Cinsiyet öğrenmeye de çok var sabretcez bakalim sağlıkla gelelim o günlereYaaaa inanmıyorummmm günlerimiz aynımıbazen pıt pıt atıyor buna canlanma diyorlarmış belkidenondan dolayıdır benim ilk olduğu için bana farketmez ama eşim erkekçi
Kuzummm tebrik ederimKızlar kesemizi gördük çok şüküryolk sac da gördük. Haftaya kalp atışı için randevu verdi doktorumuz. Çok şükürrrr
Aminnn inşallahCinsiyet öğrenmeye de çok var sabretcez bakalim sağlıkla gelelim o günlere
Kuzucumm benim biraz karışık. Son adet tarihim biraz karmaşık. 3-4 gün lekelenme ile başlamıştı çünkü adetim. Yani tahminen 5 haftalık diye düşünüyordum bugün tam. Doktor keseye göre 5+5 gibi duruyor dediKuzummm tebrik ederimtam kaç haftada gördün
Hamilelik + benim telefon kabul etmedi yaben hamilelik+ kullanıyorum hoşuma gidiyor o, ilk gebeliğimde de onu kullanmıştım
İnşallah canım bakalımHiç korkutmasın zaten yerlesene kadar ağrı oluyor bebiş yerine yerleşti demekki
Haklısın bakalım bugün kü beta kaç çıkacak.offf seninki daha fenaymış, ya en azından yardımcı olacak birilerinin olması çok güzel bir şey. hepimiz gönlümüze sineni bulalım dilerim <3
ya bence asistanların ilgilenmesinde şöyle sorun yok doktor zaten takip ediyo sadece, doğumu yapacak olan doktor içimize sinse yeter sgzfjhdksfsd ben süreci bilsin yeter modundayım biraz da. kaygılı yapıdaysan zor ama en başından en rahat hissedeceğin yere git tabii, gerçekten önemli ya.
bebiş yerleşmiştir belkiiii <3 iyi düşünelim iyi olsun.
hadi güzel haberlerle gelll <3
biz eşimle ilk başta kalp atışını duyana kadar bekleyelim diye konuştuk. dayanamıyoruz ikimiz de patlayacaz ajfkhasfjs keseyi görelim kayınvalideme anneme falan söyleriz herhalde ya cidden dayanılmıyor
Ben de öyle düşünüyorum. Şuan belirti olarak aşırı göğüs ağrim var. Şişkinlik oluyor özellikle akşamları. Ve sürekli uykum varCanım içini ferah tutt öyle sürekli bir ağrı olması gerekmiyor zatenbir sorun olsa adet olirdun 4+5de için rahat olsun bugün beyanın sonucu da gelsin tekrar konuşuruz
Ben valla anneme ve eşime bir de yüzyüze görüştüğüm arkadaşlarıma söylerimdiğer her şey için 13. Haftayı beklerim
Evet kuzum en azından guvenebilecek bir kişi bile iyi olur
Günlerimiz baya yakınGünaydın kızlarrr
Bende yarın tam 5 haftalık oluyorum benim ilk gebeliğim olduğu için sabırsızım ve yrın için randevu aldım bakalım keseyi görebilecekmiyiz çok çokkk heyecanlıyım. Benim kasıklarımda ağrı yok ara ara bel ağrısı hafif ve bacak ayak ağrısı yaşıyorum hafif. Bide sizinde karnınızdan sesler geliyormu ? Gurul gurul sürekli
İnşallah görürüm yarın sizede haber veririmHamilelik + benim telefon kabul etmedi yayoksa ilgimi çekmişti benim de
İnşallah canım bakalım
Haklısın bakalım bugün kü beta kaç çıkacak.
Ben de öyle düşünüyorum. Şuan belirti olarak aşırı göğüs ağrim var. Şişkinlik oluyor özellikle akşamları. Ve sürekli uykum var
Günlerimiz baya yakıninşallah görürsün keseyi
Deniyorum jemen canım sağolCanım soğanı kes üstüne üstüne karanfil dik sık sekilde .başucuna yakın tut burnunu hemen acar
Ayyyy çok tebrikKuzucumm benim biraz karışık. Son adet tarihim biraz karmaşık. 3-4 gün lekelenme ile başlamıştı çünkü adetim. Yani tahminen 5 haftalık diye düşünüyordum bugün tam. Doktor keseye göre 5+5 gibi duruyor dediçok teşekkür ederim
Kötü düşünme sakın iyi düşün iyi olsun benimde adetten 2 gün önce 60 dı değerim katlanarak arttı içini rahatlatmak için betanı takip edebilirsinKızlar biz bugün 4+0ız.. her şey çok yeni, 3 gün önce beta 60dı. Bir on gün sonra doktora gitmeyi düşünüyorum. Umarım her şey yolundadır. Ara ara sol tarafımda ağrı oluyor. Sağlıksız mı acaba diye düşündürüyor ama kendimi rahatlatmaya çalışıyorum. İnşallah her şey çok güzel olsun
Biliyomusun geçen ay benimde adetten önce lekelenmem oldu . Demekki rahim kendini gebeliğe hazırladı. Sağlıkla gelsin bebişin inşallahKuzucumm benim biraz karışık. Son adet tarihim biraz karmaşık. 3-4 gün lekelenme ile başlamıştı çünkü adetim. Yani tahminen 5 haftalık diye düşünüyordum bugün tam. Doktor keseye göre 5+5 gibi duruyor dediçok teşekkür ederim
Kuzum normalde sat:24.10.2024
Ay belki de ya. Hattaok tuhaf regl oldum 3-4 gün leke oldu. Sonra aktif kanama başladı ve 3 gün sürdü ve çok az geldi. Benim bu aydan hiç ümidim yoktu o yüzdenBiliyomusun geçen ay benimde adetten önce lekelenmem oldu . Demekki rahim kendini gebeliğe hazırladı. Sağlıkla gelsin bebişin inşallah
Çok teşekkür ederimmmAyyyy çok tebrik
öyle düşünme, yerleşme ağrısıdırKızlar biz bugün 4+0ız.. her şey çok yeni, 3 gün önce beta 60dı. Bir on gün sonra doktora gitmeyi düşünüyorum. Umarım her şey yolundadır. Ara ara sol tarafımda ağrı oluyor. Sağlıksız mı acaba diye düşündürüyor ama kendimi rahatlatmaya çalışıyorum. İnşallah her şey çok güzel olsun
Kuzum inan dün sol kasık ağrısından duramadım. Yatıyorum geçmiyor aşırı ağrıyordu. Ben de çok korkmuştum ama bugün kesemizi gördük. Endişelenme o yüzden rahmin büyüyordur belkiKızlar biz bugün 4+0ız.. her şey çok yeni, 3 gün önce beta 60dı. Bir on gün sonra doktora gitmeyi düşünüyorum. Umarım her şey yolundadır. Ara ara sol tarafımda ağrı oluyor. Sağlıksız mı acaba diye düşündürüyor ama kendimi rahatlatmaya çalışıyorum. İnşallah her şey çok güzel olsun
Normal kuzumKızlar pazartesi 4+2 de beta 163
Çarşamba 4+4 te 379
Normal sanırım değil mi ?