günün ilk güzel haberini aldıkMerhabalar herkese. Şu anlık güzel haberlerim var. Benim miniğim yaşamayı seçmiş gibi görünüyor. Dün doktor kontrolüm vardı. Düşük yaptığını öğreneceğim diye gittim ama hani bi kanama vs olmadı ekstra ama sanki hissetmiyorum onu bana öyle geliyordu. Karından muayene etti önce bende kesemi görünce ekranda şaşırdım çünkü kesem bir öncekinde yuvarlak değil eğri büğrü elips olmuştu. Doktor güzel haberlerimiz var galiba dedi. Bi Altan’da bakalım dedi. Sonra bebeğimi gösterdi pıt pıt atıyor. Kalbini duydum minicik atışları. Doktor dedi ki neymiş allahtan ümit kesilmezmiş. İyiki progestana devam ettik dedi. Normalde 7 haftalık olması gerek bat a göre. 6+1 olduğunu öğrendik 10 Ağustos doğum dedi. Bu duyguyu anlatamam. Hala lekelenmelerim var olabilir dedi bu kadar. Progestana devam ediyoruz. Eğer bir önceki ultrason görüntüsü olsaydı inanın ne dediğimi anlayacaktınız şekilsiz kese düşüğe yakın.. ve sonunda mucize sanki
Bir teselli olur mu bilmiyorum ama en azından gebe kalabiliyorsunuzbir eczacı olarak şunu tavsiye edebilirim hem eşiniz hem siz yumurta ve sperm kalitesini artırıcı gıda takviyesi kullanabilirsiniz
Amin amin inşallah hepimiz sağlıkla ve sağlıklıgünün ilk güzel haberini aldıkçok sevindim, çok o pıtı pıtılar kadar insanı hayata bağlayan bişiy var mı gerçekten bilmiyorum.. sağ salim alın kucağınıza dilerim
Tebrik ederimmmSelammm kızlar geldim!
Kalbi pıtır pıtır atıyor minik kelebeğimin.Kanama alanı yok vs yok çok şükür her şey yolunda 7 tüp kan verdim ama gerzek gibi ne video çektim ne fotoğraf aldım neyse artık bir sonraki kontrole
94bassuk kittenlyy Cemile hatun Elo16 ve merak eden diğer kızlar
Gunaydin cnm benGünaydın kızlar, kasık ağrısı ve mide bulantısı gibi belirtiler bende de dün akşam itibariyle gitti. Cidden olunca neden var, yok olunca neden yok modundayımaynı durumu yaşayan var mı
Canım çok üzgünüm ne diyeceğini bilemiyorum. Ama detaylı ultrasonda da bir baksınlar bakalım. Cihaz bile farkediyorKızlar ben güzel haber vermek isterdim ama. Crl 21 kese haftası 7+1 olmasına rağmen bebek görülmedi. Şuan detaylı usg için sıra bekliyorum. Hayırlısı olsun
Canim devlet hastanesimi ozelmi ?Kızlar ben güzel haber vermek isterdim ama. Crl 21 kese haftası 7+1 olmasına rağmen bebek görülmedi. Şuan detaylı usg için sıra bekliyorum. Hayırlısı olsun
Yolk sac var dedi. Ama bilmiyorum bakalım.Canım çok üzgünüm ne diyeceğini bilemiyorum. Ama detaylı ultrasonda da bir baksınlar bakalım. Cihaz bile farkediyorinşallah güzel haberlerini alırız
Devletteyim şuan. Ama şehir hastanesi. Genelde cihazlar iyi oluyorCanim devlet hastanesimi ozelmi ?
Bilemiorm cnm ustten bakildiysa devlette goremior bnde sehir hastanesine gtmistim hemde kadin dogm agirlikli bir hastaneydi ama alttan gorulmstuYolk sac var dedi. Ama bilmiyorum bakalım.
Devletteyim şuan. Ama şehir hastanesi. Genelde cihazlar iyi oluyor
Canım benim çok sevindim inşallah böyle sağlıkla ilerler neymiş tek doktorla da kalmamak lazımmış diğer doktoru dinleseydin progestanı bırakmış olacaktınMerhabalar herkese. Şu anlık güzel haberlerim var. Benim miniğim yaşamayı seçmiş gibi görünüyor. Dün doktor kontrolüm vardı. Düşük yaptığını öğreneceğim diye gittim ama hani bi kanama vs olmadı ekstra ama sanki hissetmiyorum onu bana öyle geliyordu. Karından muayene etti önce bende kesemi görünce ekranda şaşırdım çünkü kesem bir öncekinde yuvarlak değil eğri büğrü elips olmuştu. Doktor güzel haberlerimiz var galiba dedi. Bi Altan’da bakalım dedi. Sonra bebeğimi gösterdi pıt pıt atıyor. Kalbini duydum minicik atışları. Doktor dedi ki neymiş allahtan ümit kesilmezmiş. İyiki progestana devam ettik dedi. Normalde 7 haftalık olması gerek bat a göre. 6+1 olduğunu öğrendik 10 Ağustos doğum dedi. Bu duyguyu anlatamam. Hala lekelenmelerim var olabilir dedi bu kadar. Progestana devam ediyoruz. Eğer bir önceki ultrason görüntüsü olsaydı inanın ne dediğimi anlayacaktınız şekilsiz kese düşüğe yakın.. ve sonunda mucize sanki
Şükür canım tebrikler azmin sabrın için ayı tebrik ederimSelammm kızlar geldim!
Kalbi pıtır pıtır atıyor minik kelebeğimin.Kanama alanı yok vs yok çok şükür her şey yolunda 7 tüp kan verdim ama gerzek gibi ne video çektim ne fotoğraf aldım neyse artık bir sonraki kontrole
Kuzummmm çok sevindim maşallahSelammm kızlar geldim!
Oyyy keşkem fotosu olsaydı yaaa yerim onu maşallahSelammm kızlar geldim!
Yaaaaa canım gözümüz aydın çok ama çok sevindimSelammm kızlar geldim!
Canım çok üzgünüm belki farklı ultrason ile görülebilirKızlar ben güzel haber vermek isterdim ama. Crl 21 kese haftası 7+1 olmasına rağmen bebek görülmedi. Şuan detaylı usg için sıra bekliyorum. Hayırlısı olsun
canım arkadaşım çok sevindim. her geçen gün hep güzel haberlerle geçsin <3Selammm kızlar geldim!
ultrason sonucunu bize uçarak haber verir misin bütün topic dualarımız seninle şuan, güzel haberleri bekliyoruz. cihazla alakalıdır belki. umarım.Kızlar ben güzel haber vermek isterdim ama. Crl 21 kese haftası 7+1 olmasına rağmen bebek görülmedi. Şuan detaylı usg için sıra bekliyorum. Hayırlısı olsun
Hem alttan hem üstten bakıldı. Detaylı ya gireyim. Duruma göre özele de gidebilirimBilemiorm cnm ustten bakildiysa devlette goremior bnde sehir hastanesine gtmistim hemde kadin dogm agirlikli bir hastaneydi ama alttan gorulmstu
Usttenni bakildi alttan mi ?