- 22 Ağustos 2024
- 394
- 145
- 27
Normal kuzum
günde 200mg kadar kahve ok canım her ne kadar önerilmese de. ben günde 2 bardak izin veriyorum kendime. ilk gebeliğimde de öyle yapmıştım :)Kızlar türk kahvesi içiyormusunuz ? Canım aşırı istiyor kudurucam
Gayet güzel canımKızlar pazartesi 4+2 de beta 163
Çarşamba 4+4 te 379
Normal sanırım değil mi ?
Sağolasın canımGayet güzel canım
Çok güzel kuzucumKızlar pazartesi 4+2 de beta 163
Çarşamba 4+4 te 379
Normal sanırım değil mi ?
Doktor bana olabildiğince içme dedi. Kafein rahim kasılmasına sebep oluyormuş. Günde max iki bardak kafein alabilirsin dedi. Çayda ve çikolata da kafein var ona göre dediKızlar türk kahvesi içiyormusunuz ? Canım aşırı istiyor kudurucam
Bende kafein hastasıyım çayda çok seviyorum kahvede napıcaz biz bu durumu bilmiyorum hangisinden vazgeçsemDoktor bana olabildiğince içme dedi. Kafein rahim kasılmasına sebep oluyormuş. Günde max iki bardak kafein alabilirsin dedi. Çayda ve çikolata da kafein var ona göre dediben de kahve bağımlısı bi insanım sadece dün kafeinsiz kahve içtim ama çok kötü durumdayım acil kahve lazım
Nee 2 bardakmıgünde 200mg kadar kahve ok canım her ne kadar önerilmese de. ben günde 2 bardak izin veriyorum kendime. ilk gebeliğimde de öyle yapmıştım :)
Hayır bi de içecek bi şey bulamıyorumBende kafein hastasıyım çayda çok seviyorum kahvede napıcaz biz bu durumu bilmiyorum hangisinden vazgeçsem
Bide kış aylarına girdik yaz olsa neyse zaten sıcak olduğu için bişey içemiyordum da çalışıyorum bide iş yerinde alışkanlık elim sürekli bişeylere gidiyorHayır bi de içecek bi şey bulamıyorumbugün doktorum taze sıkılmış portakal suyu ve bitki çayı da içme dedi ne içicez pekiiiii
ya bağımlılık insan arıyorNee 2 bardakmıben bir bardak içince korkar oldum
Cabım bu ne böyle ne yicekmişsin herşey yasak çikolata biledoktorun bana verdiği beslenme listesi de bu. ekmek yeme diyoçok ilginç kepek ekmeği bile yeme diyo. bu süreç biraz içine neyin sindiğiyle alakalı gibi geliyor bana ya
ashdaskds ay işte ondan diyorum içine sinmesi önemli olan böyle önerilerde bence diye. bir de genel bütün kontrole gelen gebelere verdiği bir kağıt.Cabım bu ne böyle ne yicekmişsin herşey yasak çikolata bile
Anladım kuzum valla ben şuan herşey yiyorum skatatlar ve ciğer hariç meyve sebze et tavuk . Yarın doktora gittiğimde sorarım yememem gereken bişey varmı diyeashdaskds ay işte ondan diyorum içine sinmesi önemli olan böyle önerilerde bence diye. bir de genel bütün kontrole gelen gebelere verdiği bir kağıt.
Ne güzel açıklamış size böyle doktorları seviyorumBenim doktorum yeme içmede aşırı kısıtlama yapmadı ama günlük en az 10 bardak su kesin olacak dedi. Hatta suyu az içersek idrarda keton çıkabilirmiş. Ordan su takibini yaparım bak falan dedidiyelim ki suyu çok içemedin hemen gidip serum taktıracaksın hastanede dedi o kadar önemliymiş
Aynen biz de çok seviyoruz doktorumuzu çok güzel yönlendiriyor her zamanNe güzel açıklamış size böyle doktorları seviyorum