• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    14
Kızlar iki hafta önce 5 haftalık dedi Dr bu hafta 6. Haftadasınız dedi bende 7 olması gerekmiyor mu diye sordum bebeğe göre bakıyoruz bir iki hafta şaşmalar olur önemli değil dedi yaşayan var mı başka böyle bişey?
Evet gec dolenme oluyor bu, bende de durumlar ayni, genelde ileri yaş, gec yumurtlama veya pcolu insanlarda sık karsilasilan bir durumdur

Korktum acaba bebek gelişimi mi geri diye aman öyle olsun bakalım. Teşekkürler 🙏
Allah korusun yani yanlış olcuorlr bebek olmadn sonra degisende duydum
O nedenle ikinci muayenede netlesir yine gec geliyorsa ozmn kesn geç döllenme diyorlar. Tabiki geri olma ihtimalide var Rabbim korusun ben şimdi ikinci muayenemi bekliorm o nedenle bende telasliym.

Kızlar merhaba. Sat a göre 5+6 haftalık hamileyim. Dün beta 8125 çıktı ama hem karından hem alttan kese görünmedi. Doktor rahim gayet kalın küçük olduğu için görünmüyor dedi ama ben farklı bişey olmasından korkuyorum

Bende 7. Haftaya girdim die sabah 7. Haftada neler yaşanır die googleden baktım ağrılar artıyor :) bebişin el ayak tomurcukları büyüyor ♥️

7 Haftalık Gebelikte Annedeki Değişiklikler​

Gebeliğin yedinci haftasında annedeki değişiklikler, fiziksel ve ruhsal boyutta gözlenir. Anne adayı, kendini sürekli yorgun hissedebilir. Bunun yanında karnında büyüme başlar. Bel ve sırt ağrısı şikayeti, şişkinlik, gaz sancısı, kasık ağrısı gibi şikayetleri olabilir. Bu fiziksel şikayetlerin de etkisiyle ruhsal olarak da yorgun hissedebilir. Hafif tüylenme, artan sivilceler de yaygın şikayetlerdir. Memelerde büyüme ise gözle görülür derecededir.
7. Haftadayım ben de iki gündür bu neyin nesi diyorum regl sancısı çekiyorum 2 gündür ve göğüslerim çok sızlıyor :mad:

7. Haftadayım ben de iki gündür bu neyin nesi diyorum regl sancısı çekiyorum 2 gündür ve göğüslerim çok sızlıyor :mad:
Bende de var uc gundur sanci
İlk gun karnimin iki yani agridi, ikinci gun kasiklarm, bugunde karnimin iki yani agriyo ust bolgede kasiga dogru
Sizdeki agri nasil birsy ?

Kızlar iki hafta önce 5 haftalık dedi Dr bu hafta 6. Haftadasınız dedi bende 7 olması gerekmiyor mu diye sordum bebeğe göre bakıyoruz bir iki hafta şaşmalar olur önemli değil dedi yaşayan var mı başka böyle bişey?
Benim de daha sadece keseyi gördüğünde kese boyutuna göre 5 haftalık demişti. 1 buçuk hafta sonra gittik 6+4 falan olmalıydı bebişin boyutunu ölçtü ve 5+5 dedi. Sonra hep düzenli gitti. Beneğe göre karar veriyorlar kuzum

Kızlar hamile pilatesi ya da yogasına başlayan var mı? Biraz daha beklesem mi? Karar veremedim. Hangisine başlasam ya da ikisine de mi?
Ben gebe olduğumu öğrenene kadar hep gittim reformer pilatese. Öğrenince bıraktım. Fizyoterapist 4. Aydan sonra başlayabilirsin o da doktorun önerirse dedi :)

Arkadaşlar merhaba muayene sonrası olumlu olursa gruba katılırım diye kendimce bir açıklama yapmıştım. Doktorum 3 hafta sonra gel demişti bugün 3 hafta oldu ptesi giderim 10 hafta oluyor demiştim kendimce ama dayanamadım 😂
Gittik bugün 9+5 gayet güzel 2 hafta sonra ikili testler için gelirsin dedi ben içerde hareket ettiğini fark ettim doktora sordum hareket mi etti diye eder ama sen 20 haftaya kadar hissetmezsin dedi.
Biraz karnımı hareket ettirdi ultrason cihazının ucuyla bizim fasulye başladı el sallamaya sonra ayaklarını oynatmaya gözümden yaş gelmiş fark etmedim bile eşim olmasa video kaydı almasa adam ne dedi hatırlamıyordum bile o an da kaldım ben elleri vardı ellerini gördüm çok garip bir his mucizevi bişey Allahım hepimizin evlatlarını herbirimize bağışlasın kucağımıza almayı nasip etsin 🧿🤍
Adım Gamze 25 yaşındayım ilk çocuğum bir kaybım vardı.
Tekirdağ da yaşıyorum
Kese 5+3 sanırım
Kalp atışı 6+5🧿
Tahmini doğum tarihi 4 ağustos ama niyeyse temmuzun son haftası gelicek gibi hissediyorum🧿🤍

Eklentiler

• 1000018230.jpg
    1000018230.jpg
    64,8 KB · Görüntüleme: 49
Son düzenleme:
Kızlar merhaba bişey sormak istiyorum ilk kesenizi vajinal ultrason ile mi gördü doktorunuz. Yada karından kaç haftalıkken gözüktü ilk
Selamlar benim son adet tarihim 28 ekimdi. 29 kasımda hamile olduğumu öğrendim 3 aralıkta ilk randevuma gittim. Doktorum karnımdan baktığında göremedi vajinal baktık. Gördü keseyi 5 haftalıktı. Diğer hafta karnımdan gördü keseyi. Yani ben de vajinal baktırmak istemesemde o kadar çok bakıldı ki… 5 kere felan vajinal bakılmak zorunda kaldı.. düşük tehlikesi yaşamıştım. Ama çok şükür iyiyiz. Bence doktorunuz ne diyorsa onu yapın ☺️

Kabızlık için yazan çok vardı ben zeytinyağı ve kuru kayısıyı uzun bir süre denememe rağmen sonuç alamadım doktor bugün Dupholac diye bir şurup verdi 24 ila 48 saate etkisini gösterir dedi ben bir dener yazarım buraya daha önce kullanan oldumu

Kabızlık için yazan çok vardı ben zeytinyağı ve kuru kayısıyı uzun bir süre denememe rağmen sonuç alamadım doktor bugün Dupholac diye bir şurup verdi 24 ila 48 saate etkisini gösterir dedi ben bir dener yazarım buraya daha önce kullanan oldumu
Benim kediye kabız olduğunda veteriner yazmıştı 🙈 onda işe yaradı ben bi kere içtim tadı berbat ve işe yaradığını da hissetmedim🤭

Ben de bugün bu şuruptan kullandım, henüz bir etkisi olmadı resmen kıvranıyorum

Back
X