- 2 Şubat 2023
- 177
- 191
- 34
Geçmiş olsun iyisinizdir umarım doktora görün nolursa olsun için rahat etsin istersenKizlar merhaba pazar akşamı saldiriya uğradik ve darp edildim kafam ve bogazimdan , boğazimda ağri var doktoruma gitsem mi bebek etkilenmişmidir meme hassasiyetim azaldı ama kasiktaki kasilmalarim ara sira seklinde devam ediyor suanda 4,6 hafta veya önümüzdeki hafta 6 hafta olacak onumu beklesem progestan kullanıyorum zaten
Ben elimden geleni yapıyorum bakalım. Nasip her şey
Daha sıra bekliyorum. Burdaki isim bitsin duruma göre özele de gidebilirimCanım çok üzgünüm belki farklı ultrason ile görülebilirhayırlı haberlerini bekliyoruz dualarım seninle
Allah razı olsun canım. Burası biraz yoğun. Sıra bekliyorum. Sonuç çıkınca haber edicem inşallahcanım arkadaşım çok sevindim. her geçen gün hep güzel haberlerle geçsin <3
ultrason sonucunu bize uçarak haber verir misin bütün topic dualarımız seninle şuan, güzel haberleri bekliyoruz. cihazla alakalıdır belki. umarım.
Tebrik ederimmmdarısı hepimizin başına benim de son 8 günüm nasıl geçicek bilmiyorum
Canım çok sağol ya kalp atışını duyunca ağlamaya başladım doktor ne oldu diyo.Şükür canım tebrikler azmin sabrın için ayı tebrik ederim
Çok sağol canım benimKuzummmm çok sevindim maşallah
Yaaa kuzum benim hemen ilknisim herkesten önce buraya yazmak oldu zaten
Yaaa sormak kanı verdim sonra aklıma geldi e ben fotoğraf almadım diye. Bir de normalde devlette göstermiyorlar ekranı kadın dibinde baktı ekrana her şeyi gördümOyyy keşkem fotosu olsaydı yaaa yerim onu maşallah
Seni bekliyordm sabahtan beri sağlıkla büyüsün
Canım benim çok teşekkür ederimYaaaaa canım gözümüz aydın çok ama çok sevindimkucağımıza alacağımız günlerde nasip olsun kuzum
canım arkadaşım çok sevindim. her geçen gün hep güzel haberlerle geçsin <3
Tebrik ederim bebeğim sağlıkla büyüsünlerCanım çok sağol ya kalp atışını duyunca ağlamaya başladım doktor ne oldu diyo.Dedim hormonlardan
Çok sağol canım benimkucağımıza aldığınız günleri görelim inşallah
Yaaa kuzum benim hemen ilknisim herkesten önce buraya yazmak oldu zateniyi ki varsınız
Yaaa sormak kanı verdim sonra aklıma geldi e ben fotoğraf almadım diye. Bir de normalde devlette göstermiyorlar ekranı kadın dibinde baktı ekrana her şeyi gördümal eline telefonu çek bari de mi işte salaklık. Öğleden sonra sonuç göstermeye gitcem belki rica edersem tekrar bir bakar
Canım benim çok teşekkür ederimamin inşallah
Ay kuzum benim amin inşallahhepimiz hep güzel haberler alalım. Sağlıkla gelsinler kucağımıza
inşAllah bebişiniz sağlıklıdır, sağlıcakla da kucağınıza alırsınız Rabbim gönlünüze ferahlık versinKızlar ben güzel haber vermek isterdim ama. Crl 21 kese haftası 7+1 olmasına rağmen bebek görülmedi. Şuan detaylı usg için sıra bekliyorum. Hayırlısı olsun
İnşallah güzel haber alirsiniz aminnnHem alttan hem üstten bakıldı. Detaylı ya gireyim. Duruma göre özele de gidebilirim
Ben şehir hastanesine güvenmiyorum artık. Bana kanamam olduğunda dediler ki Progestan içmeyi bırak dediler. Ve benim kendi doktorum özeldeki hayır dedi öyle şey mi olur ? Belkide bu sayede bebeğim kaldıBilemiorm cnm ustten bakildiysa devlette goremior bnde sehir hastanesine gtmistim hemde kadin dogm agirlikli bir hastaneydi ama alttan gorulmstu
Usttenni bakildi alttan mi ?
