Popüler Konu 2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    84
Benim ne kadar pimpirikli bir insan olduğumu bir bilsen 🙈 bunda bir rahatlık geldi Allah tarafından ☺ nasip edecekse Allah nasip edecek modundayım. Eczanedeki çalışan kızımın 4 düşüğü varmış. Sonrasında kızında kan sulandırıcı ve aspirin kullanıp doğurmuş. Sonrasında oğluna gebe kalmış haberide olmamış. Çokta istemediği bir zamanmış. Doktor bişey kullanma demiş oda dinlemiş. Oğlu da sağlıkla doğmuş. Bu hikayeler beni rahatlatıyo sanırım. ☺️
Bebde bu işden bisy anlamiorm madem kan pihtilasmasindan dusuo bakiorm cogunun bir cocugum okdu sonra dusuklerm vr pihtilasmadn diorlr belkide sebep o deil dusuklerde bole cikinca ona yoruluyo bilemiorm
Banada biraz rhtlama geldi ama kac dkk surer bilmiorm hsuzhshzhz
Aynen Allaha emabtler verecekse verecek Rabbim benimde icim biraz rahat aslinda ama pisman olmiim die hata yapmak istemiorm tbiki haklisinda olacagin onune gecilmez.

Senin geçen seferde 6 mm ken göremediler değil mi? Ya kalp atışı olmadan bebek nasıl büyüyoo mümkün müü değil gibi geliyo bana valla
Ya ben de anlamadım. 11 aralıkta 9mm kese gördük. 17 aralıkta 6mm bebek gördük kalp yok. Bugün özeldekine geldim tahmini duyulur artık diye. Karından duyamadı alttan duyulmadı. Hassas doplere yolladı bekliyorum. Ama görmeliydik kalp atışını 1cm de artık rahat görülür duyulur olması lazım. Bakalım umutsuzum biraz. Nasip

Ya ben de anlamadım. 11 aralıkta 9mm kese gördük. 17 aralıkta 6mm bebek gördük kalp yok. Bugün özeldekine geldim tahmini duyulur artık diye. Karından duyamadı alttan duyulmadı. Hassas doplere yolladı bekliyorum. Ama görmeliydik kalp atışını 1cm de artık rahat görülür duyulur olması lazım. Bakalım umutsuzum biraz. Nasip
Ya bi sorsana kalp atışı olmadan bu bebek nasıl büyüdü diye

Merhabalar,
Dün 4+5’te kesesi görmeye gittik.Kese yuvarlak değil bu şekildeydi. Doktor pek bir şey demedi.Şeklini yuvarlak bekleriz dedi 10 gün sonra gel bebekle kalp atışına bakalım dedi.Yolk sac göremedi daha erken 5. Haftada görünür dedi.Beta verdim bu sabah 2 kattan fazla artış devam ediyor.Kesesi böyle olan var mı ?

Eklentiler

• IMG_3682.jpeg
    IMG_3682.jpeg
    78,8 KB · Görüntüleme: 59
Doppler de daha net görünür canım içini ferah tut ❤️
Ya bi sorsana kalp atışı olmadan bu bebek nasıl büyüdü diye
Doplerde çıktı 119 atım. Zayıf biraz haftaya bir daha gideceğim. 4mm çıktı bebek. Kese 7 hafta bebek 6 hafta. Bekleyeceğiz bakalım. Bizim normal ultrasonda da duymalıyız dedi doktor en son. Rapor alıp eve geldim hiçbir şey anlamadım kafam karışık. Nasip hayırlısı

Merhabalar,
Dün 4+5’te kesesi görmeye gittik.Kese yuvarlak değil bu şekildeydi. Doktor pek bir şey demedi.Şeklini yuvarlak bekleriz dedi 10 gün sonra gel bebekle kalp atışına bakalım dedi.Yolk sac göremedi daha erken 5. Haftada görünür dedi.Beta verdim bu sabah 2 kattan fazla artış devam ediyor.Kesesi böyle olan var mı ?
Merhabalar,
Doktorlar artik bu zamanda hastaya moral vermek yerine endiseye sokmaya caba harciyor gibi.? Cok erken tabiki benm 5.haftada bile zor gozukugordu 6+2 de kalp atisiyla tam manasiyla gorebildik moralini bozma sakin. Endise ve stresede girme kese sekli ultrasonda oyle gozukebilir degisebilir benm yuvarlakti ovallesmeye basladi yani canini sikma bol su ic ama o cok onemli kese icin bebek icin

Kızlar kan testi verdim 7haftalik hamileyim ama TSH degerim yuksek cikmis normalde 2,5 en fazla olaliymis ama benim 4.44 suana kadar bi zarari olmusmudur ya da yasayan var mi bu durumu doktorum dahiliyeye yonlendirdi beni ilac kullanmam icin
En son benimde 7 ydi dahiliyeden sıra bulamadım bi türlü yarın doktor randevum var ona sorucam zaten ilaç kullanıyordum ben haşomato troid hastasıydım sende var mıydı troid sorunu ?

En son benimde 7 ydi dahiliyeden sıra bulamadım bi türlü yarın doktor randevum var ona sorucam zaten ilaç kullanıyordum ben haşomato troid hastasıydım sende var mıydı troid sorunu ?
Hayir yoktu ama nodulum var troitimde ben suna dikkat ettm hamile olmadan once kan degerlerime bakildiginde tsh degerim 2.40imis yani doktor buna dikkat etmemis ya da sinirda diye onemsememis belki hamile olmadan once ilac kullansaydim bu kdr yukselmezdi diye dusunuyorum. Bence sende acil doktoruna danis cunku 8-10 tehlikeli olabilir yabi okuduklarimdan o sekilde gordum bir an once ilacini arttirirlar belkide

Doplerde çıktı 119 atım. Zayıf biraz haftaya bir daha gideceğim. 4mm çıktı bebek. Kese 7 hafta bebek 6 hafta. Bekleyeceğiz bakalım. Bizim normal ultrasonda da duymalıyız dedi doktor en son. Rapor alıp eve geldim hiçbir şey anlamadım kafam karışık. Nasip hayırlısı
Oh şükür. Arkadaşımında önce zayıf dediler sonraki hafta gümbür gümbürdü ☺️

Selam kızlar.. rutin kan testlerinde bir enfeksiyon değerim sıkıntılı çıktı. Şimdi detaylı araştırma için yeniden kan verdim. Canım çok sıkkın :(

Benim de aynı şekilde altı haftadayken kese 22 milimetreydi ama bebek gözükmemişti bir gün sonra da devlet hastanesinde gözüktü ama kalp atışı alınmadı bir hafta daha bekledik bir hafta sonra kalp atışını aldık bence hiç korkma benim de bebek 6 + 6 olarak gözüktü normalde bana göre 7 + 3 olması gerekiyor doktor bir sıkıntı görmedi

Back