Popüler Konu 2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz erkek

OY: 0 0,0%
  • ikiz kız/erkek

• çoğul

• Ankete Katılan
    11
Benimde senin gibi 5+3 kese gördü 8mm kanamam vardı kahverengi leke şeklinde. Kanama alanı vardı hafif duphaston verdi kullanıyorum hala. Dün 5+6 dı sat göre yolksac göremedi haftaya cuma gel dedi 10mm olmuş kese dedi. Karın ultrasonu okuyorum alttan bakmiyorum doktorum rahim küçük ve dar olduğunu içşn aceleci olmayaalım dedi.Haftaya cuma bakalım nediycek .
Merhaba kalp atışını duydunuz mu acaba mmler vs hep aynı benimle bende daha kalp atışı duymadım

Amin hepimiz sağlıkla kucaklayalım bebişlerimizi vaktinde sağlıkla🥹😌🙏 tesadüfen takip ettiğim birkaç dr yoğun ses dalgasıyla beraber o bölgeyi ısıttığını dinletmeyi önermediklerini söyleyince bana da mantıklı geldi canım o yüzden dinlemek istemedik sen kaç haftalıksın ne zaman gideceksin 🌸
Ben 5+1im yarın 5+2 oluyorum, yarın gidip keseye bi baktıracağım , işte merakla nasıl olacak , her şey yolunda mıdır , iyi beslenebiliyor muyum , bulantılar başlar mı başlarsa ne zaman başlar gibi şeyleri düşünüyorum ☺️ tabii tüm gün bunları düşünmüyorum arada aklıma geliyor 😅 bir de karnım şimdiden çok şişti ya 🤣🤣

Kizlar bazilari cidden asla bulanti vs olmadan geciriyor..100 de 20 oran. Benim gorumcem 3 aylikken ogrendi cunku adet oldu ilk 2 ay..cok tuhaf degil mi ? Arkadasim da subatta doguracak ve ne bulantisi oldu ne agrisi normal ya kiz inanamiyoruz ama.gercek. hatta gayet aktif cinsel h.devam ediyor . Bizde anormal.korkular mi var yoksa onlar mi.asiri rahat anlamadim. Hollanda da arkadasim ustelik zirt pirt doktora gidemiyor. Ayda 1... ve normal dogum icin kesinlikle baski var. Ulkemizde istedigimiz an ultrason vb yapiliyor ama o cinsiyeti ogrenmek icin bile tam haftasini doldursun diye bekletildi.

Selam kizlar nasilsiniz? Ben bayadir okuyamadim mesajlari kalabaliklastik iyice cok guzel olduk🌸💕

Daha once soruldumu bilmiyorum o yuzden kusura bakmayin ama ben surekli agliyorum gecmisime agliyorum aklima anim geliyor agliyorum esime karsi cok alingan oldum herseyi batiyor ve en kotusu herseye agliyorum. Bu durumu yasayan var mi yoksa ben mi psikolojik cok etkilendim 5 dk once agladim bu yaziyi yazmak istedim 😭😭😭 cuma gunu doktorumun karsisinda agladim😆 yaa bana noluooo

Kizlar bazilari cidden asla bulanti vs olmadan geciriyor..100 de 20 oran. Benim gorumcem 3 aylikken ogrendi cunku adet oldu ilk 2 ay..cok tuhaf degil mi ? Arkadasim da subatta doguracak ve ne bulantisi oldu ne agrisi normal ya kiz inanamiyoruz ama.gercek. hatta gayet aktif cinsel h.devam ediyor . Bizde anormal.korkular mi var yoksa onlar mi.asiri rahat anlamadim. Hollanda da arkadasim ustelik zirt pirt doktora gidemiyor. Ayda 1... ve normal dogum icin kesinlikle baski var. Ulkemizde istedigimiz an ultrason vb yapiliyor ama o cinsiyeti ogrenmek icin bile tam haftasini doldursun diye bekletildi.
Bizde anormal korkular yok bence. Yediğimiz şeyler bile organik değil artık organiği bırak içeriği bile belli olmayan şeyler + kayıpları olan biri olarak konuşuyorum evham yapmamız tabiki en doğal şey çünkü en riskli dönem tam da bu aralar 3.ay dolana kadar. evet ülkemizde sağlık sistemi tartışılır bi konu ama çok şükür ki istediğimiz an özel-devlet gidip ultrason isteyebiliypruz ki bu da vatandaş olarak en doğal hakkımız diye düşünüyorum.
😉

Selam kizlar nasilsiniz? Ben bayadir okuyamadim mesajlari kalabaliklastik iyice cok guzel olduk🌸💕

Daha once soruldumu bilmiyorum o yuzden kusura bakmayin ama ben surekli agliyorum gecmisime agliyorum aklima anim geliyor agliyorum esime karsi cok alingan oldum herseyi batiyor ve en kotusu herseye agliyorum. Bu durumu yasayan var mi yoksa ben mi psikolojik cok etkilendim 5 dk once agladim bu yaziyi yazmak istedim 😭😭😭 cuma gunu doktorumun karsisinda agladim😆 yaa bana noluooo
Kuzum ilk öğrendiğimde bende öyleydim 5 haftalıkken falan şimdi 7 haftalığım geçti çok şükür ben nasıl doğuracam küçükcuk bebeğe nasıl bakıcam diyip ağlıyordum ilk kontrole gittiğimde bende nerdeyse doktorun karşısında ağlayacaktım eşime sarıp duruyordum bide ona sinir olup ağlıyordum falan alıştım artık heralde geçti şükür ara ara yine gelip gidiyor ama geçiyor hemen hormonlardan sanırım çok fazla duygu değişimi yaşıyoruz 🙂

