Popüler Konu 2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz erkek

OY: 0 0,0%
  • ikiz kız/erkek

• çoğul

• Ankete Katılan
    7
Anladim bende onu yeni yaptirdigim icin hic bi fikrim yok hangisi oldugundan ama moralini bozma sonucta herseyin bi cozumu vardir stres yapma canim 🌸
Valla elimden geleni yapmaya çalışıyorum ama stresli bu süreçler. Yeni sonuçlar çıkana kadar bekliyorum umutla.. inşallah sıkıntısız gelir.

Ya ben de anlamadım. 11 aralıkta 9mm kese gördük. 17 aralıkta 6mm bebek gördük kalp yok. Bugün özeldekine geldim tahmini duyulur artık diye. Karından duyamadı alttan duyulmadı. Hassas doplere yolladı bekliyorum. Ama görmeliydik kalp atışını 1cm de artık rahat görülür duyulur olması lazım. Bakalım umutsuzum biraz. Nasip
Cihazla alakalı olabilir mi acaba, inşallah duyarsınız sağlıkla

Valla elimden geleni yapmaya çalışıyorum ama stresli bu süreçler. Yeni sonuçlar çıkana kadar bekliyorum umutla.. inşallah sıkıntısız gelir.
İnsallah canim benim stresli ve kaygili bi donemdeyiz herkesin mesajini okuyorum hepimiz kaygi yapiyoruz evet doktorlarimiz cok bilgili ve bize yol gostericek kisiler ama herseyin cozumunu bulurlar merak etme onemli olan bebeklerimiz bizimle ve saglikla dogurmak icin elimizden geleni yapicaz umutsuzluga kapilmayalim ne olursa olsun bu yolda sikintilar olucak ama onemli olan bebeklerimizin bizimle oldgunu unutmayalm onlar icin guclu olalim doktorlar direk endise vericide konusabilir ama sen umudunu kaybetme mesela ben 6.5 aylik dogdum annemede doktorlar yasamaz demisler ama burdayim onemli olan umut kaybetmemek ve guclu olup strees yapmamak benmde elimde olmadan birsuruu duyguyu bir arada yasiorm ama sonra dusunuyorum ben stres yaparsam onuda strese sokuyor olucam zaten ilk 3 ay kritik donem ondan icimi ferahlatmaya calisiyorum.

Doplerde çıktı 119 atım. Zayıf biraz haftaya bir daha gideceğim. 4mm çıktı bebek. Kese 7 hafta bebek 6 hafta. Bekleyeceğiz bakalım. Bizim normal ultrasonda da duymalıyız dedi doktor en son. Rapor alıp eve geldim hiçbir şey anlamadım kafam karışık. Nasip hayırlısı
Yaa maşallah, gönlünü ferah tut inşallah güzel haberler alıcaz

İnsallah canim benim stresli ve kaygili bi donemdeyiz herkesin mesajini okuyorum hepimiz kaygi yapiyoruz evet doktorlarimiz cok bilgili ve bize yol gostericek kisiler ama herseyin cozumunu bulurlar merak etme onemli olan bebeklerimiz bizimle ve saglikla dogurmak icin elimizden geleni yapicaz umutsuzluga kapilmayalim ne olursa olsun bu yolda sikintilar olucak ama onemli olan bebeklerimizin bizimle oldgunu unutmayalm onlar icin guclu olalim doktorlar direk endise vericide konusabilir ama sen umudunu kaybetme mesela ben 6.5 aylik dogdum annemede doktorlar yasamaz demisler ama burdayim onemli olan umut kaybetmemek ve guclu olup strees yapmamak benmde elimde olmadan birsuruu duyguyu bir arada yasiorm ama sonra dusunuyorum ben stres yaparsam onuda strese sokuyor olucam zaten ilk 3 ay kritik donem ondan icimi ferahlatmaya calisiyorum.

