Teşekkür ederim inşallah kötü şeyler duymam doktorumdan. Çok dua edin bana nolur. Rabbim en kısa sürede bana da güzel haberler nasip etsin inşallah. Dediklerinizi doktoruma da söyleyeceğim yarın
Bir teselli olur mu bilmiyorum ama en azından gebe kalabiliyorsunuz bir eczacı olarak şunu tavsiye edebilirim hem eşiniz hem siz yumurta ve sperm kalitesini artırıcı gıda takviyesi kullanabilirsiniz
Merhaba arkadaşlar hamile olduğumu geçen pazartesi idrar testinden ve kan soncumdan öğrenmiştim İlk beta hcg 886’ydı bir hafta geçti ve ilk kontrolüme gittim devlet hastanesinde doktor karından baktı kese vs.. hiçbirşey göremedi kan ver olmadı alttan bakarız dedi ve progestron testi de yaptı bugünkü sonucum bunlar yükselme var ama neden ultrasonda görünmedi kafam karıştı sevinsem mi üzülsem mi bilemedim Eki Görüntüle 3521919
Canım hcg artışı ve progesteron değerin sağlıklı bir gebelik gibi duruyor. Kilon varsa, rahim arkaya yerlesimliyse, ultrason cihazı eskiyse filan bazen zor görülebiliyor. İdrara sıkışık olunca daha kolay gözüküyor bir de. İnşallah bir sıkıntı yoktur
Canım hcg artışı ve progesteron değerin sağlıklı bir gebelik gibi duruyor. Kilon varsa, rahim arkaya yerlesimliyse, ultrason cihazı eskiyse filan bazen zor görülebiliyor. İdrara sıkışık olunca daha kolay gözüküyor bir de. İnşallah bir sıkıntı yoktur
Kilolu degılım hatta baya zayıfım diyebilirim hastane çok eski bi devlet hastanesiydi belkide dedıgın gibi cihaz eskiydi özele gideceğim kesin inşallah sağlıklıdır
Kızlar benin bugun doktor randevum vardı. 6+3 kalp sesini duyduk şükür daha cılız baya ama ufak daha normal böyle olması dedi. Çok şükür. Kese etrafında kanama alanı devam ediyo dedi. Progesteron duphastaron yazdı 2 hafta sonra tekrar çağırdı. Şu ilaçlara gerek olmıcak döneme geçmek istiyorum bir an önce