2024 Temmuz ayı tüp bebek transferleri

Selam kızlar nasılsınız 🥰 Bekleme süreciniz nasıl gidiyor,ben 1 Temmuzda transfer oldum,rapor aldım evde dinleniyorum.Zaten iğne,fitil ilaç derken tüm günü alıyor ☺️

Selam kızlar nasılsınız 🥰 Bekleme süreciniz nasıl gidiyor,ben 1 Temmuzda transfer oldum,rapor aldım evde dinleniyorum.Zaten iğne,fitil ilaç derken tüm günü alıyor ☺️
İyiyim canım sen nasılsın ☺️ bende 2 temmuzda oldum dinleniyorum müthiş bir karın ağrısı çektim dün belime kadar suan iyiyim ☺️

İyiyim canım sen nasılsın ☺️ bende 2 temmuzda oldum dinleniyorum müthiş bir karın ağrısı çektim dün belime kadar suan iyiyim ☺️
Geçmiş olsun 🍀Bende hiç ağrı vs olmadı çok şükür 🙏Ama belirtide yok 🙈Pek dinlemiyorum kendimi zaten iğneler biraz zorluyor karnımdan prulotex ağrı yapıyor,oksipar da biraz yakıyor onlarla devam ☺️

Merhaba benim eşimde kriptozosperm .
Eşinizde en fazla ne kadar sperm çıktı ?
Doktorunuz kim nerde tedavi oluyorsunuz ☺️
Bazen 2 3 tane hepsi ölü bazen 6-7 canlı 2 tane tane ölü oluyordu diğerleri yavaş oluyordu. Zeki Akkum da yaptım Diyarbakır’da. 17 yumurtam vardı 14 olgundu döllendi ama spremler iyi olmadığı için 2 tane embriyomuz kaldı onlarda 6.gün bekliyorum gebelik testini doktor bu vakaların zor olduğunu söyledi

Geçmiş olsun 🍀Bende hiç ağrı vs olmadı çok şükür 🙏Ama belirtide yok 🙈Pek dinlemiyorum kendimi zaten iğneler biraz zorluyor karnımdan prulotex ağrı yapıyor,oksipar da biraz yakıyor onlarla devam ☺️
Bende dinlemiyorum ama çok kötüydü ağrım bakalım ne olacak ☺️

Merhabalar😍 benim de carsamba opu olucak cok heyecanliyim.yumurta sayim fazlaymis o yuzden dondurulmus transfer olacak.17-18 mmlere ulasmus yumurtalar doktor cok guzel oldugunu soyledi.E2 degerim 2624 iyi midir bu?
E2 degeri birin altinda istiyor doktorlat genelde cnm. Sabret rahimdiblebirae daha iyi olur

Bazen 2 3 tane hepsi ölü bazen 6-7 canlı 2 tane tane ölü oluyordu diğerleri yavaş oluyordu. Zeki Akkum da yaptım Diyarbakır’da. 17 yumurtam vardı 14 olgundu döllendi ama spremler iyi olmadığı için 2 tane embriyomuz kaldı onlarda 6.gün bekliyorum gebelik testini doktor bu vakaların zor olduğunu söyledi
Evet malesef zor .
Aynı durumdayiz taneyle çıkıyor bizimde canlı sperm .
Kaliteli olsun 1 taneyle bile oluyor tutunacak sperm bulmak önemli olan .
Benim 5. Denemem .
İlk transferim pozitif olmuştu dusukle sonuclandi sonra pozitif yakalayamadım .
Umarım bu sefer olucak 🤲🏻🌸🍀

Evet malesef zor .
Aynı durumdayiz taneyle çıkıyor bizimde canlı sperm .
Kaliteli olsun 1 taneyle bile oluyor tutunacak sperm bulmak önemli olan .
Benim 5. Denemem .
İlk transferim pozitif olmuştu dusukle sonuclandi sonra pozitif yakalayamadım .
Umarım bu sefer olucak 🤲🏻🌸🍀
İnşallah kimsenin kucağı boş kalmaz ❤️ test tarihin ne zaman

Keşke doktorlar böyle söylemese benim eşiminde durumu aynı, benim doktorumda kadında problem olunca daha zor dedi. Erkekte sonuçta düzgün bir kaç sperm olması yetiyor demişti.

Keşke doktorlar böyle söylemese benim eşiminde durumu aynı, benim doktorumda kadında problem olunca daha zor dedi. Erkekte sonuçta düzgün bir kaç sperm olması yetiyor demişti.
Aynen o yüzden zeki hocayla devam ettim hep pozıtıf konuştu benimle diğerleri hep umutsuzdu moralim bozuluyordu onlarla yapmadım

Aynen o yüzden zeki hocayla devam ettim hep pozıtıf konuştu benimle diğerleri hep umutsuzdu moralim bozuluyordu onlarla yapmadım
Çok haklısın. Tüp bebek yapıyoruz zaten doğal yoldan olmaz. E tüp bebek içinde 1 yumurta 1 sperm lazım. Kadının rahminde de embriyo tutunması için sıkıntı yoksa önemli olan altın embriyoyu bulmak 🙏🏻

X