Nasip gerçekten.. yine de bir risk ile karşılaşınca insan ne yapacağını bilemiyor

Benim de sat 14 kasım, bhcg baktırdınız mı? Ben perş. Gideceğim kan vermeye
Bu ayki değil 11 aralıktı ama ben 3 gün kala çok batmam olduğu için şüphelendim kan verdim beta 86 idi bidaha vermedim doktor pazartesi çağırdı gidip keseye bakacağız olmuşmu diye bakalım nasipse ☺️

Günaydın. 7+0 olduk 1cm olmuş ama kalp atışı göremedik. Doplere gönderdi dr. Nasip

Doplerde çıktı 119 atım. Zayıf biraz haftaya bir daha gideceğim. 4mm çıktı bebek. Kese 7 hafta bebek 6 hafta. Bekleyeceğiz bakalım. Bizim normal ultrasonda da duymalıyız dedi doktor en son. Rapor alıp eve geldim hiçbir şey anlamadım kafam karışık. Nasip hayırlısı
Canım geç döllenme olur geç yerleşme olur. Doktorlar hep en son ve en kotu ihtimalleri düşündükleri için bizi de streslendiriyorlar. Haftaya gayet güzel duyarsın minik kalbi güçlü güçlü atar meleğinin ❤️ Allah yavrularımızı bize bağışlasın ❤️

Merhabalar,
Dün 4+5’te kesesi görmeye gittik.Kese yuvarlak değil bu şekildeydi. Doktor pek bir şey demedi.Şeklini yuvarlak bekleriz dedi 10 gün sonra gel bebekle kalp atışına bakalım dedi.Yolk sac göremedi daha erken 5. Haftada görünür dedi.Beta verdim bu sabah 2 kattan fazla artış devam ediyor.Kesesi böyle olan var mı ?
Ben 6 haftadayim patlican gibi sekli kesenin bebekte var, bir sey demedi doktor sonradsb sekillenir o

Ben de SAT 7 kasım, 5+6 dayım. Bugün ultrasonla bakılacak inşallah sağlıklı kese görülür çok korkuyorum kızlar bana da dua edi
Ben de SAT 7 kasım, 5+6 dayım. Bugün ultrasonla bakılacak inşallah sağlıklı kese görülü çok korkuyorum kızlar bana da dua edin🙏🏻

Merhaba 💐 benimde 14 Kasım son regl tarihim şuan 4+3 hamileyim ☺️ adete 2 gün kala ovulasyon testiyle öğrendim çok kötü çıktı ve yorumlarda hamileliği işaret ettiği yazıyordu test yaptım ve pozitif 🥹 8 aydır istiyordum Rabbim şimdi nasip etti hala inanamıyorum. Bugün doktora gittim kese gözükmedi pazartesi tekrar gidicem inşallah bakalım. İnsallah hepimize sağlıkla dünyaya getirebilmek nasip olur gönlümğzce olur inşallah 🥰
Ben 11 aralıkta regl olacaktım ama çok batmalarım oldu ve ovulasyon testi yapıyordum testinde adet günümün 3 gün öncesinde kopkoyu çıktı yorumlarda hamile olunabileceği yazıyordu gebelik testi yaptım pozitif çıktı kan verdim adet tarihimin 2 gün öncesinde 86 çıktı şimdi pazartesi gideceğim nasıpse 🥰 siz tahlil verdiniz mi kaç çıktı ☺️

Bende dahil aramizda uygulamaya göre hesaplayıp muayenede kalp atişi duyulmadi daha kücük dendi diye endişe eden veya aynı duruma düşenler, uygulamaya gore 6 hafta diye gittiğimde 3 haftalik denmişti , o hesaba göre 5haftada muayeneye gittiğimde ise 6hafta 5 günlük cikti tabi uygulamaya göre 8 haftadayim ama zamanla oturuyor yerine çünkü ben ovulasyon zamanimida bildiğim için gec döllenmeye ihtimal vermemiştim sizde biraz bekleyin sonra gidin bebiş belki hizlica buyur yada doktorun ultrason aparati eskidir

Eldorin Eldorin sad 9Kasım 5+5 oldum bugün. 2 gün önce kesem göründü 8mm beni de eklermisiniz.
ufak bir kanama oldum 2 gündür düşük tehlikesi ile yatıyorum duphaston verdi doktorum. Kanamam çok çok azaldı. Yarın kontrolüm var kese büyüdümü bebek görünüyor mu diye dua edin lütfen

X