Teşekkür ederim canım inşallahCanım benim çok sevindim inşallah böyle sağlıkla ilerler neymiş tek doktorla da kalmamak lazımmış diğer doktoru dinleseydin progestanı bırakmış olacaktın
Tabiki onemli devlettekiler sirwdn bir dr onlem almayi blmiorlr yok o riskli yok bu riskli onu veremem bunu veremem diorlrBen şehir hastanesine güvenmiyorum artık. Bana kanamam olduğunda dediler ki Progestan içmeyi bırak dediler. Ve benim kendi doktorum özeldeki hayır dedi öyle şey mi olur ? Belkide bu sayede bebeğim kaldıdoktor çok önemli Allah yardımcınız olsun
İnşallah herşey gonlunuzce olsun canim. Rabbim sevindirsin.Detaylı dan da çıktım. Detaylı da crl 27. Yolk sac yok dedi. Bebek yok. Bir hafta daha bekleyelim dedim. Duruma göre kürtaj olucam
Tabi kurutma sonrası çamaşırlarda hiç tüy kalmıyor, hatta diyorsunuz çamaşırlarda havlularda çarşaflarda bu kadar toz tüy mü varKedi tüylerini topluyor mu ne açıdan kedi var dedinizbizde de kedi var iyiyse alayım ben de
Çok üzgünüm canım çok geçmiş olsun benim de daha önce boş gebelik geçmişim var bu haftalarda ne yazık ki bebeği veya bebekten bir parçayı görmek istiyorlar 8.hafta son hafta.Detaylı dan da çıktım. Detaylı da crl 27. Yolk sac yok dedi. Bebek yok. Bir hafta daha bekleyelim dedim. Duruma göre kürtaj olucam
Maşallah canımSelammm kızlar geldim!
Kalbi pıtır pıtır atıyor minik kelebeğimin.Kanama alanı yok vs yok çok şükür her şey yolunda 7 tüp kan verdim ama gerzek gibi ne video çektim ne fotoğraf aldım neyse artık bir sonraki kontrole
@94bassuk @kittenlyy @Cemile hatunElo16 ve merak eden diğer kızlar
İnşallah güzel haberlerini alacağız canım kalbini ferah tutKızlar ben güzel haber vermek isterdim ama. Crl 21 kese haftası 7+1 olmasına rağmen bebek görülmedi. Şuan detaylı usg için sıra bekliyorum. Hayırlısı olsun
Canım çok üzgünüm çok geçmiş olsunDetaylı dan da çıktım. Detaylı da crl 27. Yolk sac yok dedi. Bebek yok. Bir hafta daha bekleyelim dedim. Duruma göre kürtaj olucam
Ah Kuzucum çok üzgünümDetaylı dan da çıktım. Detaylı da crl 27. Yolk sac yok dedi. Bebek yok. Bir hafta daha bekleyelim dedim. Duruma göre kürtaj olucam
Kuzucum hayırlı uğurlu olsun çok çok sevindim. Yarın da benim kontrolüm var kalp atışlarını duymuştuk inşallah çok güzel haberler alırım bendeSelammm kızlar geldim!
Kalbi pıtır pıtır atıyor minik kelebeğimin.Kanama alanı yok vs yok çok şükür her şey yolunda 7 tüp kan verdim ama gerzek gibi ne video çektim ne fotoğraf aldım neyse artık bir sonraki kontrole
@94bassuk @kittenlyy @Cemile hatunElo16 ve merak eden diğer kızlar
Kuzucum hayırlı uğurlu olsun çok çok sevindim. Yarın da benim kontrolüm var kalp atışlarını duymuştuk inşallah çok güzel haberler alırım bende