri attilar ultrason olcumleri bi kac hafta icinde daha netlesir bence ben sorun etmedimGunaydin arkadaslar
Bugun hastaneye gittim bir sorum var cok onemli
24 aralikta devlet hastanesi karindan muayene bebek vardi kalp atisi yoktu henuz 6+1 demisti
25 aralikta ozele gittim vajinal 6+4 dedi kalp duyuldu
7.01 Bugun devlete gittim karindan muayene 7+4 dedi (ozel hesabina gore 8+3 olmaliydi ve crl en az 16 olmaliydi)
Crlerde tutmuyor 25 aralikta vajinal 3.55 di bgun devlette karindan 12.7 cikti
Yani bukadar fark olur mu yoksa bebegin gelisimi sorunmu acaba
Yani devlet ozel farkımi cikti ? Crl ler tutarsizmiydiBenide 4 gün geri attilar ultrason olcumleri bi kac hafta icinde daha netlesir bence ben sorun etmedim
Vajinal ve karından ölçüm farkediyor olabilir mi acaba vajinal daha net ölçüm sonucu veriyor gibi düşündüm şuanGunaydin arkadaslar
Bugun hastaneye gittim devlet ve ozel olcumleri farkli olur mu yoksa sorunmu var ?
24 aralikta devlet hastanesi karindan muayene bebek vardi kalp atisi yoktu henuz 6+1 demisti
25 aralikta ozele gittim vajinal 6+4 dedi kalp duyuldu crl 3.55
7.01 Bugun devlete gittim karindan muayene 7+4 dedi - crl 12.7 (ozel hesabina gore 8+3 olmaliydi ve crl en az 16 olmaliydi)
Crl hakkında bir bilgim yok ama özelde 1 hafta geri atmıştı tarihim. 7 haftalık denmişti devlette özelde 6 denmişti Bugün devlette, 1,5 hafta sonra özelde kontrolüm var yine karşılaştırıp yazarım sen içini rahat tutYani devlet ozel farkımi cikti ? Crl ler tutarsizmiydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?