Peki kürtaj gibi bir şey yapılıyor mu yoksa vücut kendi kendine mi atıyor. Çok yoruldum psikolojik olarak. Tam hayal kurmaya başlıyorum bir sıkıntı çıkıyorMerhaba canim cok buyuk geciş olsun
Subatta maalesef dis gebelik gecirdim
En buyuk belirtim surekli lekelenmeydi ve bnm degerim hic iki katina cikmiyordu takip yapıldı neredeyse 15 gun iki gun arayla gittim geldim sonra adet oldm dusuk dedilrr bir hafta sonra tekrr gittim dis gebelikmis yine cikmis.
Ama kimyasalda olabileceginden kesin bir beta farkliligi ariorlr
Dusup cikmasi veya ayni kalmasi gibi..
Bende de sürekli beyaz akıntı geçen hafta pembede olmuştu ama iki kere başka olmadı. Onun haricinde beyaz akıntı oluyor sürekliMerhaba canim cok buyuk geciş olsun
Subatta maalesef dis gebelik gecirdim
En buyuk belirtim surekli lekelenmeydi ve bnm degerim hic iki katina cikmiyordu takip yapıldı neredeyse 15 gun iki gun arayla gittim geldim sonra adet oldm dusuk dedilrr bir hafta sonra tekrr gittim dis gebelikmis yine cikmis.
Ama kimyasalda olabileceginden kesin bir beta farkliligi ariorlr
Dusup cikmasi veya ayni kalmasi gibi..
Ah canım benim. Eminim ki çok üzgünsündürYarın görüneceğim ama çok kötüyüm şu an.yok kesin değil mi gebelik
Canım seni çok iyi anlıyorumYarın görüneceğim ama çok kötüyüm şu an.yok kesin değil mi gebelik
Peki bundan sonraki süreci bana anlatır mısınız? Benim bir tanr de düşüğüm var neden böyle oluyor anlamıyorum tam ümitleniyotum mutlu oluyorum darbe geliyor çok yorgun ve bitkin hissediyorum kendimiCanım seni çok iyi anlıyorumiki kez kimyasal yaşamış biri olarak neler hissettiğini iliklerime kadar anlıyorum şuan.muhtemelen kimyasal gebelik geciriyorsun. uzulme diyemiyecegim uzuluceksin biliyorum ama inan bana gecicek ve cok saglikli bir gebelik çokta uzakta değil İnşirah ferahlığı versin rabbim yuregine
Lütfen bana çok dua edin bu gece nolursunuz Rabbim en kısa sürede beni yavruma kavuştursunAh canım benim. Eminim ki çok üzgünsündürbüyük ihtimalle kimyasal geçiriyorsun canım. Ama kesin de bile şey diyemem cihaz arızalanmıştır, ne bileyim başka bir şey olmuştur kan sonucu yanlış okunmuştur ona bir şey diyemem o yüzden. Ama yüksek ihtimalle kimyasal gebelik kuzum.
Üzülme diyemem, ben düşük yaotigimda da insanlar üzülme demişlerdi ama öyle olmuyor insan gerçekten çok üzülüyor, daha çift çizgiyi görünce bağ kuruyor. Ama hayat bu kuzum düşücez kalkicaz devam edicez. Sen de kendiji toparlayacaksin ve zamanı geldiğinde alacaksın bebisini kucağına inşallah
Etmez miyiz kuzum ederiz tabiLütfen bana çok dua edin bu gece nolursunuz Rabbim en kısa sürede beni yavruma kavuştursun
Peki kürtaj gibi bir şey yapılıyor mu yoksa vücut kendi kendine mi atıyor. Çok yoruldum psikolojik olarak. Tam hayal kurmaya başlıyorum bir sıkıntı çıkıyor
Benim bir kürtaj bebeğin gelişiminin durması sebebiyle 2 tane de kimyasal canım.en son kimyasal geçen aydı ve bu ay tekrar hamileyim.kurtaj olmazsın endişelenme çünkü kese filan oluşmamıştır adet gibi gelicek senden.ama sen her ihtimale karşı doktora git canım.kimyasal için tam su yüzden denilemiyor malesef ben yaşıma yumurta sperm kalitesine bağladım sebepleri kendimce onları düzeltmeye calistim. O hayal kırıklığını yorgunlugu tekrar başa almayı çok iyi anlıyorum seni ama inan bana gecicek.Kendine zaman tanı yıpratma kendini.Peki bundan sonraki süreci bana anlatır mısınız? Benim bir tanr de düşüğüm var neden böyle oluyor anlamıyorum tam ümitleniyotum mutlu oluyorum darbe geliyor çok yorgun ve bitkin hissediyorum kendimi
