Haklısın canım. Biraz bekleyim dedim yine de. Bir de çocukları ayarlamam lazım. Bütün gün bakacak biri lazım. O yüzden haftaya salı gidicem. Ya da Perşembe giderim bilmiyorum bakalımÇok üzgünüm canım çok geçmiş olsun benim de daha önce boş gebelik geçmişim var bu haftalarda ne yazık ki bebeği veya bebekten bir parçayı görmek istiyorlar 8.hafta son hafta.
Detaylida da yoktu. Cihazlar gerçekten güzel ya. Asistan doktorla 3 kişi iki farklı cihazla baktı. Ne bileyim olsaydı görürlerdi. Nasip her şeyİnşallah güzel haberlerini alacağız canım kalbini ferah tut
Hayırlısı böyleymiş. Cihazların eski olduğunu düşünsem gidicem özele ama detaylı da ki cihaz falan çok iyiydi. Yok yani büyük bebek.Ah Kuzucum çok üzgünümacaba özele de mi gitsen farklı bir bakış açısı, farklı cihazlar belki de durum üzücü bir durum değildir. Şu an sen tam olarak kaçıncı haftadasın sata göre . Belki de haftaya görülür duyulur bebişin. Hem bi doktor yolksac var demiş biri yok demiş.bence bi özele git nolur bizi de habersiz bırakma. Hepimiz sana dua edeceğiz
Çok sevindim ne güzel bir haberSelammm kızlar geldim!
Kalbi pıtır pıtır atıyor minik kelebeğimin.Kanama alanı yok vs yok çok şükür her şey yolunda 7 tüp kan verdim ama gerzek gibi ne video çektim ne fotoğraf aldım neyse artık bir sonraki kontrole
94bassuk @kittenlyy @Cemile hatun Elo16 ve merak eden diğer kızlar
Var ilaçla ama baya sancılı ağrılı yıpratıcı süreç oluyor onun için hiç bu durumu yaşama kürtaj yapalım demişlerdi bana.Kızlar kesenin kendiliğinden düşme ihtimali yok mu sizce ? İlla kürtaj mı olmak gerekir
Canım benim Allahtan umut kesilmez inşallah senin için en güzeli en hayırlısı olurHaklısın canım. Biraz bekleyim dedim yine de. Bir de çocukları ayarlamam lazım. Bütün gün bakacak biri lazım. O yüzden haftaya salı gidicem. Ya da Perşembe giderim bilmiyorum bakalım
Detaylida da yoktu. Cihazlar gerçekten güzel ya. Asistan doktorla 3 kişi iki farklı cihazla baktı. Ne bileyim olsaydı görürlerdi. Nasip her şey
Hayırlısı böyleymiş. Cihazların eski olduğunu düşünsem gidicem özele ama detaylı da ki cihaz falan çok iyiydi. Yok yani büyük bebek.
İnşallah sizler sağlıkla kavuşun bebeklerinize. Nasip her şey. Vakti saati var demekki. Rabbim cocuklarima hayırlı uzun sağlık ömürler versin
Canim benimde 8 haftanin sonuna kadar beklendi kurtaj yapildimisti ilaçla olmaz demişti bana doktor ama iyice arastirmak lazim tabiKızlar kesenin kendiliğinden düşme ihtimali yok mu sizce ? İlla kürtaj mı olmak gerekir
canım benim, gönlünü ferah tut. bir hafta sonra bakalım ne olacak, hayırlısı olsun nasip böyleymiş demekten başka bir şey demeye dili varmıyor insanın.Detaylı dan da çıktım. Detaylı da crl 27. Yolk sac yok dedi. Bebek yok. Bir hafta daha bekleyelim dedim. Duruma göre kürtaj olucam
her zaman böyledir canım, önce kese ve yolc sac görülür. ondan 2 hafta sonra da her şey yolundaysa kalp atışı duyulur. içini ferah tutKızlar merhaba bugün doktora gittim 5+2 olduğunu ve keseyi gördük ama bebeği daha göremedik. 2-3 hafta sonra tekrar bakalım dedi. Sizce erken mi gittim. Bebeği göremedim ama besleyecek yapıyı gördüm dedi. Ben yine de stres yapıyorum
Var ilaçla ama baya sancılı ağrılı yıpratıcı süreç oluyor onun için hiç bu durumu yaşama kürtaj yapalım demişlerdi bana.
Canım benim Allahtan umut kesilmez inşallah senin için en güzeli en hayırlısı olur
Canim benimde 8 haftanin sonuna kadar beklendi kurtaj yapildimisti ilaçla olmaz demişti bana doktor ama iyice arastirmak lazim tabi
Allah razı olsun kızlar. Sizler sağlıkla kavuşun inşallah ..canım benim, gönlünü ferah tut. bir hafta sonra bakalım ne olacak, hayırlısı olsun nasip böyleymiş demekten başka bir şey demeye dili varmıyor insanın.
