Popüler Konu 2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz erkek

OY: 0 0,0%
  • ikiz kız/erkek

• çoğul

• Ankete Katılan
    7
Çok üzgünüm canım çok geçmiş olsun benim de daha önce boş gebelik geçmişim var bu haftalarda ne yazık ki bebeği veya bebekten bir parçayı görmek istiyorlar 8.hafta son hafta.
Haklısın canım. Biraz bekleyim dedim yine de. Bir de çocukları ayarlamam lazım. Bütün gün bakacak biri lazım. O yüzden haftaya salı gidicem. Ya da Perşembe giderim bilmiyorum bakalım
İnşallah güzel haberlerini alacağız canım kalbini ferah tut
Detaylida da yoktu. Cihazlar gerçekten güzel ya. Asistan doktorla 3 kişi iki farklı cihazla baktı. Ne bileyim olsaydı görürlerdi. Nasip her şey
Hayırlısı böyleymiş. Cihazların eski olduğunu düşünsem gidicem özele ama detaylı da ki cihaz falan çok iyiydi. Yok yani büyük bebek.
İnşallah sizler sağlıkla kavuşun bebeklerinize. Nasip her şey. Vakti saati var demekki. Rabbim cocuklarima hayırlı uzun sağlık ömürler versin

Kızlar kesenin kendiliğinden düşme ihtimali yok mu sizce ? İlla kürtaj mı olmak gerekir

Canım benim Allahtan umut kesilmez inşallah senin için en güzeli en hayırlısı olur

Detaylı dan da çıktım. Detaylı da crl 27. Yolk sac yok dedi. Bebek yok. Bir hafta daha bekleyelim dedim. Duruma göre kürtaj olucam
canım benim, gönlünü ferah tut. bir hafta sonra bakalım ne olacak, hayırlısı olsun nasip böyleymiş demekten başka bir şey demeye dili varmıyor insanın.

Kızlar merhaba bugün doktora gittim 5+2 olduğunu ve keseyi gördük ama bebeği daha göremedik. 2-3 hafta sonra tekrar bakalım dedi. Sizce erken mi gittim. Bebeği göremedim ama besleyecek yapıyı gördüm dedi. Ben yine de stres yapıyorum

her zaman böyledir canım, önce kese ve yolc sac görülür. ondan 2 hafta sonra da her şey yolundaysa kalp atışı duyulur. içini ferah tut

Var ilaçla ama baya sancılı ağrılı yıpratıcı süreç oluyor onun için hiç bu durumu yaşama kürtaj yapalım demişlerdi bana.

Canım benim Allahtan umut kesilmez inşallah senin için en güzeli en hayırlısı olur

Canim benimde 8 haftanin sonuna kadar beklendi kurtaj yapildimisti ilaçla olmaz demişti bana doktor ama iyice arastirmak lazim tabi

canım benim, gönlünü ferah tut. bir hafta sonra bakalım ne olacak, hayırlısı olsun nasip böyleymiş demekten başka bir şey demeye dili varmıyor insanın.
Allah razı olsun kızlar. Sizler sağlıkla kavuşun inşallah ..

Çokk sevindim gözünüz aydın Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Benimde baya kesildi lekelerim progestan iyi geldi birazda yormuyorum kendimi tabi hepimiz için herşey çok güzel olsun

Çokk sevindim gözünüz aydın Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Benimde baya kesildi lekelerim progestan iyi geldi birazda yormuyorum kendimi tabi hepimiz için herşey çok güzel olsun
Allah razı olsun inşallah hepimiz kucaklarımıza alırız sağlıkla ve sağlıklı. Benimde geliyor yine lekeler ama bu kadar olabilir dedi. Bunada şükür

Yaşım 28
Son adet tarihi 6 Kasım döngüm 26 gün
İlk gebelik
5 haftalıkken kese ve yolk kese göründü
Doğum tarihi 13 Kasım.
İlk çocuğum olacak inşallah
Şu an 6+6 yım kalp atışı duymadık yarın kontrolüm var Eldorin

Kızlar kesenin kendiliğinden düşme ihtimali yok mu sizce ? İlla kürtaj mı olmak gerekir
Eğer bekledikten sonra eminseniz progestan kullanmayı bırakınca 2 3 gün içinde kendi düşebiliyor. Ben düşürmüştüm doktor parça kalma riski almayalım deyip beni kürtaja almıştı yine de genel anestezi ile. Bünyeye göre de değişebiliyor. Biraz daha bekle bakalım belki gelişme görülür

Kızlar bugün 5+6 kalp atışını gördük çok şükür. Dinletecekti ben dinletmeyin isterseniz dedim. bebeği 1.7 olarak ölçtü programlar 4 mm gösteriyodu bu hafta oysaki
ne kadar erken görmüşssünüz kalp atışını maaşallah. vajinal mi baktı acaba?

Canım hiç kanamam vs olmadığı için progestan kullanmıyorum. Sanırım Perşembe gidip bu kürtaj olucam. Eşim o gün izinli. Evde de 2 tane çocuk var. Onlara bakımını ayarlamam lazım. Bir de uzatmak istemiyorum. Bütün gebelik hallerini yaşıyorum. Boşu boşuna devam ettirmenin anlamı yok. Hayırlısı böyleymiş

Selam yaş 38 ilk cocuk sat 10 kasim . Kalp atisi henuz duyulmadi. Yaygin anksiyete bosuklugu.yuzunden malesef depresan.kullaniyorum dusuk.dozda. 5mg paxera. Asiri korkuyorum. Zaman nasil.gececek endisesi beni delirtiyor. Sizde de var mi bu kaygilar? Insallah noemaldir. Kusma.yok tiksinme, bas donmesi, halsizlik var . Allahim insallah bana.bir sans verir ve saglikli bir bebek.dunyaya getiririm. Hayat durdu sanki. Bir hafta once herseyi yapan ben korkudan vc ye gidemiyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…