Popüler Konu 2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz erkek

OY: 0 0,0%
  • ikiz kız/erkek

• çoğul

• Ankete Katılan
    7
Benim ne kadar pimpirikli bir insan olduğumu bir bilsen 🙈 bunda bir rahatlık geldi Allah tarafından ☺ nasip edecekse Allah nasip edecek modundayım. Eczanedeki çalışan kızımın 4 düşüğü varmış. Sonrasında kızında kan sulandırıcı ve aspirin kullanıp doğurmuş. Sonrasında oğluna gebe kalmış haberide olmamış. Çokta istemediği bir zamanmış. Doktor bişey kullanma demiş oda dinlemiş. Oğlu da sağlıkla doğmuş. Bu hikayeler beni rahatlatıyo sanırım. ☺️
Bebde bu işden bisy anlamiorm madem kan pihtilasmasindan dusuo bakiorm cogunun bir cocugum okdu sonra dusuklerm vr pihtilasmadn diorlr belkide sebep o deil dusuklerde bole cikinca ona yoruluyo bilemiorm
Banada biraz rhtlama geldi ama kac dkk surer bilmiorm hsuzhshzhz
Aynen Allaha emabtler verecekse verecek Rabbim benimde icim biraz rahat aslinda ama pisman olmiim die hata yapmak istemiorm tbiki haklisinda olacagin onune gecilmez.

Senin geçen seferde 6 mm ken göremediler değil mi? Ya kalp atışı olmadan bebek nasıl büyüyoo mümkün müü değil gibi geliyo bana valla
Ya ben de anlamadım. 11 aralıkta 9mm kese gördük. 17 aralıkta 6mm bebek gördük kalp yok. Bugün özeldekine geldim tahmini duyulur artık diye. Karından duyamadı alttan duyulmadı. Hassas doplere yolladı bekliyorum. Ama görmeliydik kalp atışını 1cm de artık rahat görülür duyulur olması lazım. Bakalım umutsuzum biraz. Nasip

Ya ben de anlamadım. 11 aralıkta 9mm kese gördük. 17 aralıkta 6mm bebek gördük kalp yok. Bugün özeldekine geldim tahmini duyulur artık diye. Karından duyamadı alttan duyulmadı. Hassas doplere yolladı bekliyorum. Ama görmeliydik kalp atışını 1cm de artık rahat görülür duyulur olması lazım. Bakalım umutsuzum biraz. Nasip
Ya bi sorsana kalp atışı olmadan bu bebek nasıl büyüdü diye

Merhabalar,
Dün 4+5’te kesesi görmeye gittik.Kese yuvarlak değil bu şekildeydi. Doktor pek bir şey demedi.Şeklini yuvarlak bekleriz dedi 10 gün sonra gel bebekle kalp atışına bakalım dedi.Yolk sac göremedi daha erken 5. Haftada görünür dedi.Beta verdim bu sabah 2 kattan fazla artış devam ediyor.Kesesi böyle olan var mı ?

Eklentiler

• IMG_3682.jpeg
    IMG_3682.jpeg
    78,8 KB · Görüntüleme: 0
Doppler de daha net görünür canım içini ferah tut ❤️
Ya bi sorsana kalp atışı olmadan bu bebek nasıl büyüdü diye
Doplerde çıktı 119 atım. Zayıf biraz haftaya bir daha gideceğim. 4mm çıktı bebek. Kese 7 hafta bebek 6 hafta. Bekleyeceğiz bakalım. Bizim normal ultrasonda da duymalıyız dedi doktor en son. Rapor alıp eve geldim hiçbir şey anlamadım kafam karışık. Nasip hayırlısı

X