Popüler Konu 2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz erkek

OY: 0 0,0%
  • ikiz kız/erkek

• çoğul

• Ankete Katılan
    7
günün ilk güzel haberini aldık çok sevindim, çok o pıtı pıtılar kadar insanı hayata bağlayan bişiy var mı gerçekten bilmiyorum.. sağ salim alın kucağınıza dilerim

Bir teselli olur mu bilmiyorum ama en azından gebe kalabiliyorsunuz bir eczacı olarak şunu tavsiye edebilirim hem eşiniz hem siz yumurta ve sperm kalitesini artırıcı gıda takviyesi kullanabilirsiniz

hangi takvıyelerı tavsıye edersınız acaba yardımcı olabilirseniz çok sevinirim

Selammm kızlar geldim!

Kalbi pıtır pıtır atıyor minik kelebeğimin. Kanama alanı yok vs yok çok şükür her şey yolunda 7 tüp kan verdim ama gerzek gibi ne video çektim ne fotoğraf aldım neyse artık bir sonraki kontrole

94bassuk kittenlyy Cemile hatun Elo16 ve merak eden diğer kızlar

Tebrik ederimmm darısı hepimizin başına benim de son 8 günüm nasıl geçicek bilmiyorum

Günaydın kızlar, kasık ağrısı ve mide bulantısı gibi belirtiler bende de dün akşam itibariyle gitti. Cidden olunca neden var, yok olunca neden yok modundayım aynı durumu yaşayan var mı
Gunaydin cnm ben
Bir gun oncesinde koku hassasiyetm mide bulantim gogus hassasiyeti kasik agrilri yani ne ararsan vardi
Bur gun sonra hepsi gitmis 4 gundurde cok az bazn hafif kasik agrisi bazn hafif gogs agrisi disinda bisym yk. Bende endiseliyim

Kızlar ben güzel haber vermek isterdim ama. Crl 21 kese haftası 7+1 olmasına rağmen bebek görülmedi. Şuan detaylı usg için sıra bekliyorum. Hayırlısı olsun
Canım çok üzgünüm ne diyeceğini bilemiyorum. Ama detaylı ultrasonda da bir baksınlar bakalım. Cihaz bile farkediyor inşallah güzel haberlerini alırız

Yolk sac var dedi. Ama bilmiyorum bakalım.

Devletteyim şuan. Ama şehir hastanesi. Genelde cihazlar iyi oluyor
Bilemiorm cnm ustten bakildiysa devlette goremior bnde sehir hastanesine gtmistim hemde kadin dogm agirlikli bir hastaneydi ama alttan gorulmstu
Usttenni bakildi alttan mi ?

Canım benim çok sevindim inşallah böyle sağlıkla ilerler neymiş tek doktorla da kalmamak lazımmış diğer doktoru dinleseydin progestanı bırakmış olacaktın

Şükür canım tebrikler azmin sabrın için ayı tebrik ederim

Eldorin bütün kk tek yürek seni bekledik canim gözün aydin Elo16 canim hemen umitsizlige kapilma lutfen belki gec dollenmedir bebek 3. Bebeklerimizi dogurcaz kaytarmak yok kizlar beni yalniz birakmayin 3 kez anne olucaklar özellikle takibimdesiniz

Oyyy keşkem fotosu olsaydı yaaa yerim onu maşallah
Seni bekliyordm sabahtan beri sağlıkla büyüsün

Yaaaaa canım gözümüz aydın çok ama çok sevindim kucağımıza alacağımız günlerde nasip olsun kuzum

Kızlar ben güzel haber vermek isterdim ama. Crl 21 kese haftası 7+1 olmasına rağmen bebek görülmedi. Şuan detaylı usg için sıra bekliyorum. Hayırlısı olsun
Canım çok üzgünüm belki farklı ultrason ile görülebilirhayırlı haberlerini bekliyoruz dualarım seninle

canım arkadaşım çok sevindim. her geçen gün hep güzel haberlerle geçsin <3
ultrason sonucunu bize uçarak haber verir misin bütün topic dualarımız seninle şuan, güzel haberleri bekliyoruz. cihazla alakalıdır belki. umarım.

Bilemiorm cnm ustten bakildiysa devlette goremior bnde sehir hastanesine gtmistim hemde kadin dogm agirlikli bir hastaneydi ama alttan gorulmstu
Usttenni bakildi alttan mi ?
Hem alttan hem üstten bakıldı. Detaylı ya gireyim. Duruma göre özele de gidebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…