Çok teşekkür ederim biraz rahatladımher zaman böyledir canım, önce kese ve yolc sac görülür. ondan 2 hafta sonra da her şey yolundaysa kalp atışı duyulur. içini ferah tut
Çokk sevindim gözünüz aydınMerhabalar herkese. Şu anlık güzel haberlerim var. Benim miniğim yaşamayı seçmiş gibi görünüyor. Dün doktor kontrolüm vardı. Düşük yaptığını öğreneceğim diye gittim ama hani bi kanama vs olmadı ekstra ama sanki hissetmiyorum onu bana öyle geliyordu. Karından muayene etti önce bende kesemi görünce ekranda şaşırdım çünkü kesem bir öncekinde yuvarlak değil eğri büğrü elips olmuştu. Doktor güzel haberlerimiz var galiba dedi. Bi Altan’da bakalım dedi. Sonra bebeğimi gösterdi pıt pıt atıyor. Kalbini duydum minicik atışları. Doktor dedi ki neymiş allahtan ümit kesilmezmiş. İyiki progestana devam ettik dedi. Normalde 7 haftalık olması gerek bat a göre. 6+1 olduğunu öğrendik 10 Ağustos doğum dedi. Bu duyguyu anlatamam. Hala lekelenmelerim var olabilir dedi bu kadar. Progestana devam ediyoruz. Eğer bir önceki ultrason görüntüsü olsaydı inanın ne dediğimi anlayacaktınız şekilsiz kese düşüğe yakın.. ve sonunda mucize sanki
Allah razı olsun inşallah hepimiz kucaklarımıza alırızÇokk sevindim gözünüz aydınAllah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Benimde baya kesildi lekelerim progestan iyi geldi birazda yormuyorum kendimi tabi hepimiz için herşey çok güzel olsun
Yaşım 28Selam Güzel Ağustos anneleri
ÖNEMLİ
LÜTFEN LİSTEYE EKLENMEK İCİN BENİ (@ ELDORİN) ETİKETLEYEREK
YAŞ, KAÇINCI ÇOCUK, SON ADET TARİHİ (EĞER GORULDUYSE) KESE VE KALP ATIŞI TAHMİNİ DOGUM TARİHİ YAZİNİZ.
mzaniza gebeliginizi ekleyerek takip etmek için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz.
13 Ağustos doğum
Bildiğiniz gibi kısa bir süre önce açtığımız gün gün hamilelik, gebelik sayfasında hamilelik boyunca bebeğinizin gelişimini gün gün ve tarihe göre izleyebileceğiniz bir uygulama paylaşmıştık. Türkiye'de bir ilk olan bu uygulama sayesinde tahmini doğum tarihini girerek bebeğinizin gelişimini izleyebiliyorsunuz.
Artık bu uygulamada kullanılan bilgileri imza alanınızda diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsiniz.
Yapmanız gereken : Profil sayfanıza girerek, Kişisel Bilgiler bölümündeki Bebeğinizin Tahmini doğum Tarihi alanına bebeğinizin tahmini doğum tarihini gün-ay-yıl formatında yazmanız. Örneğin : 01-08-2025
Bebeğinizin tahmini doğum tarihini doktorunuzdan öğrenebileceğiniz gibi, sitemizde bulunan tahmini doğum tarihi ve gebelik hesaplama sayfasından da kendiniz hesaplayabilirsiniz.
