Popüler Konu 2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz erkek

OY: 0 0,0%
  • ikiz kız/erkek

• çoğul

• Ankete Katılan
    7
Geçmiş olsun iyisinizdir umarım doktora görün nolursa olsun için rahat etsin istersen

Ben elimden geleni yapıyorum bakalım. Nasip her şey
Canım çok üzgünüm belki farklı ultrason ile görülebilirhayırlı haberlerini bekliyoruz dualarım seninle
Daha sıra bekliyorum. Burdaki isim bitsin duruma göre özele de gidebilirim
Allah razı olsun canım. Burası biraz yoğun. Sıra bekliyorum. Sonuç çıkınca haber edicem inşallah

Muayeneye gidenlerden güzel haberler inş.
Sabah lekelenme oldu kahverengi. Acilde kan uyuşmazlığı için iğne olmayı bekliyorum. Bebeği gördük henüz kalp atışı için erken dedi cihaz görmemiş.

Tebrik ederimmm darısı hepimizin başına benim de son 8 günüm nasıl geçicek bilmiyorum

Şükür canım tebrikler azmin sabrın için ayı tebrik ederim
Canım çok sağol ya kalp atışını duyunca ağlamaya başladım doktor ne oldu diyo. Dedim hormonlardan
Kuzummmm çok sevindim maşallah
Çok sağol canım benim kucağımıza aldığınız günleri görelim inşallah
Yaaa kuzum benim hemen ilknisim herkesten önce buraya yazmak oldu zaten iyi ki varsınız
Oyyy keşkem fotosu olsaydı yaaa yerim onu maşallah
Seni bekliyordm sabahtan beri sağlıkla büyüsün
Yaaa sormak kanı verdim sonra aklıma geldi e ben fotoğraf almadım diye. Bir de normalde devlette göstermiyorlar ekranı kadın dibinde baktı ekrana her şeyi gördüm al eline telefonu çek bari de mi işte salaklık. Öğleden sonra sonuç göstermeye gitcem belki rica edersem tekrar bir bakar
Yaaaaa canım gözümüz aydın çok ama çok sevindim kucağımıza alacağımız günlerde nasip olsun kuzum
Canım benim çok teşekkür ederim amin inşallah
canım arkadaşım çok sevindim. her geçen gün hep güzel haberlerle geçsin <3

Ay kuzum benim amin inşallah hepimiz hep güzel haberler alalım. Sağlıkla gelsinler kucağımıza

Tebrik ederim bebeğim sağlıkla büyüsünler

Kızlar ben güzel haber vermek isterdim ama. Crl 21 kese haftası 7+1 olmasına rağmen bebek görülmedi. Şuan detaylı usg için sıra bekliyorum. Hayırlısı olsun
inşAllah bebişiniz sağlıklıdır, sağlıcakla da kucağınıza alırsınız Rabbim gönlünüze ferahlık versin

Bilemiorm cnm ustten bakildiysa devlette goremior bnde sehir hastanesine gtmistim hemde kadin dogm agirlikli bir hastaneydi ama alttan gorulmstu
Usttenni bakildi alttan mi ?
Ben şehir hastanesine güvenmiyorum artık. Bana kanamam olduğunda dediler ki Progestan içmeyi bırak dediler. Ve benim kendi doktorum özeldeki hayır dedi öyle şey mi olur ? Belkide bu sayede bebeğim kaldı doktor çok önemli Allah yardımcınız olsun

Canım benim çok sevindim inşallah böyle sağlıkla ilerler neymiş tek doktorla da kalmamak lazımmış diğer doktoru dinleseydin progestanı bırakmış olacaktın
Teşekkür ederim canım inşallah evettt gerçekten o şehir hastanesindeki doktorları dinleseydik bebeğim çoktan gidecekti allahım korusun onu rabbim hepimizin sağlıkla kucağına aldırmayı nasip etsinnn

Tabiki onemli devlettekiler sirwdn bir dr onlem almayi blmiorlr yok o riskli yok bu riskli onu veremem bunu veremem diorlr
Normal saglikli gebelik icin devlet ok. Ama benm gbi sorunlulr için devlet problem.
Dusunun son hamilelgmde devletr gttm 2 dusugum vardi 3.ye hmileydim riskli gebelige gtmek istiorm dedim 2 aydan sonra dedi. 1bucuk aylikken o da dustu. Riskli gebeliklerin cogu zaten ilk uc ayda dusuor yani diorki dusuren dusursun sonra kalanlara bakarız

Detaylı dan da çıktım. Detaylı da crl 27. Yolk sac yok dedi. Bebek yok. Bir hafta daha bekleyelim dedim. Duruma göre kürtaj olucam
Çok üzgünüm canım çok geçmiş olsun benim de daha önce boş gebelik geçmişim var bu haftalarda ne yazık ki bebeği veya bebekten bir parçayı görmek istiyorlar 8.hafta son hafta.

Detaylı dan da çıktım. Detaylı da crl 27. Yolk sac yok dedi. Bebek yok. Bir hafta daha bekleyelim dedim. Duruma göre kürtaj olucam
Ah Kuzucum çok üzgünüm acaba özele de mi gitsen farklı bir bakış açısı, farklı cihazlar belki de durum üzücü bir durum değildir. Şu an sen tam olarak kaçıncı haftadasın sata göre . Belki de haftaya görülür duyulur bebişin. Hem bi doktor yolksac var demiş biri yok demiş.bence bi özele git nolur bizi de habersiz bırakma. Hepimiz sana dua edeceğiz

Kuzucum hayırlı uğurlu olsun çok çok sevindim. Yarın da benim kontrolüm var kalp atışlarını duymuştuk inşallah çok güzel haberler alırım bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…