Popüler Konu 2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz erkek

OY: 0 0,0%
  • ikiz kız/erkek

• çoğul

• Ankete Katılan
    7
Teşekkür ederim inşallah kötü şeyler duymam doktorumdan. Çok dua edin bana nolur. Rabbim en kısa sürede bana da güzel haberler nasip etsin inşallah. Dediklerinizi doktoruma da söyleyeceğim yarın
Bir teselli olur mu bilmiyorum ama en azından gebe kalabiliyorsunuz bir eczacı olarak şunu tavsiye edebilirim hem eşiniz hem siz yumurta ve sperm kalitesini artırıcı gıda takviyesi kullanabilirsiniz

Canım hcg artışı ve progesteron değerin sağlıklı bir gebelik gibi duruyor. Kilon varsa, rahim arkaya yerlesimliyse, ultrason cihazı eskiyse filan bazen zor görülebiliyor. İdrara sıkışık olunca daha kolay gözüküyor bir de. İnşallah bir sıkıntı yoktur

Kilolu degılım hatta baya zayıfım diyebilirim hastane çok eski bi devlet hastanesiydi belkide dedıgın gibi cihaz eskiydi özele gideceğim kesin inşallah sağlıklıdır

Kızlar benin bugun doktor randevum vardı. 6+3 kalp sesini duyduk şükür daha cılız baya ama ufak daha normal böyle olması dedi. Çok şükür. Kese etrafında kanama alanı devam ediyo dedi. Progesteron duphastaron yazdı 2 hafta sonra tekrar çağırdı. Şu ilaçlara gerek olmıcak döneme geçmek istiyorum bir an önce

Kızlar şimdi kimler ne kadarlık hamile? Haftamız günümüz kaç, parça parça olunca herkesinki karıştı bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…