Sevgiler
ANNE ADI YAŞ Kaçıncı
ÇocukSAT. KESE KALP ATIŞI T D T @tilyam 30 2 25 Ekim 5+4 6+4 31 Temmuz Eldorin 35 2 23 Ekim 8+0 8+0 01 Ağustos @Sakayik35 33 1 25 Ekim 4+6 6+5 01 Ağustos @turuncusev 27 1 25 Ekim 5+0 7+4 01 Ağustos @Bu benim dunyam 35 2 25 Ekim 5+3 7+3 01 Ağustos Heyecanli89 35 3 26 Ekim 5+4 02 Ağustos @Umutvari 32 1 24 Ekim 5+1 5+6 02 Ağustos Elo16 29 3 26 Ekim 02 Ağustos @papatya insan 31 2 14 Kasım 02 Ağustos @gcmnkiz 28 1 27 Ekim 5+4 5+4 03 Ağustos @Mercan24 30 1 30 Ekim 5+1 6+2 03 Ağustos Wunsch_dk 29 1 28 Ekim 5+1 04 Ağustos @anoniiim 33 1 29 Ekim 5+0 6+0 05 Ağustos @maysahanim 24 1 29 Ekim 05 Ağustos 94bassuk 30 2 29 Ekim 4+3 6+2 05 Ağustos N nonsense38 34 3 29 Ekim 5+0 6+2 05 Ağustos @RukiyeKK 36 2 29 Ekim 6+2 05 Ağustos @kngl999 32 1 30 Ekim 5+0 6+2 06 Ağustos @elafel 29 1 30 Ekim 4+3 06 Ağustos @Flowersgirl57 29 1 30 Ekim 5+4 6+2 06 Ağustos ben boyle sey gormedim 34 2 30 Ekim 5+6 07 Ağustos @pitircikkurdu 28 1 31 Ekim 5+2 6+4 07 Ağustos @alra5555 23 1 4 Kasım 4+6 07 Ağustos @mirage12 36 2 1 Kasım 4+6 08 Ağustos @Pukito 27 1 1 Kasım 08 Ağustos @yulafff 33 1 1 Kasım 08 Ağustos karamel Latte 27 1 1 Kasım 5+4 08 Ağustos @Cemile hatun 40 2 2 Kasım 5+1 5+6 08 Ağustos @shneh 31 1 1 Kasım 5+3 08 Ağustos @miremsux 28 1 31 Ekim 09 Ağustos @ioniq66 30 1 3 Kasım 5+1 10 Ağustos @Gareysar 28 2 3 Kasım 10 Ağustos @hobicianne 27 2 5 Kasım 11 Ağustos @sonsuzaskk 36 1 5 Kasım 11 Ağustos V Visnee_ 34 2 6 Kasım 4+6 13 Ağustos @Merve3553 28 4 7 Kasım 5+0 13 Ağustos @karenhan 34 2 ikiz 30 Ekim 4+6 5+6 13 Ağustos C cirozbaligi 33 2 6 Kasım 13 Ağustos @8996asya 28 1 31 Ekim 14 Ağustos @Jokeranne 33 1 7 Kasım 4+4 14 Ağustos @Leylambaharim 35 2 1 Kasım 15 Ağustos @mira mubi 31 1 ikiz 8 Kasım 4+4
5+1(sürpriz ikinci kese)15 Ağustos @tetra 30 2 8 Kasım 15 Ağustos @sumeyyesk 24 2 9 Kasım 16 Ağustos @bettysbb 30 1 12 kasım 19 Ağustos 11limon11 33 2 15 Kasım 22 Ağustos @cikoton 27 1 15 Kasım 22 Ağustos @akrephanim 33 1 16 Kasım 23 Ağustos @nnurrcann 24 1 13 Kasım 23 Ağustos
Eğer bekledikten sonra eminseniz progestan kullanmayı bırakınca 2 3 gün içinde kendi düşebiliyor. Ben düşürmüştüm doktor parça kalma riski almayalım deyip beni kürtaja almıştı yine de genel anestezi ile. Bünyeye göre de değişebiliyor. Biraz daha bekle bakalım belki gelişme görülürKızlar kesenin kendiliğinden düşme ihtimali yok mu sizce ? İlla kürtaj mı olmak gerekir
ne kadar erken görmüşssünüz kalp atışını maaşallah. vajinal mi baktı acaba?Kızlar bugün 5+6 kalp atışını gördük çok şükür. Dinletecekti ben dinletmeyin isterseniz dedim. bebeği 1.7 olarak ölçtü programlar 4 mm gösteriyodu bu hafta oysaki
Canım hiç kanamam vs olmadığı için progestan kullanmıyorum. Sanırım Perşembe gidip bu kürtaj olucam. Eşim o gün izinli. Evde de 2 tane çocuk var. Onlara bakımını ayarlamam lazım. Bir de uzatmak istemiyorum. Bütün gebelik hallerini yaşıyorum. Boşu boşuna devam ettirmenin anlamı yok. Hayırlısı böyleymişEğer bekledikten sonra eminseniz progestan kullanmayı bırakınca 2 3 gün içinde kendi düşebiliyor. Ben düşürmüştüm doktor parça kalma riski almayalım deyip beni kürtaja almıştı yine de genel anestezi ile. Bünyeye göre de değişebiliyor. Biraz daha bekle bakalım belki gelişme görülür
Direkt combs bakıldı mı sizde bizde de kan uyuşmazlığı var ama direkt combs negatif geldiMuayeneye gidenlerden güzel haberler inş.
Sabah lekelenme oldu kahverengi. Acilde kan uyuşmazlığı için iğne olmayı bekliyorum. Bebeği gördük henüz kalp atışı için erken dedi cihaz görmemiş.