• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ŞUBAT 2025 TÜP BEBEK SÜRECİNDE OLANLARIN PAYLAŞIM ALANI 🌹

Yeni bir topikle yeniden buradayız. Değerli bilgilerimizi ve tecrübelerimizi buradan paylaşalım 🧡
Recep ayı hepimize güzel haberler getirsin inşallah 🥰
Bu topikte olumsuz deneyimleri ve kulaktan duyma bilgileri paylaşmak yasak ❌
Edindiğimiz güzel bilgileri önerileri birbirimizle paylaşalım. ♥️
Daha fazla bekletmeden güzel yavrularımıza kavuşalım 🤎 daha önceki topiklerde birbirimize çok kuvvet olduk , bazen beraber üzüldük ağladık bazen beraber mutlu olduk bu topik de hepimize mutluluk getirsin 🩶
Bismillah deyip yeni tablomuzu oluşturalım 🩷
Sürece girecek olan ve süreci devam eden tüm değerli kadınları buraya bekliyorum 🌹

Nickbaşlama tarihikaçıncı deneme ?Sonuç :nazar:
espressoc espressoc 21 Ocak reglle2
A Anneolmayolundayim 28 ocak4
S Semsem21 15 Ocak test4
Merhaba benim 30 aralıkta başladı sürecim ilk tüp bebek denemem şuan yumurta takibi yapılıyor benide ekleyebilirsiniz listeye ☺️

Evet 2 yıl spiral hep takılı kaldı. Her histeroskopide taktılar şeklini tutsun diye
Hee ona rağmen, allah yardımcınız olsun, inşallah bebişiniz sizinledir. Geçen bir doktorun canlı yayınını izledim. Endometrium kalınlaşması sorunu olan bir kadın varmış ve transfer olmuş pozitif sonuç almışlar. Allah nasip ederse olmayacak şey yok 🥰🤲🏻🌼

Hee ona rağmen, allah yardımcınız olsun, inşallah bebişiniz sizinledir. Geçen bir doktorun canlı yayınını izledim. Endometrium kalınlaşması sorunu olan bir kadın varmış ve transfer olmuş pozitif sonuç almışlar. Allah nasip ederse olmayacak şey yok 🥰🤲🏻🌼
İnşallah. Allah gönlünüze göre versin, sağlık versin. Ben 4 yıllık sürecimde hiç bu aşamaya gelmemiştim. 1. Yılımızdan sonra 1 kez gebe kaldım ama oda düşük oldu, sonra ilk histeroskopiden sonra bir daha gebe kaldım o da kimyasal oldu. Bütün bu yaşanılan olumsuzlukların sebebi geçirdiğimiz küretajlar, histeroskopiler operasyonlar... yapılan her müdahale farklı bir tahribat yaratıyor

İnşallah. Allah gönlünüze göre versin, sağlık versin. Ben 4 yıllık sürecimde hiç bu aşamaya gelmemiştim. 1. Yılımızdan sonra 1 kez gebe kaldım ama oda düşük oldu, sonra ilk histeroskopiden sonra bir daha gebe kaldım o da kimyasal oldu. Bütün bu yaşanılan olumsuzlukların sebebi geçirdiğimiz küretajlar, histeroskopiler operasyonlar... yapılan her müdahale farklı bir tahribat yaratıyor
Kesinlikle , ruhumuzda da tahribat yapıyor malesef... Pıhtılaşma testi yaptırdınız mı

Merhaba iyi akşamlar.
Herkese süreçlerinde kolaylıklar dilerim Allah yardımcımız olsun sağlıkla huzurla güzel günlere ulaşalım inşallah.
Bende bugün opu oldum transfer süreci Şubat gibi olur sanırım Şubat için açıldığını görünce gelmek istedim 🥰

Merhabalar, ben de ikinci kez yumurta toplama icin surece yeniden baslayacagim onumuzdeki gunlerde😊adetimin gelmesini bekliyorum, ama transfer ne zaman olur artik bir fikrim yok :)

Espressoc Merhaba cnm yeniden ayağa kalktığını kendini topladığını görmek çok güzel inşallah bu son olur bu transferin sana yavrunu kavuşturur sana ve tabii ki tüm isteyenlere. Bni de ekler misin 8 Ocak transfer 3. Deneme

Espressoc Merhaba cnm yeniden ayağa kalktığını kendini topladığını görmek çok güzel inşallah bu son olur bu transferin sana yavrunu kavuşturur sana ve tabii ki tüm isteyenlere. Bni de ekler misin 8 Ocak transfer 3. Deneme
Merhabalar çiçeğim 🥰 çok şükür psikolojik ağırlıktan biraz kurtuldum kendime geldim. Yeniden sürece gireceğim tam hazır değilim şuan ama inşallah Şubat a kadar kendime gelirim 🥰 hemen ekliyorum inşallah çok güzel sonuçlar alirsin sımsıkı tutunur embriyon sana 🥰

Merhabalar çiçeğim 🥰 çok şükür psikolojik ağırlıktan biraz kurtuldum kendime geldim. Yeniden sürece gireceğim tam hazır değilim şuan ama inşallah Şubat a kadar kendime gelirim 🥰 hemen ekliyorum inşallah çok güzel sonuçlar alirsin sımsıkı tutunur embriyon sana 🥰
Amiiiiiiinnnnn 🤲 Allah razı olsun kuzum. Çok şükür cnm tekrar söyleyeyim çok sevindim snn adına. Bundan sonra mutlu haberlerle yazışırız inşallah 🤲🤲

Kafaya hiç bir şey takmıyoruz kendimizi Dr. Bırakıyoruz ne diyorsa onu yapıyoruz ve sağlıklı beslenip süprizi bekliyoruz tamam mı kızlar stres yok okey 😍

Back
X