Popüler Konu 2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    14
Bende uzun zamandir yoktum o kadar cok şey konuşulmuş yetişemiyorum okumaya, benim gecen perşembe muayene olmam lazimdi vietnamda olduğumuzdan ve burdaki makinelerin zararini bilmediğimden es gectim ama şuanda 9 haftadayim 7 haftadan sonra alt karinda günde 2 -3 defa olan alt karin ağrisindan başka bir şey yok valla burdaki bulantisi olanlari kıskanıyorum bilemiyorsun çünkü ne durumda gebelik belirtisiz olunca

Benim ilk hamileliğim böyleydi ve 9 ay kustum sizin öyle olmaz inşallah genelde 12-14 haftalar gibi duruluyor. Ve kızım oldu

Bu sefer hiç bulantı yok bende şimdilik.
Kesin erkek bu sefer demedi deme ben bu bulantı işine inandım artık tam kız olduğuna
Çok bilimsel bir veri olmayabilir ama ilk gebeliğimde bir kere falan kustum sanırım midem de çok çok az bulandı oğlum oldu
Evet burda bana cevap yazan ve bulantısı olmayanların hepsinin oğlu olmuş işte
Benim annemin de iki kız sıfır bulantı sıfır belirti ama annem biraz tuhaf zaten adetinde hamileliğinde ve hatta doğumunda hiçbişeyinde belirtisi olmamış yani doğumda sancısı bile yokmuş düşün ne güzel diyorum ama gene de tuhaf geliyor çünkü benim adetlerim acillik olarak sonlanıyordu hamilelikte de maşallah her aradığın belirti var
Bişe diyim mi bence kız olup bulanmayabilir ama erkek olup çok bulantılı ya da sivilceli geçiren nadir bence. Senin ilk gebelikte de bulantı yoktu çok değil mi o zaman?

Kızlar hamilelik hormonundan mı bilmem ama sinir oldum, iki gün önce kanamam olmuştu hafif,bugün de bir defa peçeteye geldi. Her neyse annemle kız kardeşim de biliyor durumu. Kız kardeşim ‘35 yaşındasın normal’ dedi bana. Hayır şimdi aklıma bir sürü şey geliyor acaba daha mı riskli geçecek bişe mi olacak diye. Valla moralim bozuldu çaktırmadım onlara ne alaka dedim ama şimdi otururken aklıma geliyor acaba bişe olur mu yaşımdan dolayı diye biliyorum saçma ama paylaşmak istedim

Bu listede benim de ismimin yazdığına inanamıyorum. Çok şükür

İlk bebeğinin cinsiyeti ne acaba? İstatistik yapıyorum da
Yabancı bir yazı okumuştum tabi ne kadar doğru bilinmez bi çalışmaya göre annedeki mide bulantısı, babanın karaciğer sağlığıyla alakalıymış. toksik birikimi fazlaysa annede hamilelikte çok bulantı olabiliyormuş

İlk gebeliğim 26 yaşındaydı ve 11. Haftadan doğuma kadar hep yoğun kanamam oldu, çok şükür Allaha sağlıkla geçirdik bu süreci. Annem de beni 42 yaşında doğurmuş hatta menapoza girdim zannetmiş içinizi ferah tutmaya çalışın inşallah sorunsuzca sağlıkla geçecek bu süreç. En yakınlarımız da olsa aslımda hiç kötü bir şey düşünmeden söyledikleri şeyler bizde derin izler bırakabiliyor maalesef.

İnsanin Kardesi bunu solermi ya çok tuaf geldi bana ve cok ayip
Kardesin evli çocuklu mu kac yasinda
Bnde 36yim doguma kdr 37 olcam
Sen listye bakmadin herlde listenin yarisindan cogu 30 üstü

Hemen gidip eşimi doğduna pişman ediyorum o zaman neden karaciğerine iyi bakmadın bakayım sen diye.
Evet gerçekten acaba dedim ben mi abartıyorum yani ama ben söylemezdim böyle bişe.
İnsanin Kardesi bunu solermi ya çok tuaf geldi bana ve cok ayip
Kardesin evli çocuklu mu kac yasinda
Bnde 36yim doguma kdr 37 olcam
Sen listye bakmadin herlde listenin yarisindan cogu 30 üstü
Kendisi 28 yaşında bekar, nişanlı. Zaten o da çocuk yapana kadar en az 30 32 yi bulur, ikincisi de 35 gibi olur yani anlamadım ne manaydı. Listeye baktım zaten de ben de 30dan önce çocuk asla düşünmüyordum, yapabilenlere saygı duyuyorum tabii. Bilmiyorum düşünmeden konuşunca böyle oluyor demek ki.

Kardesin patavatsız ise genelde boyle potlar kiriorsa art niyetli deildir ama olebbiri deilse bence kiskanclik vr yani kotu manada degikdir tbiide ozenmis olabilir. Siz takılmayın bosverin insanlar bazen sacmalayablior senin ne dusunecegni kestiremiyor, yasamayan bilemez.

Kızlar merhaba benim bat yarın.. Dün gece dayanamadım test yaptım sanki hayalet bir çizgi var gibi ya da ben görmek istiyorum göğüslerim her zamankinden şiş ağrılı dolgun ve damarlar çıkmış. Birde siz bakın teste fotoğrafta görünmüyor

Eklentiler

• IMG_20250105_125149_955.jpg
    75,8 KB · Görüntüleme: 33
  • IMG_20250105_125147_149.jpg
    76 KB · Görüntüleme: 32
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…