Aralık-Ocak Ayı Gebelik Planlayanlar

Valla dünden beri şeytan diyo git şurdan al bi tane. Fazla para vermemek için kendimi zor tutuyorum. Benimkide dağıtımda felan değil🤣 her kadının evinde gebelik testi stoğu bulunmalıymış, testsiz kalmıycam artık 🤣🤣
aynen bır de nedense çok cahilce belki ama direk gebelik testi isteyince bi herkesın bakısları tuhaf gelıyo bana D: online alıp stoklucam :KK70: senin kaç gün var regle

Çok teşekkür ederim inşallah ümitlerimiz meyvesini versin bu ay 🤲 gittim tabi hiçbir sorun yok, hsg de çekildim, tertemiz dediler. Bir kere çatlatma iğnesi denedik belki çatlamıyorsa diye ama aslında çatlıyor ve hatta iğneyi vurur vurmaz bir kaç saate çatlamış onda da geç kaldık 🤷‍♀️ şimdi bu ay belki mikroçip aşılama deneriz yaşım 35 olacak o yüzden biraz da üzerine düşüyorum konunun. Allah ım kolaylıkla nasip etsin herkese..
Aminn inşallah canim inşallah 🙏 gerçekten zorlu bir süreç. Elimizden gelen birsey olmadan sadece bekliyoruz bu yolda. İnşallah Allahım kolayca nasip eder 🙏
Iyi canim en azindan bir sorun yokmus. Bekle bakalim zamani gekmedi demek ki. Tabi böyle demesi kolay ben de senle ayni durumdayim. Bi yanim zamani gelince olacaktir diyo diger yanimda hadi olsuuun diyo 🥲 bide bir kere hamilelik duygusunu tattim ya simdi daha cok istiyorum bilmiyorum 🥲
Ayrica yaşında birsey yok ki benim arkadasim 35 inde daha yeni evlendi. Yaşı bence hic dert etme

siz ısrarla istemediğiniz sürece kafasına göre kimse size gelmemeli bence anne baba kv kp kim olursa olsun. ben ısrar ettiğim halde gelmiyorlar 😂😂😂😂
Yani benim istememe gibi durumum yok ccunku kendi annem de geldı 1 ay.. benim şuan burada yaşadığımız ev ikinci evimiz. Yazları kendi evimdeyım 3ayy.. eşimin mesleği gereği 2. yıl burada sadece kış aylarında buradayız normalde 7,5 yıldır böyle kalma mevzumuz olmadı ilk kez olacak 1500 km uzaktayz Aslında onlar 10 günlük falan gelecekti eşim bana sormadan uçak biletleri çok uyguna kampanya yapmış 10 gün öncesinden gelin dedi Ben de telefonda konuşurken gelmeyin diyemedim yarım ağızda tabii gelin falan dedim başta kayınvalidem olmaz dedi sonra kayınpederime söylemiş gelmeye karar verdiler Şok oldum ve eşimi de bir güzel fırçaladım 🤪🤣

İndirdim ayarladım önceki adet döngülerimi girdim, fotoğrafı ekliyorum bugüne bat diyor bakalım yarını da bekleyeceğim. Birde uygulama da yalnızca yabancı diller var sanırım? Sizde de öyle mi?
Evet sadece yabancı dıl ben yurtdışında yaşıyorum bir çok arkadaşım da bu App i yükledi kesinlikle doğru çıkıyor

yaa eşinizin ailesinin bir hafta 15gün falan kalması sizi germiyor mu beni düşüncesi bile hayatta soğutuyo :KK70: neden böyleyim bilmiyorum
En korktuğum şeydiii benim öyle bir şey imkansız diyordum Çünkü aile apartmanında oturuyoruz ve inanın mesafeliyiz yani komşu gibi Çat kapı da gelmezler rahatsız etmezler şimdi uzağa gelince kaçınılmaz son oldu seneye gelmezler herhalde yeter zaten seneye de biz döneceğiz Temelli evimize tekrar 🥳

En korktuğum şeydiii benim öyle bir şey imkansız diyordum Çünkü aile apartmanında oturuyoruz ve inanın mesafeliyiz yani komşu gibi Çat kapı da gelmezler rahatsız etmezler şimdi uzağa gelince kaçınılmaz son oldu seneye gelmezler herhalde yeter zaten seneye de biz döneceğiz Temelli evimize tekrar 🥳
ben de aile apartmanında büyüdüm ve malesef bizimkiler çok içli dışlı olmayı sevıyorlardı o yüzden mıç mıç sürekli gidip gelmelerden kalmalardan nefret edıyorum, bıze normal oturmaya geleceklerinde bile geriliyorum sanki evimde bende sunduklarımda kusur bulucaklarmış gibi bilemiyorum belki de enerjim tutmadı, ya da aile apartmanında buyudugum ıcın sogudum bu vıcık vıcık ılıskılerden :) inşAllah dönersiniz ve kalmalı mısafırlık olayı bıter. bu kadar bebekk ıstedıgımız donemde bır de bunun gergınlıgı. onları bı yere falan gonderemıyomusunuz gün içinde :KK70: çıksın bı hava alsınlar :KK70:

Yani benim istememe gibi durumum yok ccunku kendi annem de geldı 1 ay.. benim şuan burada yaşadığımız ev ikinci evimiz. Yazları kendi evimdeyım 3ayy.. eşimin mesleği gereği 2. yıl burada sadece kış aylarında buradayız normalde 7,5 yıldır böyle kalma mevzumuz olmadı ilk kez olacak 1500 km uzaktayz Aslında onlar 10 günlük falan gelecekti eşim bana sormadan uçak biletleri çok uyguna kampanya yapmış 10 gün öncesinden gelin dedi Ben de telefonda konuşurken gelmeyin diyemedim yarım ağızda tabii gelin falan dedim başta kayınvalidem olmaz dedi sonra kayınpederime söylemiş gelmeye karar verdiler Şok oldum ve eşimi de bir güzel fırçaladım 🤪🤣
kötü olmuş gerçekten.. ama siz çalışmalara devam edin bence duş olayını da sabaha bırakın hemen kalkıp yıkanmayın zaten uzanmak gerekiyormuş biraz öyle deniyor