Evet korkular mutlak olacak ama bence korkulara teslim olacak kadar sürecinizi zehir etmeyin kendinize.. hamilesiniz içinizde bir mucize gelişiyor🥳 ve çok yavaş gidiyor gibi gelsede temmuz ağustosta doğum haberleri geldikçe ne kadar çabuk geçti diyeceksiniz😅 bence minik mucizelerin ve mucizenin bünyede etkilediği her ne varsa yada değişmeyen her ne varsa( çünkü ben hicbirsey hissetmiyorum içimdeki coşku dışında 🤪) tadını çıkarın. Endişeleri kenara koyun. Endiselensenizde korksanizda Allah önümüze ne sunarsa onu yaşayacağız.. bence anı yaşamak en güzeli😀 bence endişe ve korku kötüyü çağırmak dışında bir işe yaramıyor 😉herşey çok güzel olacak ve göz açıp kapayıncaya kadar bitecek bir bakmışsınız bebisiniz kucağınızda uykusuz gecelere merhaba demişsiniz 😄 bu arada 7+3 haftalık hamileyim ay başında ailemizin yeni uyesiyle tanışmaya gideceğim 😅

Kuzum ilk öğrendiğimde bende öyleydim 5 haftalıkken falan şimdi 7 haftalığım geçti çok şükür ben nasıl doğuracam küçükcuk bebeğe nasıl bakıcam diyip ağlıyordum ilk kontrole gittiğimde bende nerdeyse doktorun karşısında ağlayacaktım eşime sarıp duruyordum bide ona sinir olup ağlıyordum falan alıştım artık heralde geçti şükür ara ara yine gelip gidiyor ama geçiyor hemen hormonlardan sanırım çok fazla duygu değişimi yaşıyoruz 🙂
Ben ilk zamanlar cok iyiydim son 2 haftadir bu sekildeyim sanirim rutinlerimi degistirmem gerek😆 bi tik bunaldim evde oturmaktan ondan. Tesekkur ederim canim bu hormonlara alisicaz mecbur 😂

Merhaba arkadaşlar bende 7+1 im kalp atışını perşembe günü duymuştuk bugün sol kaburgamda bi ağrı var böbrek ağrısı gibi yaşayan var mı yada normalmidir çok endişeleniyorum birşey olacak ona diye 🥹birde sizler kaç haftada bir kontrole gidiyorsunuz her hafta gidip kalp atışını duysam yeter ama doktorum 1 ay sonra gel dedi yani 11 haftalıkken dayanabileceğimi sanmıyorum 😒
Bana da kalp atışından bir ay sonra gel dedi doktorum. Hatta randevuyu kendisine değil verdiği bir perinatologdan almamı istedi ondan sonraki ay bana randevu al gel dedi 🫣 ben de nasıl beklerim ya bi şey olursa endişeleriyle gün sayıyorum. Geçen hafta hiç belirtim olmadığı için endişelenip farklı bi doktora gittim sorun yok dedi 23üne kadar beklemek kaldı bana da 🙄🙄

Ben de instagramda bi şey izlerken çok duygulanıyorum hemen bi ağlama modunu açıyorum ama bebişe iyi gelsin diye hemen geçiyorum artık 😅😅

Merhaba arkadaşlar bende 7+1 im kalp atışını perşembe günü duymuştuk bugün sol kaburgamda bi ağrı var böbrek ağrısı gibi yaşayan var mı yada normalmidir çok endişeleniyorum birşey olacak ona diye 🥹birde sizler kaç haftada bir kontrole gidiyorsunuz her hafta gidip kalp atışını duysam yeter ama doktorum 1 ay sonra gel dedi yani 11 haftalıkken dayanabileceğimi sanmıyorum 😒
Merhaba
Enfeksiyona bir baktirsaniz iyi olur usutme degilse eger enfeksionda bobrek bolgesine vurablior cunku

Herkesin migdesi bulaniyor
Bendemi gariplik var benim midem bulanmiyor. Gebelik basinda sadece sabah ac karnina bulandi uc bes gun gecti.
Var mi benim gibi olan ?
Bende de ne bulantı ne başka bir şey, hiç bir gebelik belirtisi yok. 6+3 bugün, yarın kalp atışı için randevum var inşallah duyarız

Kızlar merhaba, 7+6 dayım. Kahverengi gibi bir akıntı yaşayan oldu mu şimdi reçeteye gelen bir akıntım oldu panikledim
Ben de geçen hafta yaşadım, hemen doktora gittim. Şükür bebek iyi, bir kanama alanı da yok dedi. Kırmızı kanama olmadığı sürece kahverengi lekelerin sorun olmadığını söyledi. yine de bir git için rahatlasın❤️

Selam arkadaslar
Suan geç döllenme oldugundan ne kdrlik hamileym bilmiorm carsamba gitcem kese icin betam ortalama 1000 civaridir
Bugune kdr cok belrtm vrdi mide bulantilrm,koku hassasiytm, kasik agrilri
Bgun hicbiri yok yasayan varmi
4 dusugum vr lütfen yasayan veya bnm belrtilerm hep devm etti kesilmedi diyen yazsn
Benimde öyle dusuklerim var sizin gibi hamile kalınca nasıl tedavi oluyorsunuz ne yapıyorlar burdan yazabilirsrniz sevinirim ve bednimde çok olduğu için bir daha hamile kalmam diye korkuyorum aslında ama siz kaldım diyiblnce sizin adınıza da sevindim sonucunuz tedavinizi anlatirmisiniz bende aynı şeyleri yaşadigim için merak ediyorum

X