Popüler Konu 2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    14
Merhaba, Eldorin ben de agustos annesi olacagim gibi gorunuyor. Son adet tarihi 14 kasim, 36 yasindayim 2. Cocugum olacak. 21 agustos tahmini dogum gorunuyor bakalim

Merhaba. Ben de kusamiyorum surekli oguruyorum gece bile midem bulaniyor cok gaz var ve aniden kalktigimda kasiklarima sert bir sanci giriyor

Ben de ilk gittigimde hcg degerine gore 5/6 haftalik olmam lazimdi 4 haftalik dedi olcume gore. Gec yumurtlama olmustur dedi. Hic kafaniza takmayin

Kızlar gunaydin bugun 9+4 oldum. Eskiye gore daha iyiyim mide bulantim cok azaldi bazi belirtilerim gitti bu beni korkutuyor bu sekilde hisseden var mi acaba aranizda yani kalp atisim bile hizliydi oda azaldi sanki
9 haftadan itibaren belirtilerde azalma olması normalmiş. Artık işin bir kısmı plasentaya devredildiği için hormonlarımızda düşüş yaşanıyormuş. Endişelenecek bir durum değilmiş.

Merhaba, Eldorin ben de agustos annesi olacagim gibi gorunuyor. Son adet tarihi 14 kasim, 36 yasindayim 2. Cocugum olacak. 21 agustos tahmini dogum gorunuyor bakalim
Hoş geldin canım keseyi kalp atışını gördün mü onları da ekleyelim.

Benim de ikinci olacak. İlki kaç yaşında

Hoş geldin canım keseyi kalp atışını gördün mü onları da ekleyelim.

Benim de ikinci olacak. İlki kaç yaşında
Eldorin evet evet ilk gittigimde keseyi gorduk. Hcg ye gore 5 ya da 6 haftalik olmam lazimdi doktor 4 haftalik kadar yumurtlaman gec olmus dedi. Tam 10 gun sonra kontrolde kalbini duyariz dedi. Ama bu sefer de 6 hafta 5 gunluk cikti. Sanirim ilk olcum hataliydi. Allah bagislasin ikisini de. İlk kizim 10 yasinda biraz ara verdim ben su an ilk gebeligim gibi hic bir sey hatirlamiyorum

Çok küçük olduğunda ilk ölçümler tam vermeyebiliyor o zaman kese 5+0 kalp atışı 6+5 mi yazayım listeye nasıl yazalım?

10 yaşında maşallah uzun bir ara olmuş ama öyle olunca ikisi de tek cocukmus gibi büyüyor bence güzel bir şey Allah bağışlasın ikisini de

Ay bnde hem iğne hem aspirin kullaniyorm. Karnım mosmor ,hergn nerden vuracağmi sasiriyorm.
Oksapar ve enox icin söyle birsey keşfettim. İğneyi açtıktan sonra iğne kısmı yukarı doğru gelecek şekilde tutup, tıpasını biraz daha asagiya çekiyorum. Böylece tüpe biraz daha hava giriyor ve metal iğne içinde sıkışan
ilaç da aşağıdaki ilaca ekleniyor. Bu sırada pit pit vurabilirsiniz de tupun ucuna, ilaç iyice insin diye. Sonra yavaş yavaş havasını dışarı atıyorum, ve tüpte sadece sıvı ilac kaldığında göbeğe batırıyorum morluklar neredeyse hiç olmuyor bu yöntemle

Merhaba. Ben de kusamiyorum surekli oguruyorum gece bile midem bulaniyor cok gaz var ve aniden kalktigimda kasiklarima sert bir sanci giriyor
Kuzum ben dün gece prilam içtim genelde gün içinde içerdim ama bulanmaya devam ederdi midem. Ama buradan birinin gece içip ertesi gün içinde hiç bulantısı olmadığını okumuştum bende öyle yaptım bugün iyiyim yani bulantı olsada hafif şiddetli değil Allah yardımcımız olsun

Bende knstgmzdn beri havasını alıp vuruyorm faydası oldu sanki hem canım dha az aciyo hem öyle bir morarma olmadı şükür, teşekkürler canım.

Oyle yazabiliriz bence de. Ben kizim 2 yasindayken cok istemistim de esimi ikna edememistim nasip bu zamanaymis

Doktora gittigimde mide bulantim hafifti ilac istemedim bir hafta sonra cok artti o yuzden ilac da almamistim ama olmazsa alayim ben de sabah ogle aksam surekli bulaniyor

Kızlar mide bulantıma en iyi gelen şey ayva mutlaka deneyin derim,ben çok faydasını görüyorum.

Doktora gittigimde mide bulantim hafifti ilac istemedim bir hafta sonra cok artti o yuzden ilac da almamistim ama olmazsa alayim ben de sabah ogle aksam surekli bulaniyor
Hamileler için prilam veriyor doktorlar ben hamileliğimi öğrendiğimden beri gece gündüz bulanıyor doktorum vermişti gece uyumadan içiyorum gün içinde fazla bulantım olmuyor olsada hafif oluyor dediğim gibi

Rabbim sizden razı olsun bebeklerden sonra daha da değişti bakamama korkusu ile Allah'a havale ettim rabbim sorsun
Ben alıntılardan gördüm de Allah kalbinize içinize ferahlık versin inşallah, bu süreci kolaylaştırsın size. Nedenini bilemem tabi ama belki bu bebek yuvanıza huzur hoş sohbete vesile olur. Dualarım si

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…