Bir gelişme yok canım hala regl olmadım doktora gittim normalde devletten almıştım özele gittim dayanamadım bir sorun yok dedi kistten korkmuştum yokmuş. Hafif bir hormonlar düzensizmiş bu da beslenmemle alakalı perşembe günü de devlete gözükeceğim onun dışında buraya da attım zaten ovü takibi oldu yumurtlamsm ve çatlamam oldu yumurtlama tarihime göre 24 aralıkta regl olmam lazım test yapmıyprum artık😂😂bir belirtim de yok
Bak benim dediğim gibi oldu canım. Sen değerlendir yeniden yumurtluyosundur demiştim. Çok şükür ☺️ Kist olmasında bebişin nasibi varsa gelir☺️❤️

Kuzum iyidir nolsun bugün gittim keseyi görmek için doktorum bakmadan kan aldırdı kanın artış durumuna göre bakalım dedi kanım güzel artmış en son Çarşamba günü vermiştim 298 di dün 3329 olmuş doktorum en kötü 900 bekliyordu öyle bende 8 haftalık olunca gideyim dedim kalp atışı kese hepsi gözükür dedim sen ne yapıyorsun nerelerdesin ❤️❤️❤️
Oy maşaAllah canım benim çok sevindim ☺️❤️ keseyi de kalp atışını da sağlıkla gör duy inşaAllah ☺️

Ben de ne yapayım yoğunluk içine daldım giremedim buraya pek. Girdiysem de bildirim gelmeyince bakamadım bu gruba❤️☺️

Kizlar galiba bende eleniyorum bu ay.
Dünden beri normal akıntımda hafif kırmızılar var. Bugun biraz daha artti gibi geliyor. Normalde regl baslamadan 2 3 gün once falan kahverengi lekelenmelerle baslardi anlardim geliyor gelmekte olan diye ama bu defa direkt kirmizi sekilde geliyor. Sanirim elenmek üzereyim. Oysa umutlanmistim güzel degerlendirmistik.
Kürtaj sonrası ilk regl dönemim olacak hem gerginim hemde keske bu ay tutsaydı diyorum. Çok modum düştü ya 😔😔

aynen bır de nedense çok cahilce belki ama direk gebelik testi isteyince bi herkesın bakısları tuhaf gelıyo bana D: online alıp stoklucam :KK70: senin kaç gün var regle
Evet ben bide içerde müşteri varsa söyleyemiyorum tanıdık çıkar diye çok saçma🤣 benim ilk doğumdan sonra doğru dürüst olmadı 2 kez oldum, olmuyorum gibi bişey. Ama bu ay ağrılarım oldu hamilelikten şüphelendim değilsede yumurtlamaydı heralde. Bi test yapcam değilse haftaya bekliyorum regl. O da değilse doktor yolu 🥲 sizin kaç gün var

Kizlar galiba bende eleniyorum bu ay.
Dünden beri normal akıntımda hafif kırmızılar var. Bugun biraz daha artti gibi geliyor. Normalde regl baslamadan 2 3 gün once falan kahverengi lekelenmelerle baslardi anlardim geliyor gelmekte olan diye ama bu defa direkt kirmizi sekilde geliyor. Sanirim elenmek üzereyim. Oysa umutlanmistim güzel degerlendirmistik.
Kürtaj sonrası ilk regl dönemim olacak hem gerginim hemde keske bu ay tutsaydı diyorum. Çok modum düştü ya 😔😔
Kürtajdan sonra daha kolay hamile kalınıyorhiç üzülme canım

Oy maşaAllah canım benim çok sevindim ☺️❤️ keseyi de kalp atışını da sağlıkla gör duy inşaAllah ☺️

Ben de ne yapayım yoğunluk içine daldım giremedim buraya pek. Girdiysem de bildirim gelmeyince bakamadım bu gruba❤️☺️
Amin amin canım bende pek giremiyorum bakıp çıkıyorum bir gün boş bir gün direksiyon dersim var o kadar dolu geçiyor ki ev iş çocuk derken bayılıyorum 🥴❤️❤️

Evet ben bide içerde müşteri varsa söyleyemiyorum tanıdık çıkar diye çok saçma🤣 benim ilk doğumdan sonra doğru dürüst olmadı 2 kez oldum, olmuyorum gibi bişey. Ama bu ay ağrılarım oldu hamilelikten şüphelendim değilsede yumurtlamaydı heralde. Bi test yapcam değilse haftaya bekliyorum regl. O da değilse doktor yolu 🥲 sizin kaç gün var
benım de 22 kasım pazar günü olmam lazım umarım olmam yaa gecen aykı kımyasaldan sonra bu ay ben de cok umıtlıyım doktor daha kolay olacak bır sonrakı gebelıgın demıstı cok heves ettım

yaa eşinizin ailesinin bir hafta 15gün falan kalması sizi germiyor mu beni düşüncesi bile hayatta soğutuyo :KK70: neden böyleyim bilmiyorum
Ya açıkcası sadece cinsellik değil. Bana eziyet gibi geliyor. Yemeği bulaşığı hizmeti yatağı yorganı çamaşır. Uzun bir süre 1 ayev sahibine eziyet oluyor. İnsan kendi kendine bazen bi makarna yer oturur ama misafir olunca öyle değil

X