Allah yardimciniz olsun cnm evet yipratici bir surec ama sagliksizsa insaallah kimyasaldirPeki kürtaj gibi bir şey yapılıyor mu yoksa vücut kendi kendine mi atıyor. Çok yoruldum psikolojik olarak. Tam hayal kurmaya başlıyorum bir sıkıntı çıkıyor
Benim dedigim kahve rengi hatta bazen kırmızı ki ben dis gebelik ogrenmeden öncede adet oldm sonra lekelenmem devam edince dr a gttm o sekilde cikti gebelik. Yani her turlusunu bilmiorm ama benmkiyle karsilastirildiginda snnkinin dis gebelk olma ihtimali az. Yinede takip olmak gerekirBende de sürekli beyaz akıntı geçen hafta pembede olmuştu ama iki kere başka olmadı. Onun haricinde beyaz akıntı oluyor sürekli
Pıhtılaşma testlerinizi yaptirdiniz miPeki bundan sonraki süreci bana anlatır mısınız? Benim bir tanr de düşüğüm var neden böyle oluyor anlamıyorum tam ümitleniyotum mutlu oluyorum darbe geliyor çok yorgun ve bitkin hissediyorum kendimi
Devlet hastanesi bnm 7 haftalik bebegimi karnmdan goremedi sn hamile deilsin drdiMerhaba arkadaşlar hamile olduğumu geçen pazartesi idrar testinden ve kan soncumdan öğrenmiştim İlk beta hcg 886’ydı bir hafta geçti ve ilk kontrolüme gittim devlet hastanesinde doktor karından baktı kese vs.. hiçbirşey göremedi kan ver olmadı alttan bakarız dedi ve progestron testi de yaptı bugünkü sonucum bunlar yükselme var ama neden ultrasonda görünmedi kafam karıştı sevinsem mi üzülsem mi bilemedim
Eki Görüntüle 3521919
Kuzum zaten hiç ilgili bi doktor degıldi girmemle çıkmam 3-4 dakika sürmedi ben göremiyorum bi kan ver bakalım dedi gönderdi özele gideceğim kesinlikleDevlet hastanesi bnm 7 haftalik bebegimi karnmdan goremedi sn hamile deilsin drdi
Bence bir ozele gidin cnm bazi devlette makinalar cok kotu
İnsaallah güzel haberler alirsinizKuzum zaten hiç ilgili bi doktor degıldi girmemle çıkmam 3-4 dakika sürmedi ben göremiyorum bi kan ver bakalım dedi gönderdi özele gideceğim kesinlikle
Benzer bir sureci gectigimiz ay yasadim ve kimyasal gebelikle sonuclandi… seni cok iyi anliyorum. Icinden geldigin gibi davran agla uzul ama kendini parcalama. ve en onemlisi hemen bir doktor kontrolune gitMerhaba herkese. Ben ne yazacağımı bilemiyorum. Çok kötüyüm şu an. Sürekli ağlıyorum. 1 düşük gebeliğim vardı. Geçen hafta salı günü beta 25.3 çıkmıştı. 2 gün sonra 50.6 ya yükseldi. 4 gün sonra verdiğim kanda ise 69.3 olduğunu öğrendim. Dış gebelik mi geçiriyorum? Ne olur benimle bir konuşun. Ne yapacağımı şaşırdım. Şok oldum görünce. 200 lerde olması gerekmiyor muydu
Düşükte bebeğim incelendi genetik olarak sıkıntı görülmedi. Pıhtılaşma testi yapılmadı hiç. Rahmimde perde vardı ameliyat oldum Ağustos ayındaPıhtılaşma testlerinizi yaptirdiniz mi
Bu ikinci olacak kesinlikle yaptirmalisiniz
Tibbi genetikten esinizle birlikte randevu alin ve gidiniz
Genetik sorun yoksaDüşükte bebeğim incelendi genetik olarak sıkıntı görülmedi. Pıhtılaşma testi yapılmadı hiç. Rahmimde perde vardı ameliyat oldum Ağustos ayında
Teşekkür ederim inşallah kötü şeyler duymam doktorumdan. Çok dua edin bana nolur. Rabbim en kısa sürede bana da güzel haberler nasip etsin inşallah. Dediklerinizi doktoruma da söyleyeceğim yarınGenetik sorun yoksa
Pihtilasma testi yaptirin canim ozaman sebep o olabilir.
Birde ben suan serum tedavisi goruyorum basgisiklik icin tutunmasi icin
Eger pihtilasma cikarsa zaten sorun o dur ama cikmazsa bu serumu bir arastirin derim.