Popüler Konu 2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    14
İyi geceler kızlar bu gece itibariyle 8+0 olduk bu gece asla iyi değilim midem ağzımda afedersiniz benim en büyük sorunum kusamamak şiddetli bulantı var karnımda garip bi his gaz sancısı gelip gidiyor en kötüsüde midem hem ağrıyor hem bulanıyor hem yanıyor gibi bi fikri olan varmı prilam kullanıyorum bana mısın demiyor

Canım listedeki formatta tüm bilgileri yazabilir misin?sadece son adet tarihi ve tdt yazmışsın
Sat 25 Kasım yaş 31 kese 4+4 kalp atışı 5+5 duyduk. Tahmini doğum 1 eylül

Merhaba benim de sürekli bir bulantı tiksinti hali var ve neredeyse her gün kusuyorum. Bana iyi gelen şey mideyi boş bırakmamak. Eğer aç kalırsam ya da acıkmaya başlarsam bile midem kötüleşmeye başlıyor. Dolayısıyla ufak ufak da olsa atılştırmayı deneyin çok aç kalmamaya çalışın ama eğer mide hiçbişe kabul etmiyorsa doktor daha güçlü bir ilaç verebilir. Bana bugün Onzyd diye bişe verdi ve araştırdığımda en güçlü mide bulantısı ilacı yazıyordu, içtiğimde cidden bulantım kesildi gibi oldu ama akşama çok acıkıp yemek yiyince gene kustum malesef. Allah yardımcımız olsun.

Bir kızlar mide bulantsı çok olup kusan anneler genelde kız bebek sahibi oluyormuş bu doğru mu? Özellikle ikinci üçüncü gebelikleri olanlar yanıtlarsa sevinirim

Bendede aynı durum devam kuzum benim en büyük sıkıntım çıkaramamak çıkarsam rahatlayacağım bi nebze ama yok çubuk kraker vs. tuzlu birşeyler atıştırdım biraz yatıştı dediğin gibi mide boş olunca daha da bulanıyor, ve sanki ilaçlar bende daha çok bulantı yapıyor gibi özelliklede folik asitAllah yardımcımız olsun cidden

12 - 13 haftalarda cinsiyeti öğrenenler var daha erken değilmi sanki 15 - 16 haftalarda diye hatırlıyorum ilk doğumumdan. Fetal dna yaptıranlar öğreniyor hadi erken ama yaptırmayanlar için erken sanki
Ben kızımı 16.haftada öğrenmiştim. Erkek olunca 12/13te belli olabiliyor ama genelde 16’da netleşiyor diye biliyorum ben de

Benim ilk hamileliğim böyleydi ve 9 ay kustum sizin öyle olmaz inşallah genelde 12-14 haftalar gibi duruluyor. Ve kızım oldu

Bu sefer hiç bulantı yok bende şimdilik.

Ben alıntılardan gördüm de Allah kalbinize içinize ferahlık versin inşallah, bu süreci kolaylaştırsın size. Nedenini bilemem tabi ama belki bu bebek yuvanıza huzur hoş sohbete vesile olur. Dualarım sizinle

Ben gebelikte değil ama önce kullandım, ölçek olarak önerildiği kadar kullanın fazlası karın ağrısı kramp yapar

Kızlar gunaydin bugun 9+4 oldum. Eskiye gore daha iyiyim mide bulantim cok azaldi bazi belirtilerim gitti bu beni korkutuyor bu sekilde hisseden var mi acaba aranizda yani kalp atisim bile hizliydi oda azaldi sanki

Ay kızlar çok komik ama ben oğlumdan sonra çok sevdiğim küçülenleri dışında hepsini ihtiyaç sahiplerine verdim. İkinci düşünmüyordum ama olursa da şükür durumumuz var alırız biz ihtiyacı olan kullansın diye. Pişman değilim hepsi helali hoş olsun ama şu an kartları döndürmek için karı koca birbirimizi tırtıklıyoruz Enflasyonun gözü kör olsun

Bu ufaklıklara ne yapılsa az zaten ama böyle halaların teyzelerin sonuna kadar destekçisiyiz

12 - 13 haftalarda cinsiyeti öğrenenler var daha erken değilmi sanki 15 - 16 haftalarda diye hatırlıyorum ilk doğumumdan. Fetal dna yaptıranlar öğreniyor hadi erken ama yaptırmayanlar için erken sanki
11+4 gibi benim hocam pipi mi görüyorum ne demişti biz de hiç beklemiyordum o haftada. Dedik erkek mi yani Ben kesin bir şey demedim dedi Sonraki kontrolde daha net gördü

Ben de öyle inşallah, cinsiyeti öğrenince söylemeyi planlıyorum

Bu yıl başında 1. Sınıfa başladı öğretmenine demiş ki biz bebek planlıyoruz. Öğretmeni dedi ki herhalde hamilesiniz. Yok hocam o planlıyordur dedim zaten 2 senedir kardeş mobbingi yapıyor bize sağolsun

Geçen gün de kayınvalidemlerde arka odada eşime çemkirirken dedim sanki sen mi hamilesin ben mi hamileyim. Cümlenin sonunda odaya daldı ve ‘ Hamile bebiş’ diye başladı bana sürekli söylemeye. Kedi falan diye saçmaladım kıvırmaya çalıştım ama muhtelemen bütün okula anlatmıştır şu an

Kızlar gunaydin bugun 9+4 oldum. Eskiye gore daha iyiyim mide bulantim cok azaldi bazi belirtilerim gitti bu beni korkutuyor bu sekilde hisseden var mi acaba aranizda yani kalp atisim bile hizliydi oda azaldi sanki
Biliyorum çok mümkün değil ama içinizi ferah tutmaya çalışın her şey yolundadır inşallah merak etmeyin. Benim her gün değişiyor belirtilerim ama zaten annelik endişe mekanı böyle düşünmenizi anlıyorum

Çok bilimsel bir veri olmayabilir ama ilk gebeliğimde bir kere falan kustum sanırım midem de çok çok az bulandı oğlum oldu

Günaydın canıms oh maşallah Allah senden razı olsun ne güzel yapmışsın ıhtıyacı olanın duasını almışsın :) bizim maddi yönden durumumuz iyi ama velakin birlikten güç doğar diyip herseyı onlara yaptırcam işin şakası zaten gönüllüler bizimkiler aman siz zaten doktor hastene yıprandınız die Allah gökten yağdırsın yerden toplasınlar Rabbim onlardan razı olsun herseyın iki tane olacak olması Benı heyecanlandırıyor

Günaydın bulantı gitti diyordum ki dün gece hem bulantı hem yanma şiddetle geri geldi. Bitmedi henüz yani bekliyorum sabırla 8+4 olduk crl ye göre

Canım ilk gittiğimde 8 haftalık olması gereken bebek 7 haftalık göründü kalp atışı olunca bir hafta oynamanın onemi yok 10+4 TE gittim 10+4 göründü daha çok 10. haftadan sonra ölçümleri daha net ve doğru yapilabiliyor

İlk bebeğim de 13.haftaya kdr kusmaktan içim dışıma ckmsti 4kilo vermstm kızım oldu.Suan ki hamileligimde bulanti ogurme var ama kusma yok .Bakalm cinsiyeti ne olck

Mide bulantısı çok zor ya ama cinsiyetle pek alakası yok bence annem hem ben de hem de kardesimde hiç bulantı yaşamamış ikimiz de kiziz ben de bulantidan ziyade iştahsızlık var ilki oglandi bakalım bu ne olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…